Apolloon
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Apolloon
MemberTänud.
Apolloon
MemberKookose kohta leidub internetis v2ga palju infot. Mul on ka terve raamat, milles on ainult kookosest juttu.Esiteks ta mulle maitseb, teiseks on ta kasulik.
Vabandust, aga lihtsalt m6lesin, et ku jutuks tuli siis ehk keegi oskab ära ka mainida miks ta kasulik on.. Aga kui lihtsalt kasulik, siis selge see
Apolloon
MemberEt siis te joote seda rohkem maitse pärast, kui sellepärast et see kuskilt otsast kasulik oleks…
Apolloon
MemberTänud
Apolloon
Membervedel on odavam ja seega mõtekamsoovitan ka seda mülleri v mölleri oma, sidrunimaitselist
Tahaks veel seda ka küsida, et kas hommikul või õhtul seda süüa? Ja miks hommikul v siis õhtul?
Apolloon
MemberVb natuke loll küsimus aga, mida see kookospiim head annab?
Apolloon
MemberTrauben Zucer on kõige kvaliteetsem.Aga siiski mis eelis on Trauben Zucheril mõne teise ees?
Apolloon
MemberKalaõli kohta sooviks teada seda, et kas on vahet selle ka mis kujul seda süüa? Kas siis kapslite näol või vedelalt?
Apolloon
MemberEsiteks valk ja proteiin on üks ja sama asi. Teiseks ära arva, et kui sa mingit toidulisandit hakkad sööma siis kohe saad endale suured lihased. Sinu asemel telliks ma siit endale toitumiskava. Siis hakkavad tulemused tulema ja kui tahad aineid tarbida siis konsulteeri toitumiskava koostajaga. Edu !
Apolloon
MemberÜks küsimus ka oleks, et on sellel vahet ka mis firma oma tarbida?
Apolloon
MemberIgas suuremas toidupoes on see olemas, ise ostsin Selverist alles hiljuti..
Apolloon
MemberAga miks üldse roheline tee nii hea on, et seda kapsilite näol endale sisse ajada?
Apolloon
MemberKüsiksin, et kas toidu kõrvale on hea piima juua? Olen ise kuskilt kuulnud, parem klaas mahla.