Aphro
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 6, 2009 at 10:08 e.l. in reply to: Naised, kellega väidetavalt ei tasuks ülbitseda #240138
Aphro
Membersee varustuse jutt on samuti ülemängitud.nii üritavad mõelda mõned naised meestest mis aga tõele ei vasta.kes naist lööb on lihtsalt madalalaubaline ja muud mitte midagi.
ok, see sobib ausalt öeldes mulle ka
detsember 6, 2009 at 10:04 e.l. in reply to: Naised, kellega väidetavalt ei tasuks ülbitseda #240136Aphro
MemberRõvedad naised, kohutav vaadata selliseid kolle ja nagu Jackie ütles, on minu arvamus täpselt sama – inimesed, kellele meeldivad sellised naised nagu nendel piltidel, peab olema mingi fetiš küljes.ära vaata siis – istu oma arvuti taha edasi ja saada nightchatile smse
detsember 6, 2009 at 10:02 e.l. in reply to: Naised, kellega väidetavalt ei tasuks ülbitseda #240134Aphro
MemberEnamus TAVALISI mehi pole ka kaugeltki enam MEHE nime väärt
Aphro
Memberväga, väga head tulid, suur aitäh retsepti eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aphro
MemberLihtsalt nipiks- tiku asemel võib kasutada ka jupikest spagetti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> peab hoolikam olema kinnitamisel, et ei murduks.. aga süües ei pea seda välja kookima vaid saab koos kapsarullidega nahka pista
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aphro
Memberhttp://www.figleaves.com/uk/home.asptellisin just sealt endale 2tk, kokku koos saatmisega läks 911.- ehk siis põhimõtteliselt sain 2 tk ühe hinnaga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.figleaves.com/uk/product.asp?pr…2-p502985-front
selle mudeli valisin, 1 juba eelenavlt kodus olemas mis suht ribadeks kantud, väga hea lõikega mu meelest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kannan 70 D(D) ja tellisin C korvi.
Olen sama mudelit level 3 versiooni kasutanud, tõesti hea on ja sobib – mul 70D ja kasutan ka 70C praegu. Aga kui aus olla siis jooksmas käies pean ka väga liibuva särgi peale panema, et mugav oleks.
Ehk oskab keegi soovitada, mis D-korviga jooksmisel rinna kenasti niisama ka paigal hoiaks?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RoosaKiisu Sa kirjutasid tellimusest, kas said kätte ka sellelt lehelt?
AutorPostitusedViewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)