Apelsin
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Apelsin
MemberSöön hetkel kroomitablette.Kasutusjuhendil oli kirjas ,et soovitatav võtta söögi ajal ,et imendub kiiremini.Eih tea ,mul tekib siis magusaisu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Sestap võtan enne sööki ja rahu majas.Apelsin
MemberEga toidulisandid pole ka imeasjad.
Apelsin
MemberOh jah.Naisterahvas olen aga sellegipoolest..Tuleb siis vist süüa,rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga toiduained on mul õiged ?
Selles mõttes ,et ma suurendan siin nende kogust aga samu asju võin süüa?
Apelsin
MemberNo näiteks Kadri Kuusiku kõhulihased on meeste jaoks veel talutavad?
Minu arvates näiteks tal on super ilusad kõhulihased!Ja ülejäänud keha ka täitsa ilus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Apelsin
MemberPõhimõtteliselt võin siis selle puuvilja asemel sedasama lahjat kohupiima süüa?
Apelsin
MemberSpinningut on ka ju nö madalamal tasemel…või ajasin ma selle cycling-uga sassi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Fatburning pidavat jah hästi madala pulsiga olema.
Bodypumpi ma olen ise ka mõnda aega enne teinud aga ei mäletanud palju see pulss seal oli.Teiseks BP muutus nii ülipopulaarseks ,et raske oli endale trenniaegu leida ega see olukord pole vast nüüdki paremaks muutunud.
vesiaeroobika peale olen vahelduva eduga mõelnud.Eks peab ära proovima
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No aga eks ma keeran endale miskise kava kokku ja siis näeb katse-eksitus meetodil kuidas asi areneb.
Aga aitäh!
Apelsin
MemberNo mehed,mehed ,mis huvitav vestlusring teil siin tekkinud on.Peaks looma ka teema :Mehe Kõige Ilusam Lihas ja siis tahaks näha mida naised kirjutavad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Apelsin
MemberNo joosta ma kindlasti ei saa(kiirkõndi ainult) ,sest jooksmisel pulss tõuseb ikkagi kohe lakke.
Ujumist ei tahaks ka iga kord teha.Ehk 1-2x nädalas aga mitte rohkem.
Apelsin
MemberOh tänan..
Sain vähemalt natukenegi targemaks..
Et neid puuvilju siis ka ei tohi meeletult sisse lahmida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rohelist teed saab ikka päris tihti joodud..lausa mitu karpi on kapis!!
Kohukesed tõesti kurjast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Need on ju suhteliselt head!!!Apelsin
MemberMinu poolt samuti ilusat valentini-sõbrapäeva kõigile!!
Apelsin
Member1)
soendus: 3.5+3.5 kang
jalad: 5+5 kang
rind: 3.5+3.5 kang
selg: 5+5 kang
triits: 3.5+3.5 kang ja 2.5 ketas
biits: 5+5 kang
väljaasted: 5+5 kang
õlg: 2 hantlid või 2.5 kettad
kõht:ilma raskusteta
2)
Tavaliselt vastavalt enesetundele.Kui tunnen ikka,et asi läheb liiga kergeks siis lisan ikka juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3)
3 kuud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4)
Raskused suurenenud.Kehaga seoses on märgatavad edusammud.
Võhm suurem ja harjutusi sooritan õige tehnikaga.Täitsa õige jutt,et lihastoonus tuleb tõesti samuti ruttu
“>BP-st lihtsalt sattusin sõltuvusse!!!
Apelsin
MemberOtse loomulikult aitab.
Kadri on igakülgselt abivalmis nagu mina olen aru saanud!
-
AutorPostitused