Skip to main content

antz

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 146 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Tervist. rammumehe treening/tavaline #173183
    antz
    Member

Osadel aladel on ka rasv hea. Näiteks autotõmbamisel on massist kasu ja kindlasti ka kivide tõstmisel on paksemast keskosast kasu.

in reply to: Rakvere jõusaalid #173106
    antz
    Member

Oma rahuldavad vormid sai LNT spordis tehtud.. Saab hakkama küll.

Kuid üks parimaid saale on siiski Vinni Sport, kindlasti..

Sven Hõbemägi on soetanud sinna ka väga head varustust, lisaks tegeleb ka treeningprogrammide koostamisega..

Heal tasemel koht!!

Vinni on jah hea. Kui seal veel tõstepõrand ka oleks, siis oleks see minu silmis super!

in reply to: Rakvere jõusaalid #173097
    antz
    Member

kükki seal teha ei saa,jõutõmmet,püsti suruda ega midagi , üks rinna pink kus suruda lamades.

jään Naiste Saali juurde;)

Toetan arvamust.

in reply to: Tervist. rammumehe treening/tavaline #173096
    antz
    Member

no selles mõttes korralikus jõusaalis kasutan raskemaid hantleid juba ning pingilt surun 100kg ära igakord, et nagu natuke peaks lihast olema juba

Vana sa oled?

in reply to: Rakvere jõusaalid #173074
    antz
    Member

Eks ta üks naistesaal oligi. Tunnen puudust siinkandis saalist, kus oleks ka tõstepõrand.

in reply to: Täiskükk! #125627
    antz
    Member

Krt mis ma räägin kui püstises asendis oled ja täiesti kükki lasen siis ju üle 90 kraadi umbes mingi 140 kraadi vist, et siis soovitad poolküki teha kang turjal?

Täiskükki ikka. Ise kirjutad nii segaselt.

siit saad tehnika kätte. Sellise sügavuse ja tehnikaga kükke peaksid jaksama teha. Kui ei jaksa enam lõpus, siis tuleb raskust vähendada või valida alguses kohe väiksem raskus.

in reply to: kükid #103815
    antz
    Member

Suuri raskusi, tõstavad ikka suured mehed.

in reply to: Mis on Sinu jaoks oluline jõusaaliriiete puhul? #111764
    antz
    Member

Ma arvan et ma võin kõigi jõutõstjate eest vastata…

Ükskõik, peaasi et võimalikult palju surumisele, kükile või tõmbele juurde annaks.

Mul on kahju kulturistidest jällegi. Peavad suvalt riides käima trennis, kuigi kõiks tahaks sisimas aluspesu väel trennis käia.

in reply to: alessandro minema? #171368
    antz
    Member

Jeesus, Maarja ja Joosep! Lõpuks ometi on jumal mu palveid kuulda võtnud ja mulle mõttekaaslase saatnud. Siiani olin nagu hüüdja hääl kõrbes…

Ma juba ammu vaatasin, et poiss on ikka täiesti ülekäte läinud. Käib ringi oks laiali, võtab saalis teiste eest raskused ära ja siis veel kobiseb ka foorumites liiga palju.

Alguses oli mul plaan ise poiss maa peale tagasi tuua, aga niipea kui mina Tartusse kolisin, et sellele tõusikule ühed triibulised teha, kolis Alessandro suures hirmus Tallinna.

Ma ütleks, et see mees on üks siilkala, kes on ennast LIIGA õhku täis tõmmanud -niimoodi võib keegi ta ükskord puruks torgata nagu väikse lapse roosa õhupalli.

Niiet mina oleks selle “KUSTUTAMISE” poolt. Ma tean, et Schwarzeneggeril oli kunagi üks märul “Kustutaja” aga kust sellist meest võtta, kes antud juhul tööga hakkama saaks…minu mõistus on otsas. Vb ainult Chuck Norris saaks tööga hakkama…vaevu.

Chuck Norris on Alessandro õpilane ju!

in reply to: Olümpiatõsted #169728
    antz
    Member

Aga milleks siis eraldi päev rinnale ja triitsepsile? Rammumehe kavas on tavaliselt palju kükki/jõutõmmet/svungimist ja üks päev spetsiaaltreeningut erinevate võistlustel sees olevate numbrite treenimiseks.Rind ja triitseps on vägagi ebaolulised rammumehele.

Ebaolulised jah. Kuid päris unarusse ei saa ka jätta. See on pigem kerge päev. Suvisel perioodil jätan arvatavasti siiski välja nad kavast, kuna pole lihtsalt aega nende jaoks enam. Kükki on niigi 2 korda nädalas, svungimist ka sisuliselt 2 (tõukamine ka) ja selg saab koormust lisaks tõmbele ka kükkidega. Spetsiaaltreeningud tulevad teises aasta pooles. Loomulikult võimalusel saab svungitud palgiga ja tõukamise asemel apollonit teha.

in reply to: Olümpiatõsted #169717
    antz
    Member

No loomulikult ja olümpiatõsted ongi raskemad harjutused, seega ma panin need esimesteks.

Selles kavas on peaaegu iga treening õlg sees ju, deltalihas on sul prioriteet?

Ma olen sarnast jaotust ennem teinud küll, aga ma praegu tahan hakata tegema kõrge sagedusega/väikese mahuga kava, vaadata kuidas selline mõjub.Paljud uuringud räägivad full-body, baasharjutustel põhinevate treeningkavade kasuks.Nimelt seda, et hüpertroofia tagamiseks on vaja lihast rohkem kui kord nädalas treenida.Siiani olen ainult split-kavasid teinud ja olümpiatõsted jäävad samuti mul kaugele minevikku, nüüd oleks aeg uuesti need sisse panna vahelduseks.

Minu prioriteetideks on selg, jalg ja õlg. Kuna soov osaleda kunagi prooviks rammumehe võistlustel ja seal need kõige tähtsamad igasuguste tõstete puhul. Minu teada Murumetsal üsnagi sarnane kava.

in reply to: Vanalt alustada võistlustega? #169701
    antz
    Member

no näiteks Eestimaa Noor Rammumees 2008 võitja Tanel Mustassaar´e tulemused jõutõstmises olid Eesti mv-l

320kükk, 215kg surumine ja 335kg tõmme ehk siis kokku 870kg

Nii ta on. Need on väga kõvad tulemused, kuid tema on ka täiskasvanud rammumeeste seas täiesti konkurentsivõimeline. Tegelikult peakski olema taolisel tasemel, et saaks sujuvalt noortest täiskasvanutesse minna.

in reply to: Olümpiatõsted #169691
    antz
    Member

Endal on tõukamine kavas sees. Hetkel teen kolmeks jaotatud kava. Kuid soovitaksin sul näiteks taolist:

E:jõutõmme, svung

T:rind, triitseps

K:kükk, reie tagaosa, kukla tagant surumine

N:aeroobne

R:tõukamine ja eestkükk

Mulle endale mõjub taoline trenn väga hästi. Kuid minu eesmärgiks pole ka välimus.

antz
    Member

Samas lisaksin, et kui soov ikka kulturismilavale pääseda, siis ainult jõukavaga, isegi 5 x 5 – ga kindlasti hakkama ei saa. Baasharjutused võite küll 5 x 5 süsteemis teha, kuid on fakt, et teiste harjutuste näol tuleb ka usinasti pikka seeriat juurde teha!!!

Nii ta on. Kuid tuleks ka ära mainida, et jõutõstjad ka 12 kuud aastas järjest 4-6 kordust seerjas ei raiu. Tehakse ka ikka pikemaid seerjaid mingite perioodidel.

in reply to: Kes sinna küll läheks osalema??? #169601
    antz
    Member

Mõttetu teema. Ise küll see aasta ei osale, kuid minu jaoks poleks see osalemistasu küll mitte mingine probleem. Poleks isegi kahju rohkem ka maksta, kui raha õige asja jaoks läheb. Ja dopinguproov… no mida põdedada kui ise oled puhas.

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 146 total)