antz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
antz
Membermina olen lugenud et tal oli ikka 43 biitseps….55 on vbl unesTa mõõte on mitmes kohas internetis kirjas ja eriaegadest. Kuid teemat tehes lootsin teada saada tema jõunäitajaid.
antz
MemberOleks küsimus et kas Rakvere kandis on ka võimali poksiga tegeleda?Kickpoksi võimalus on olemas küll… ühte kohta tean, aga on keegi targem oskab võibolla rohkem neid võimalusi nimetada.
Või näiteks mingeid muud võistluskunste?
Suures osas on Judo, aga oma pikkuse juures ma ei soovi sellega eriti tegeleda.
Ise ka Rakvere kandist pärit. Kicki saab teha jah ainult carolas. Vanasti sai teises kohas ka, kuid seda võimalust enam pole. Tavapoksiga tegeleda ei saa, lähim koht selleks on vist Paides (võin ropult puusse ka panna, kunagi tuli trenni keegi paidest ja rääkis et on tavapoksija), kuigi huvilisi minu teada on üsna palju ( siit idee mõnele treenerile, kes viitsiks jamada. teha Rakveres paar trenni nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ise oleks kohe käpp. Võimalik, et aitaksin korraldada isegi ). Lisaks saab veel Taekwondooga tegeleda, Vene gümnaasiumis toimuvad trennid. Kellaaegasid ega treenereid ei tea, pole selle alaga kokkupuudet olnud. Mingi võimalus on karateed ka teha ja vinnis judot muidugi. Kalevis maadlus trenn ka.antz
MemberOlen kuu aeg teinud jõusaali nüüd puhtalt (varem maadluse ja kicki kõrvalt) ning see nädal tegin 100-ga 3×8, järgmine nädal juba 105kg 3×5 kuni siis 1×1 145 või 150 kiloga välja teooria järgi jõulude paiku.
antz
MemberÄkki teab keegi mingit head eestikeelset poksitrenni tallinnas või tallina ümbruses.Olen tegelenud kickboxiga 4 kuud nüüd aga see ei sobi vist mulle eriti kuna kaalun 95 kilo :S . Igatahes kui keegi teab mingit head trenni siis andke teada.miks sa arvad et kick ei sobi ja poks sobib? ise olen ka üle 90kilo kaalunud oma 180cm juures ja tegelesin kickiga mitu aastat, võistlusteks kukkus kaal 81 peale.
antz
MemberLoomulikult. Poksis pole jalgu ja selga üldse vaja.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See on väga lühikese aja jooksul juba mitmes post, milles sa näitad seda, et löögialade jõutreeningust või kehamehhaanikast ei ole sul vist eriti aimu.
Poksi jaoks on kasu KÕIKIDEST nendest harjutustest (ja pingil rinnaltsurumisest võibolla kõige vähem) – maksimumide arendamises/proovimisest pole eriti kasu.
See on tõesti jama jutt jah, et pole selga ja jalga tarvis. Tugev löök tuleb tugevast kehast ja ainult rinna pumpamine ei tee keha tugevaks.
antz
Membermul kahjuks numbriliselt meeles ei ole, mul on paar Tysoni videot kus tema treeningut ka mainitakse. Vaatan üle mõni päev ja kui meeles püüan siia ka kirjutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud.
antz
Memberei tasuks seda rinnalt surumist üle ka tähtsustada. vaata et kükk ja tõmme ka ikka areneksid.
antz
Memberminu meelest on 80kg 65kg juures täitsa hea tulemus. mul endal sõber kes on 17 ja kaalub sama palju surub 87,5. ise olen 16, 82kg ja surun 100.
antz
Memberselge, aitähh
antz
Memberjuba piinlik küsida aga vb mõni hea ja aktiivne inimene viitsiks mule ka selle saata ja kas see kükki puhul ka mõjub?
antz
Memberma kaalun 80kg ja surun 90kg. Kui siin ikka mõndade meeste taset vaatan siis ikka paneb kohe mõtlema.
-
AutorPostitused