ants16
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ants16
MemberBonsuna postitas oma foorumis sellise artikli. Minu arust väga õpetlik.Treening südamelöögisagedus(HR) järgi.
Sally valem meestele on 210-(pool vanus)-(0,05 x keha kaal)+4 = 201
selle järgi peaks mu HR olema 201.
Tsoon 2 (vastupidavus): 0,82 *LT kuni 0,88 *LT – 0.82×201 – 0,88×201 = 165 – 177 Kas ma sain õigesti aru, et see peaks olema minu vastupidavus tsoon siis? Aga miks igalpool räägitakse 120-140st? Või sain ma millegist väga valesti aru?
ants16
MemberVõhma treenid ikka kõrgetel pööretel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lugesin kuskilt siin teemast, et just aeroobse piiril treenib võhma.
jaanuar 6, 2010 at 4:06 p.l. in reply to: Treeningujärgne lihasvalu, delayed-onset muscle soreness, DOMS #247547ants16
MemberMa ei tea kuidas teil on, aga viimasel ajal tunnen ma korralikku valu vaid kükkides ja jõutõmmet tehes ja seda ka kannikatest (peale trenni ofkoors) ja see on päris mõnus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ants16
MemberMa ei näe väga mõtet vitamiine tablettidena süüa, toidust peaks kõik kätte saama ju?
Ise võtan talvel aint D vitamiini, mis hoiab mind tervena
ants16
MemberVahelduseks kindlasti hea, aga enda kogemusest võin öelda, et ennem trenni ei tule kasuks. Viimati käisin suusatamas, siis järgmine päev oli triits omadega täiesti läbi ja ei suutnud korralikult trenni teha.Palju sa sõitsid siis? Ma sõidan igakord enne trenni ja mingit triitsavalu ega väsimust küll ei tähelda..
jaanuar 3, 2010 at 2:19 p.l. in reply to: Exceli tabel meestele KMI ja keha rasvaprotsendi arvutamiseks #247011ants16
MemberTänud, kui mõõdulindi üles leian hakkan täitma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ants16
Memberraskusi ja kõike saab tõsta ja kui biitsepsit treenin siis on näha seda nagu oleks normaalne enam vähem, ja kui raskuse käest ära panen siis vajub ära jälle.Pumpa ja söö, midagi muud raske soovitada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ants16
MemberKas kergem ei oleks olnud lihtsalt PM saata?
ants16
MemberAlustan just massitsükliga ja kavas on kirjas, et peale trenni 30 min. aeroobset.Kuna käin jõusaalis öösiti, siis kas tohib seda aeroobset teha päeval, nimelt ujumise näol?
Võin ka jõusaalis peale trenni sõudeergomeetril pool tundi sõuda, aga ei viitsiks eriti, mulle oleks lihtsam päeval ujumas käia.
Samal päeval võib teha küll, aga no peale jõutreeningut võiks ikka mõned tunnid vahel olla.
ants16
MemberEnne trenni soovitan tehasoojenduseks 10-25 minutit aeroobset. 2x nädalas peaks igati hea olema. Oluline on , et enne järgmist trenni oled kindlasti eelmisest trennist 100% taastunud.Valgukoogikohapealt oskan ütelda ainult seda, et kui niiöelda tavatoit on korras ei ole mingeid koogikesi ja pulbreid pmst vaja. Osta endale selle valgukoogi raha eest karp mune või liiter piima rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga see on jällegi rohkem maitseasi, minuarust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Algajale kohe 25minti soojendust
?See on juba väga ränk treening algajale ju (kui sa mõtlesid selle all jooksmist, stepperit, ratast vms)
ja teemasse: Valk ntx hera80
ants16
MemberVaarika!
ants16
MemberKõige normaalsem on vast nii et paned käed nende rõngaste või ringide külge, mis standard kangidel on.
ants16
MemberTalveti on suusatamine parim aeroobne tegevus üldse. Ise teen praegu 4x jõudu 2x suusatamist, aga kuni niipalju meeldib suusatada siis vahest ei jäe jõusaali minekuks aegagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Kindlasti mine suusatama. Ja alati saab muuta suusatamise anaeroobseks!
ants16
MemberViimsi SPA, aga see vb natuke kauge jälle
ants16
MemberMinu paha, otsisin ikka vööga pulsiandurit. Sest jooksmine ja suusatamine on põhiline, millal mul vaja pulssi vaadata ja suusatamise ajal on suht keeruline seda näpukest sinna anduri peale panna
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kas Canyoni kellasi vööanduriga pole? -
AutorPostitused