ants16
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ants16
Membershortsid ja pusa, jalas sporditossud
ants16
MemberSaksa mahutreeningSee näiteks üks, kuid neid kavasid on väga väga palju. Siin leheküljel ka erinevaid, artiklid – treening all. Edu!
Mis see lahter tähendab kus on “4020” ja 5010″ ja “2020” vms
ants16
MemberMis te nendest konservidest muidu arvate? Ise ostsin mingit “vürtsikat sealiha” suht mõnsa oli, lasin toorelt sisse. Valgu,rasva ja süssari vahekord oli ka suht normaalne.
ants16
MemberMa arvan et 14a ei peaks veel kreatiini võtma.
ants16
MemberNojah…eks see on igas koolis erinev. Ise käin 11. klassis ja siin pole kunagi midagi teoreetilist küsitud. Kui tunnid on sees (saalis) on enamjaolt korvpall ja väljas jooks või mingid muud sportlikud mängud (pesapall, jalgpall jne). Talvel suusatamine. Suht igav tegelikult.Täpselt sama siin, teooriast pole mitte kui midagi räägitud.
ants16
MemberMul ka ninavahesein kõver ja kui aus olla siis väga ei aidanud need ninaplaastrid, praegu olen veel liiga noor et minna opile, nii et pean ootama ja kannatama
ants16
MemberTänud teile, sain targemaks.
Otsides sain ka seda teada, et viga võib olla selles, et ma ei näri piisavalt toitu läbi. Mul on jah selline loll komme ahmida endale kõik sisse ja kohe alla neelata

E: peamiselt söön hommiku muna/omletti vahel ka putru ja kohupiima, päeval tavaliselt guljass/kanaliha/kotletid kartuli või riisiga, kõrvale joon 2 klaasi piima vahel ka vett, enne trenni pmst sama toit kuid väiksemas koguses. Peale trenni valgukoks, õhtul samuti mõni praad ningi enne magamaminekut kohupiim/õun või siis vahel harva ka pelmeenid. Koguseid ei oska öelda, söön niipalju et kõht täis saaks ja natuke peale ka, kuna kaal on 71kg ja pikkust 179.
ants16
MemberMul puhkeasendis 80, lebos 70 ja kõndides kuskil 105. Eks ta individuaalne ole. Mida treenitum oled seda madalam pulss peaks olema
ants16
MemberMainin ära, et jooksmisel ja jooksmisel on vahe ka, tee seda kuskil 70-80% oma maxist
ants16
Memberväga gay harjutus peaks mainima, miks peab üldse nii tegema?
ants16
MemberMul lõigati ka mandlid ära, käin suusatamas, jooksmas, jõuharjutus tehes samuti pulss suht kõrge ja langeb aeglaselt, aga mind see ei sega.. Otseselt vastus ei oska öelda, aga ka sellisel juhul võib mul ka astma olla?
ants16
MemberCEE keeras mul kusenäitajad mõneks ajaks ######, praegu pole ca 2 kuud seda enam tarbinud, homme tehakse uus proov.
ants16
Membertunnistan häbiga. Pühapäevast kuni reede õhtuni loen kõiki oma kaloreid, süsivesikuid, valke ja rasvu grammi täpsusega. Teen trenni 4, 5 korda nädalas. Ei suitseta. AGA reede õhtul pudel rummi/viina +1,5l coca colat sisse ja peole ja suitsetama jne. Ja see niimoodi iga nädal. Elan küll aga mis elu see on jah?Täpselt sama siin, aga vahest on rummi asemel 6-pack õlle vms