ants16
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ants16
MemberMul läks ka biitseps paiste ja valutas, jätsin ühe trennipäeva vahele ja kõik sai korda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ants16
MemberHera80 mul oli, see oli veega tehes hästi vedel… keegi seda piimaga on teinud või ta ongi selline? (Sellist eriti ei tahaks)mina teen piimaga, suht hea on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kui ei taha et nii vedel, siis sega jogurtiga vms
ants16
MemberTere tahaksin ka seda kava kui oleks võimalikaitäh kui keegi saadab:)
Sooviks ka kava. Olen 16a, 176, kaal 60kg, surun 60kg.
3 päeva kava! email: banned@hot.ee
Ette tänades
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ants16
MemberKüsiks lisaks et kuidas selle jõutõmbega on? teen samamoodi nagu teisi lihaseidki 3×8-12?
ants16
Memberaga ma siiski arvan et asi on trennis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ta vb kasutab enda jaoks valesi harjutusi..Kõige imelikum on see, et biitsepsit,õlga,triitsa selga jne suudan teha nüüd raskemate raskustega kui enne,kuigi kordused on samad. Samuti olen hakanud rohkem sööma, sest ise kaalun vaid 58kg,kuid ikka rinnalt ei tule rohkem – vb asi ongi selles, et kaalun liiga vähe
?Teen 3ks jaotatud kava: rind/triits , selg/biits , õlg/jalad + kõht. Kusjuures rind on nendest kõige arenenum
Lisasin ka 15:00 ajaks kanafiile või mingi praad.
ants16
MemberLisaks siia sellise küsimuse veel, et kui teen HIIT’i või pikemat aeroobset (45min), siis kas see on soovitatav teha enne jõusaali minekut või pärast?
ants16
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…mp;top=top.limeÜsna kasulik tekst ,siit leiad oma küsimuse vastuse.
Ennast huvitab ka see küsimus, aga siit artiklist nagu ei saandki konkreetset vastust.
Näiteks siin samas fitness.ee kavade all on kirjas, et soovitatakse PEALE jõusaali joosta 30min.
ants16
MemberMida soovitate süüa kohe pärast trenni?
Joogi poolest mõtlesin viinamarjamahla.
ants16
MemberValgupulbrid on oma olemuselt tegelikult TOIT,ei midagi muud.Sa vist ajad valgupulbrid ja tugevad steroidid segamini.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda minagi, aga paljud tuttavad räägivad, et lihased vajuvad ära kui lõpetad proteiini pulbrite tarbimise. tundub et nad on lihtsalt kadedad vms.
ants16
Memberaga millist siis soovitate,kui mitte M 100.Ning ma vahepeal mõtlesin ht-r aga see on neile kellel on suur lihasmass.ma ei ütleks et mul väike lihas on aga ka mitte väga suur,muidu olen kuskil 180 pikk ja kaalun kuskil 65 kilo.
“kui lõpetate M 100 tarvitamise ja jätkate normaalsete treeningut, jäävad juba arenenud lihased alles. “
kas see sama kehtib ka teiste valgupulbrite kohta?
ants16
MemberSoovitaks teha esialgu algajate kava, mingi max kuu aega 3x nädalas (selle leiab fitnessi lehel)
Hiljem võiks kava 3ks jagada.
nt:
Rind, triitseps
Selg, biitseps
Jalad, kõht.
Soovitaks ka toitumist jälgida, proovi rohkem valgurikkamaid toite süüa ja vähemalt 4x päevas.
ants16
MemberMa soovitaks sul joosta 3x nädalas 30min, kui nii palju ei suuda siis proovi alguses 20min ja siis hiljem 30,40 jne. Minu puhul mõjub see suht hästi, kuigi ma kaalun ka suht vähe ning pekki väga palju kõhul pole
ants16
MemberAlguses mõtlesin ise seda sama, et kui selg siis võiks nagu biits ka olla.
Ja küsimus sellekohta veel, et kas oleks mõtekas teha esmasp ja reedel kõhtu? Sellessuhtes et vb kurnab liiga ära ja kasv ja pidama, kuigi paljudel on kavas nii et teevad pärast igat trenni veel ntx 3xmax kõhtu ja see tundub nende puhul toimiv.
ants16
MemberTänud Arcane sisuka kokkuvõte eest, aga siit tuleks üks küsimus veel:
Kas see on mõtekas kui teha
Üks esmaspäev kõigepealt RIND ja siis TRIITS ning järgmise nädala esmaspäev TRIITS ja siis RIND? Või suuremad lihaskrupp aka rind peaks siiski alati enne triitsa olema?
ants16
Memberkui rinnapäeval on surumine siis on väga mõtekas sellel päeva triitsa teha!Olen veits algaja, aga kas nii võib ka teha, et 1 harjutus rinnale siis 1 harjutus triitsale, üks harjutus rinnale jne?
-
AutorPostitused