ants16
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ants16
MemberEks need kõik “Totaalsed muutumised” ja värgid on seotud kirurgide promomisega, tahavad ju nemadki endale reklaami teha ja ütlevad, et kõik ongi nii perfektne, mis loomulikult pole tõsi. Praegu tahetakse arvatavasti öelda, et astu läbi, võtame rasva paarisaja tonni eest maha ja ongi vsjo.Kahju sellest poisist ju, mina peaksin põhisüüdlasteks vanemaid.
ants16
Member2,70pikkust oli siis 189 vast.. nüüd 192 ja pole proovinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>175cm pikk ja 2.55 kuskil
ants16
MemberKas ma peaks venitama enne või pärast trenni….ma kardan peale trenni venitada sest keegi oli rääkinud näiteks et kui kõhulihaseid peale nende tegemist venitada siis nad ei tule mitte kuubikud vaid sirged lihtsalt vms ja siis ma mõtlesin et äkki on ylejäänud kehaga samamoodi et venitad ja siis lihas ei kasva…äkki oskab keegi rääkida midagi selle kohta sest otsinguga ei leidnud .Kas see kõhulihaste kohta käiv jutt on tõsi?
ants16
MemberSiia üks küsimus:
Millele te veel püramiidi teete peale rinnalt surumise? Kas õlale oleks mõtekas?
ants16
Memberlamades surumine on põhi harjutus…see mis sa sinna abitavaid juurde teed on sinu asiMul on selline küsimus siia juurde, et esimene päev teed kõige rohkem sette ja siis vähendad neid kuni 6da nädalani ja siis tõstad raskusi protsentides. Aga miks ma neid korduste arvu vähendama pean? Ega mu max ei tõuse ju ühe nädalaga?
ants16
MemberSiin veebipoes sellist praegu küll ei ole igatahes. “Muscle+” sisaldab 100 g kohta 5 g kreatiini, aga valku on seal 41 g ning süsivesikuid 42 g.See peaks siis hästi sobima joogiks peale trenni, kui sooviad massi ka saada
ants16
Memberalgajal on see tegelikult täitsa võimalikNo rannahooajaks tahaks ikka peki maha saada, aga kardan just sellepärast, et ma ei oska öelda kas jõuan kevadel nii palju pekki põletada et kõht suveks polstrist vabaks. Pole eelnevat kogemust ka, peaksin oma rasva % ära mõõtma.
ants16
MemberEi,kõigepealt tee endale selgeks kumba sa soovib-rasva põletada või lihaseid kasvatada.Põhi eesmärk ikka lihaste kasvatamine. Peab vist toitumiskava tellima, muidu hakkan veel liiga palju sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ants16
MemberSa soovid samal ajal rasva p6letada ja massi suurendada_
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pole vist v2ga v6imalik,v2hemalt mitte ilma steroidideta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No, siis peaksin rohkem aeroobset lihtsalt vist tegema? Plaan kohekohe suusatama hakata 2-3x nädalas. Hetkel 1x nädalas.
ants16
MemberSuusatamine on igal juhul hea
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga kui sõidad ebaühtlase reljeefiga rajal, siis pulss läheb nii või naa tõusul üles.
Iga aasta mu tehvandil laager ja pärast arvutis pulsigraafikuid vaadata, siis on täpselt nagu hit ette näeb.
tasemal läigul peab muidugi kiiremini sõitma, et pulss üles saada;)
Aga kuidas siis rasvapõletusega on? Peaks vist ülihea põletaja olema?
ants16
MemberKas siis keegi ei oska kosta selle kohta midagi?
ants16
MemberProobi alguses nii palju teha, kui valu lubab.Ära lase nii sügavale alla.
Mul aitas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muideks kas see tõsi, et rööbaspuul surumine pidi kõvast kaasa aitama rinnalt surumisele?
sõber tegi mingi 2 kuud ainult rööbaspuul surumist (vahepeal jõusaalis ei käind) ja surumistulemus paranes märgatavalt.
ants16
MemberTäitsa riides olen, kui kohupiima söön
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Üldiselt söön kohupiima lusikaga otse pakist (eelistan mahlasemaid kohupiimasid) või segan kohupiima keefiri ja õliga ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mingeid suhkruid ja muid maitseaineid ei lisa, sest need rikuvad kohupiima maitse ju ära!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle maitseb Kohupiim jogurtiga ja väiksed banaani tükid sees. MMM
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!ants16
MemberPuhkepausid3-5 kordust = 3-5 minutit
6-8 kordust – 3 minutit
9-12 kordust – 1-3 minutit
13-15 kordust – 1 minut
15 -25 ja enam – 30 sekundit kuni 1 minut
6 kordust siis pikemad puhkepausid ka.
Mul täpselt samasugune biits, 1 min pausidega kaob jõud iga seeriaga märgatavelt. Sama raskusega 3×10 tehes on esimene seeria täitsa nagu soendus, viimast seeriat punnitan silmad peast välja.
Proovi näiteks kahe kangiga teha: üks vähe raskem ja teine kergem. Esimene seeria on 7-3; teine seeria 5-5 ja kolmas seeria 3-7 näiteks. Raskemaga enam ei jõua siis võtad kohe kergema ja teed edasi. Samas see 10x ei pruugi alati olla püha kohustus.
Mida sa veel biitsa päeval teed? kui on näiteks selga tehtud siis biits juba ongi väsind?
imo
Eks ma proovin siis seda metoodikat. Teen küll selga biitsa päeval, aga olen lugenud et nii kõige õigem, et biits + selg siis kurnab biitsa ilusti läbi. Ja siis järgmine kord saab juba rinda + triitsa teha.
Soojendust teen 6-7 min sörki + venitused. Teen biitsa muidu 3×8-10
ants16
Member“võid veel ühe sheigi nt piimaga teha (imendub aeglasemalt)”Ma teen koguaeg peale trenni valgusheiki piimaga, kas see on siis vale? Piimaga koos imendub aeglasemalt
? -
AutorPostitused