ants16
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ants16
MemberSeda juhul , kui mandlites põletikku poleNo miks sa soovitad siis mandlid ära lõigata kui arst ütles talle , et tal EI ole põletikku?
Käisin ka arsti juures selle asjaga ja mulle öeldi, et mandleid pole küll ära mõtet lõigata. Pigem on asi tulnud liiga kuivast õhust. Ostan varsti tuppa õhuniisutaja ja hakkan lahtise aknaga magama. Vaatan kas muutub midagi.
ants16
MemberMul täpselt sama jama, röga koguaeg kurgus, eriti ajab närvi enne magamaminekut. Et siis arst soovitas mandlid ära lõigata selle peale?
ants16
MemberNohu ja köha pole üldse?
Imelik lugu suht, endal oli sama lugu, nohu ja palavik 37.0 – 37.2. Õnneks mul ema arst ja see sai kuskil 6 päevaga välja ravitud
ants16
MemberMa teen ikka ilma laadimiseta aga 1-2 kuud tarbin ja siis kuu paus jälle?
ants16
Membermis toodet täpselt tarbid?ants16
MemberJõutreeningut pole eriliselt teinud ( kätekõverdused ja hantlid põhiliselt ).Söön 3 korda päevas.
Ükskord hommikul ( koolis piruka rivis seistes ), siis sealt sisse mõned pirukad ja jook ning korralik söök ka päeval kools ( 12.10 ). Õhtul söön tavaliselt kartuleid ja lihaga kastet.
Pikkus 160 ja kall 40kg

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on ju häbiväärselt vähe, peaksid vähemalt 3x samapalju sööma kui praegu ja pirukad võiksid esialgu ära unustada.
ants16
MemberVabandan kui aru ei saand, aga enne trenni kreatiini 5g + 20g süsikaid ja peale trenni 5g kreatiini + 10g süsivesikuid?
ants16
MemberPalavikku õnneks pole, aga nohu ja köha nagu ikka praeguste ilmadega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…sama siin, hakkasin antibiootikume võtma ja asi on lahenenud. Järgmine nädal trenni, kuigi nüüd on juba 1,5nädalat vahele jäänd, samas mass on samaks jäänd sest söögiisu pole ära kadunud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ants16
MemberKenad pildid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pakun et hantel 85
ants16
Memberaga see ju täielik nälgimine!!! paar võileiba, 1 võileib, kartul, viiner… kammoon.!!! ma saan aru kui sööd toidukorral 4-5 kartult ja 10 viinerit/pihvi ja lisaks veel magustoitu ja nii iga paari kolme tunnitagant ja siis vingud et juurde ei tule. aga sa ju puhta nälgid! kus on kalad, lihad, munad, piimatooted? millest sa tahad kasvada? paarist võileivast ja viinerist päevas? krt kui ma söön viinerit või sardelli siis poolkilo või kilo korraga, sa sööd ühe ja imestad et jurde ei tule?? kas söök ei maitse?Asenda need võileivad kohupiima ja munadega ntx.
ants16
MemberKas fitnessi poes ei saagi enam tasuta rasvaprotsenit mõõta?
ants16
MemberMul oli suvel väga sarnane juhtum, ravisin 2 kuud oma põskkoopa põletikku. Kõik enesetunne oli okei, aga palavik 37-37.2. Oi kui palju neid antibiootiukume on söödud, ptüiptüui aga siiamaani olen terve
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ants16
MemberBiits peabki triitsast väiksem olema ?scotti pingil 3×10, lõutatõmber 3×8 , kitsa haardega küünarvarte kõverdamine 3×12
ants16
MemberToanurgast mõõtes 46 cm. Pikkus 177 cm.Ma täpselt sama pikk ja täpselt sama laiad õlad
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ants16
MemberMinu meelest 84kg juures peaks lihast suhteliselt palju olema. Oleneb muidugi ka su rasvaprotsendist. Endal nt kaal 75-77 kg ja kasvatan samuti massi. Kõhulihased küll paistavad enam-vähem välja, kuid sellegipoolest – kas tahta massi ja suureks saada, sest hijem rasva põletada aega küll või kõhulihaseid teistele näidata ning kasvamist piirata. Inside14’l on õigus, tuleb eesmärgi üle mõelda ja langetada otsus. Kahte asja korraga ei saa,küll aga saad massi kasvatada et tuleb minimaalselt rasva. Just selle põhimõtte järgi teen ise. Mitte et ma jälgin grammi pealt toitu, kuid lihtsalt, olen just sellise ainevahetusega, mis mulle mõjub positiivselt.Endalgi plaanis väike kõhupolstri põletamine ettevõtta. Kas kahe kuuga suudaks mingeid märkisväärseid tulemusi saada?
Mõtlesin just et teeks 3x nädalas HIITI ja 3x jõusaali. Hetkel kogun veel massi, kuid kui hakkan HIITiga tegelema kas peaksin samamoodi edasi sööma või võtma natuke rahulikumalt?
AutorPostitused