ants16
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ants16
MemberPäris nii ka ei saa võtta, et kindlalt peab trennist puhkepäev olema, saab ju teha taastavat trenni mis on hoopis mingi teine asi (sörk, ujumine, ratas, sõudmine vms). Minul oli novembris 2 vaba päeva ja ennem seda eelnevatel kuudel 4 ja nii juunist alates (ennem juunit oli 5x nädalas trenn). Dets tuleb 1 vaba päev, sest saal on kinni:-P Aga mul on kava neljaks ja ülejäänud aeroobsepäevad, kus teen rahulikult ja taastun. Siiani ei tunne et ei jaksaks ja peaks vaba päeva võtma, samas kui iga päev teha jõusaali täie tambiga, siis muidugi asi teine.Aga jõudu tuleb ilusti juurde, kui 2x aeroobset teed?
ants16
MemberMa käin tavaliselt 3x nädalas, aga seekord juhtus nii et, pärast rasket selja päeva kohe rinnapäev otsa, ehk oli selles viga.
ants16
MemberJah, on võimalik. Millise sagedusega sa jooksed. See tähendab, kas kasutad ka pulsimõõtjat.pulss on 130-150
ants16
Membersa võid vana kavaga jätkata…ainult, et raskused omajagu väiksemad…Olen kuu aega teinud seda ja tunnen et jõudu väga juurde ei tule. Enne pausi tegin samamoodi 3×8 ja jõudu tuli väga ilusti juurde! Mõtlesin nüüd seda edasi teha.
ants16
MemberAga kas see jooksmine üldfüüsilist vormi ka parandab? Jooksu tulemused kehalises ja nii?
Ning ma olen nüüd seda algajate kava teind, paar nädalata. Vaikselt on areng, kuid peale trenni ei tunne üldse lihas valu, kas peaksin nüüd edasijõudnud kava tegema?
ants16
MemberKui sa tahad rinna nii läbi võtta, siis tee parem 3 harjutust aga 4 seeriat ntks.
ants16
MemberTere, olen 20a, 182cm pikk ja kaalun 107kg. Kehaehituselt pole kunagi kerge olnud, ühtlaselt turskem. Kuid oleks vaja kaal u 90kg peale saada, kuna on südamerütmi häired ja tuleviku suhtes oleks targem midagi ette võtta, aga ei oska kuskilt alustada. Tegin poolteist kuud aega velotrenazööril 45minutilisi sõite, iga päev, kuid kaal alanes 2kg võrra. Ehk on ideid kuidas kodustes tingimustes märksa rohkem kaalu alandada?Soovitan vaadata, et pulss jääks velotrenazööril sõites ka alla 140, sest muidu treenida sa võhma mitte ei põleta rasva
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ants16
MemberMinul on hommikusöök lemmik söögikord.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Söön 5 munavalget ka 2 kollast(keedetud).Siis puder milles 100g neljaviljahelbeid ja 50g rosinaid,sellele valan peale 100g jogurtit ning kõrvale joon kruusi täia piima.See puder jogurtiga on k****i hea.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundub maitsev
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme proovin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ants16
MemberKui palju sa ise kaalud?175 ja 69kg.
ants16
MemberSama siin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,nagu lihast polekski
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sama siin, lihas siuke pehme.
ants16
Memberolen enda jaoks ära jaotanud, mis lihaseid mis päeval teen. korduste arv on 8-12.Vabandust tahtsin just seeriate arvu küsida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ehk siis 3×8-12 või 4×8-12.
ants16
MemberVot asi on täpselt nii, et jõusaali tee ikka. Ntx ühes seerias rohkem kordusi, see vormib su lihaseid. Mina isiklikult tegelen ka rasvapõletusega, kui 2x nädalas, mis ma jõusaalis käin, võtan peale trenni ikka valgujoogi. Midagi halba selles täheldanud ei ole.Aga kas teed ikka kõik lihased eraldi läbi? Või teed 1 päeva kava?
Ja kas teed 3kordust või 4 kordust?
ants16
MemberMis siis on? Pidev k6hulahtisus v6i k6huvalud?Kui vastus on eitav, siis mina siin kyll probleemi ei n2e. Yhekylgne toitumine pikema aja v2ltel on siin pigem probleemiks.
Mul on pidevad kõhutuuled ja punnistus kõhus, ega see ometi laktoosihaiguse märk pole? (hetkel massiperiood)
ants16
MemberVaatan, et te kõik olete sellise jubeda operatsiooni ette võtnud. Endal on ka krooniline nohu ja eelmine talv olin 5-6x antibiootikumide all ses angiin oli. See jätkus veel kuni kevadesse ja isegi suvesse. Iga kord kui natuke tuult oli jäin haigeks. Nüüd olen aga reaalselt hästi riides ennast hoidnud, ja olen aint 1x haigestunud selle sügise-talve jooksul. (ptüi ptüui ptüui).
ants16
MemberROtter, soovitasid teha 2x biitsepsit nädalas? Kas see on normaalne kui teen biitsa seljapäeval ja triitsapäeval?
-
AutorPostitused