ants16
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ants16
Member“Puhub rasva ära”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ants16
Memberkäi palju saunas, higistad peki kõik ära. kooke ära ka söö. mängi jalkat ja jookse mäkke.
aga kindlasti pead soetama ka selle
, ma sain endale 8packi sellega 1 kuuga
Member……
ants16
MemberHääl läks 4dale. Tundus hea vorm ning plussiks on see et ta milf.
ants16
MemberTäpselt. Mul endal näiteks tuleb jõud ka palju suurtemate kordustega. Võtad nt. raskuse, millega jaksad teha 15 korda ja siis teed, kuni jaksad teha selle raskusega 20 korda. Siis võtad suurema raskuse, millega jaksad 15 korda jne… Kordustega võib varieeruda, aga põhimõte jääb samaks. Mina ise eelistan sellist treeningut, sest suurendab ka vastupidavust. Ise tõstsin kahe nädalaga hantli raskust 8 kilo, sest raskemaid polnud kohalikus jõusaalis.täpselt täpselt
MemberMiks mitte HT-R.olen proovind, ei sobind. tegin terve paki ära ja arenesin samaoodi edasi nagu ennemgi. Kuid peale seda ostsin valk+süssar+krea ja tulemus oli palju parem.
ants16
Memberei paned kahjuks mööda,Valery Federenko on see treener.tõstja on tundmatu 100%.80 kilo see vend nüüd kohe kindlasti ei kaalu, pigem 90+
ants16
MemberMina soovitaks nii, et jagad 3/4 päeva peale kava ära.
Teed suurtele lihastele 4 harjutust 3×10/8
Rinnale ntx: lamades surumine 3×8
positiivsel pingil suurmine 3×10
Hantlitega lendamine 3×10
ja Hantli ületõmme 3×8 vms
ants16
MemberTere,Info:
kaal – 83 kg
pikkus – 190 cm
vanus – 16 aastat
sugu – mees
Olen nüüd juba pool aastat dieedil olnud. Kui ma dieediga alustasin kaalusin ma ~ 105. Nüüd 6 kuud hiljem kaalun 83.
Käin ujumas ka.
Tahaks teada:
Mis on minu keha normaalkaal? Kui kiiresti tohiks ma kaalu langetada? Hetkel mul sellist probleemi pole, et nahk lopendaks või välja venind oleks aga, et seda ei juhtuks mis ma peaks tegema?
Üleüldiselt kaalulangetamine ei ole minujoaks probleem. Teada tahaks mis on riskid kui liiga palju korraga seda langetada.
Tänud.
Minuarust oled sa juba vägagi normaalkaalus oma 190cm pikkuse juures.
ants16
MemberRumm (Captain Morgan) ja Coca-Cola Zero peaks olema figuurile parim.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>minu teada on rumm üks suurematest kalori pommidest, just oma suhkru poolest.
ants16
MemberSiin selliseid teemasi vist olnud juba, aga küsin natuke konkreetsemalt. Kui on plaan minna sünnipäevale/peole, siis mis alkoholi tarbite?
Viin,õlu,vein? Milline oleks kõige leebem variant, kui tahad oma lihaseid säilitada.
ants16
MemberMul oli ükskord kogemus sellise suhteliselt tüseda mehega kes tuli saali ilma särgita. Seejärel võttis ta EZ kangi ja hakkas ilma raskuseta biitsepsit tegema, siis tegi ta rinnalt surumist tühja kangiga ja kükki tühja kangiga, ise oli samal ajal paljas nagu porgand.
Teine kogemus siis selline, et näen tihti saalis üht meest kes treenib vist võhma. Väntab nii intensiivselt et higi lendab igas suunas, väntab mingi 15-30minti nii et on üleni higine siis hüppab maha ja hakkab ähkima ja puhkima, tekib selline tunne et tüübile oleks vaja kiirabi kutsuda. Ja mis kõige halvem, pärast oma treeningut ei puhasta ta masinat ära vaid sellele jääb nö. higitiik külge
juuni 19, 2009 at 7:35 p.l. in reply to: Fitness Rate ja esilehe artiklite kommenteerimine mul endiselt ei tööta #203289ants16
MemberSee linkide probleem (et 2x vajutada tuleb) on ammu teada, aga seda ei ole võimalik olnud parandada, nagu ma aru sain. Lähimal ajal vist olukorra paranemist oodata ei ole.Kui see “link” avaneb uues aknas, siis pange lihtsalt “back” ning olete õige artikli juures.
ants16
Memberphotoshop tundub mulle
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kusjuures ei ole, pirita rannas tehtud pilt.
Aga no 100% ei saa kindel olla ,võibolla need elu24 vennad seda tuunind

ants16
MemberTarbin ja olen rahul!

-
AutorPostitused