ants16
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ants16
MemberÕnnitlen.
Kena neiu endale leidnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 29, 2009 at 12:16 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #216228ants16
MemberSöön 4-5xnädalas.4-5x päevas ikka?
ants16
MemberKellegil mingit õpetliku pildiseeriat või videot ei ole anda õige rusikalöögi tehnika kohta. Et midagi endale ära ei murraks ja löök maksimaalselt tugev oleks.
ants16
MemberKasutasin ise esimest korda ainult enne trenni ja suht tühja kõhu peale veega 15 enne trenni. Hiljem panin isegi sama koguse ka peale trenni. Võibolla natukene andis midagi juurde, aga suht vähe.Mul on see teema, et mulle on enne trenni korraldatud suht korralik söök, nii et pigem on mul kõht tühi peale trenni. Siis peaks ikka enne võtma või võib ka pärast?
ants16
MemberTere!Tahaks saada kinnitust, et kui kreatiinikuur on n-ö poole peal, kas sellel ajal alkoholi tarbimine nn. kaotab kreatiini tarbimise põhimõtte. Mõtlen just seda, et pole kasu kreatiinist, kui oled tarbinud alkoholi. Kuna mul selline asi juhtus, siis kas rohkem seda juhtuda ei tohiks, või pigem, poleks mõtet?!
Ettetänades.
Selliseid teemasi palju olnud, eks ta on ikkakahjulik on, kuna see viib vee kehast välja. Mina ei tee krea kuuri ja alkot joon ning toimib. Ma ei näe sellel laadimisel üldse mõtet. Kõige paremini toimib mul (monohüdraadiga) 5g+5g ehk enne ja pärast trenni.
ants16
MemberNo nad ongi täissünteetilised aine, ehk siis keemia, seega ongi norm kui nad lõhnavad nagu keemia
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ausalt ise mõtlen ma ka vahel, et vaevalt,et kõik need uued täissünteetilised super-hüper toidulisandid tervisele oluliselt paremini mõjuvad kui mõistusega manustatud süstitavad steroidid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga see on ainult minu arvamus, ega pretendeeri lõplikule tõele.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga teemaalgatajale: vaevalt,et need midagi hullu nüüd teevad, võid julgelt võtta
Ostsin ka jõukombo, no maitse on niiii hull. Kas kellegil on ideid millega seda asja segada võiks? Viinamarja mahl äkki?
Ja unustasin mainida seda, et kas kreatiin-etüül-eestrit peab segama süssaritega et imenduks paremini?
ants16
MemberTere,Probleem selles, et eelmisel teisipäeval läks tervis kehvaks. Tekkis väike köha ja nohu. Kurk ka kergelt punane. Hakkasin jooma kuuma teed ja Fervexit, võtan juurde 1500mg C vitamiini, grapefruit seemneekstrakti jne. Kuni reedeni paremaks ei läinud. Siis jäin koju, lootes et äkki siis läheb tervis paremaks. Tegin sinist lampi nohule ning hakkasin võtma nohutablette. Olen nüüd 5 päeva kodus olnud ja tervis aina halvemaks läinund. Kõrvad on nüüdseks juba 2 päeva lükus olnud tänu nohule, silmad kilavad, palavikku pole. Täna hakkas kurk paistetama. Ühesõnaga olukord läheb aina kehvemaks, trenni pole juba poolteist nädalat teinud. Kas kellelgi on praegu sama jama ning mida võiks ette võtta? Asi hakkab juba närvidele käima, sest nagu päris “voodihaige” pole, aga trenni ka teha ei saa ja paremaks ka ei lähe. Perearstil käidud ja see ka ei osanud midagi öelda. Ütles, et loodame, et ehk läheb üle :S Krt!
Mida sa siin perearsti süüdistad?
Kuule kammon kui sul on nohu ja “väike” köha siis ole kodus ja joo teed, ei ole mõtet mingit antibiootikumi kuuri kohe teha, või mis sa ise arvad? Saan aru kui nädal aega on seisund sitt ja paremaks ei lähe siis võta antibiootikumid ja oledki korras.
Oleks siis mingi jõhker palavik, aga sinu puhul on tegemist väikse külmetusega. Unusta ära see nn “haigus” ela oma elu edasi ja see on varsti läinud. Ennast piinavad alatihti sellised haigused aga ma lihtsalt ignoreerin neid, sest kui palaviku pole siis pole midagi hullu
ants16
Member28 võistlust võitmata ja 29dal tuli kaotus. Kui kahju, et see just MM oli
ants16
MemberOn kellegil monohüdraat üldse mõjunud korralikult w ?Monohüdraat on alati kindel laks, midagi annab ta mulle alati juurde. Aga nüüd olen kuulnud, et paljud soovitavad kre-alkalyn’i. Ei teagi kas asi on platseebos või see tõesti toimib paremini kui monohüdraat.
ants16
MemberKasvu paneb kinni östrogeen.word
ants16
MemberKre-Alkyn või monohüdroot?
Hetkel olen tarvitanud vaid monohüdraati, kuid mõtlesin vahelduseks proovida kre-alkyni.
Kas on mõtet? Kummaga rohkem rahule olete jäänud?
ants16
MemberKas on tallinnas kohta, kus oleks lisaks jõusaalile ka poksikott ja ujula?Kui ei siis kus oleks kott ja jõusaal?
Kott võiks eraldatud kohas olla, mitte saali keskel:)
Ups, läks kogemata vale temaatika alla.
rocca al mare fitnessis on poksikott eraldatud nö. kabiinis. samuti on jõusaal ja ujula.
august 10, 2009 at 12:40 p.l. in reply to: rasvaprotsendi mõõtmise tulemused aparaadi vs kaaluga #212365ants16
Member30-20 = 10, seda mõtlesin, üks aparaat näitas kümne (rasvaprotsendi) võrra väiksemat tulemust. Püüdsin küll numbrite abil selgemaks teha juba postituses, mida mõtlesin
Sorry, minupaha
“>august 10, 2009 at 12:31 p.l. in reply to: rasvaprotsendi mõõtmise tulemused aparaadi vs kaaluga #212359ants16
MemberJust paar nädalat tagasi mõõtsin FitShopis selle kahe käe vahel hoitava aparaadiga rasvaprotsenti, nüüd ostsin endale kaalu, mis mõõdab rasvaprotsenti. Nende kahe tulemuse erinevus on ca 10%.. st FitShopis mõõtes oli 30 koma midagi ja kaaluga 21 koma midagi. Eks seda teemat on muidugi juba arutatud, aga kuidas peaks nendesse teineteisest oluliselt erinevasse tulemusse suhtuma? Kas tõde on kusagil vahepeal?10% see nüüd küll pole
“>matemaatika selgeks!
ants16
Memberka minul lööb luuvalu küünarvartesse, just prantsuse surumise ajal kui raskus on suurem, kerge raskusega probleeme pole.samaprobleem

vahetasin selle harjutuse hantli vastu
AutorPostitused