ants16
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 28, 2009 at 2:47 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #222681
ants16
MemberMuljet avaldav
ants16
Membermul lõigati ka mandlid ära õnneks tasuta ja ninaopp tehti ka samal ajal:DPeale oppi just kõige parem pold olla:Dendal sama opp tulemas mandlid + nina. Kuidas tervis nüüd on? Kas parem kui enne oppi?
ants16
Memberkas vastupidavuse treenimisel ei peaks pulss olema vähemalt 160 peal?minumeelest ka, sessuhtes ega sa muidu ju vastupidavust ei treeni kui täiega rautad. Kui lased pulss 120 ringis siis see põletab rasva aga vastupidavust ju juurde ei tule? Või ma eksin rängalt?
ants16
Memberseda parem, ei kõva vend respekt talle!Mis ta pikkus on?
ants16
MemberTahtsin küsida, et kas teil – kes te mandlid ära lõikasite oli kroonilisi haigusi ka? peale selle et trennis süda puperdas ja pulss kõrge ning väsimus. Mul endal trennis küll kõik ok, aga lihtsalt kui korra saan külma siis on kohe kurk haige ja mandlid paistes. Peaks vist ka ära lõikama sellisel juhul? Arst ütles et mandlid natuke mädase võitu jah, kuid haigustesaaga võib jätkuda :S
ants16
MemberEga 5×5 kavad on tegelikult suht rasked ikka, alguses vaatad, et lebo, aga pärast läheb raskemaks ja tekib ületreening. Ma olen ise teinud 3x 5×5 kava ja vastupidanud alati kuskil 1-1.5kuud. Lõpuks lihtsalt areng seiskub ja sul tuleb okse maitse suhu kui jälle rinnalt suruma või kükkima pead minema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ants16
Memberväga suur poiss tõesti 16 aastase kohta, huvitav mis raskustega poiss trenni tegi?Suht ambaal ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ants16
MemberMuusika kindlasti
ants16
Membermitu nädalat peale oppi siis reaalselt trenni hakkasite tegema?oskab keegi öelda? 2nädalat?
ants16
MemberToo 4 kuud on arstlikukomisjoni otsuse järgi, kui õigesti mäletan.mitu nädalat peale oppi siis reaalselt trenni hakkasite tegema?
ants16
Member37 on selline palavik mis ise ravib…arsti juurde lähed,määratakse sulle hunnik rohtusid muud midagi:D37C on pigem selline mille käigus bakter kõige meelsamine elab, seda olen koolist õppind.
Ja viirus või mitte, arst pakub ikka antibiootikume.
TONSILGONI tilkasi olen isegi võtnud, toimib. Kuid saan aint valust lahti.
Enam ei oskagi midagi teha peaaegu nädal möödas :S ikka 37.0-37.1 nohu ja köha.
ants16
MemberTarvitan ka tupsu, suht mõnus kraam on, aga piirama peaks natuke ..
ants16
MemberJep. Eks nüüd sügisvaheajal lasengi ära lõigata, kuna ei näe lihtsalt muud võimalust.Käisin arsti juures ka. Arst ütles, et “nii ja naa” mandlid pole väga hullud aga kurk natuke punane ikka. Pakkus välja et kirjutab antibiootikumid, aga võib ka niisama üle minna. Ei oskagi nüüd midagi arvata.. Esialgu loobusin antibiotsist.
september 3, 2009 at 6:13 p.l. in reply to: Kiiroksjonil 3. septembril on Elementaar kombo Fast ilt #217179ants16
Member14001450
september 3, 2009 at 6:09 p.l. in reply to: Kiiroksjonil 3. septembril on Elementaar kombo Fast ilt #217176ants16
Membertyra küll, ei teadnud, et 30sek pausidega saab postitada.Aga pakuks 1300 ikka, kui läheb arvesse
keegi äkki ütleks kas läheb arvesse või mitte? pakuks siis 1325
-
AutorPostitused