ants16
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ants16
Membervalus vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ants16
MemberRegulaarsemalt treenima eriti neid kohti mis ei kasva. Rohkem vaeva nägema.ehk siis 2x nädalas?
ants16
Membertoituda ja trenni teha on muidugi väga positiivne, kuid sellepärast ei tasuks ühiskonnast võõrastuda
ants16
Memberjõhker
ants16
MemberKreatiin annab just jõudu, aga ma arvan et ajaliselt on seda jah hea just taastajatega koos süüa.PS kas kreatiin kedagi kiima on ajanud ? Puhtteaduslik huvi
ants16
MemberKas kõigil on pärast oppi elu lilleline olnud?
Endal ühe tuttaval lõigati ära ja nüüd läks asi veel hullemaks – peaaegu igapäev haige.
Ja mis oli põhiliseks ajendiks opile? Kas pidevad angiinid või midagi muud?
Endal plaanis ka opile minna, kuid tahaks rohkem infot.
ants16
Membermitukorda nädalas seda ? ma plaanin ka slega ja muud ka teha mitte aind rinda muidugi:D Aga rinnalt tahaks uut maksimumi:DMina tegin 3x nädalas.
A B A B stiilis.
Ehk: A: rinnalt surumine,selg,jõutõmme B: rinnaltsurumine,selg,kükk. Ühesõnaga varieerisin maksimaalselt neid 4ja harjutust. Kuskil 1,5kuuga tuli ka ületreening, mis on normaalne selle kava juures.
ants16
MemberSuuri raskusi tõmban sumo stiilis, aga viimasel ajal on hakanud meeldima kitsas tehnika.Kitsalt on palju mugavam seeriaid trennis teha.
Klassikaline, ma väikest kasvu ja see istub mulle paremini. Tõmbab jala,tagumiku ja alaselja läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ants16
Membertrenn teeks parema vormi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ja näljutamine ei ole ka samas tervislik .Endal tüdruksõber tellis toitumiskava ja läks bodypumpi. Nüüd 3 kuud käinud ja väliselt juba palju parem.
ants16
MemberKUidas saada rinnalt kiiresti jõudu juurde tahaks maksimumi üless viia aga mingid kindlad harjutused mis anavad juurde? ja kas 3×3 tuleb kiiresti jõudu juurde? Kaalu ei tahaks sellejuures tõsta.Mina soovitaks 5×5 kava, ehk siis baas harjutused rinnaltsurumine,kükk ja jõutõmme.
Endale tuli seda kava tehas rinnalt surumisele 1kuuga juurde 10-15kg.
ants16
MemberPlokk ja kang on kaks täiesti eri asja!kangiga saab täpselt samamoodi teha, ntks prantsuse surumine.
ants16
MemberSpartaNo sparta on kindlasti hea jõusaal, kuid kella 5-6 aeg on seal ikka suht hullumaja. Ise soovitaks myfitnessi (haabersti) või siis artic sport. Ja no kui raha palju siis miks mitte status club
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ants16
MemberMismoodi see välja näeb? Ehk siis mismoodi kangiga nii alt – kui pealthaardes (ilmselt siis seistes) triitsepsit treenida?Ma usun, et ta mõtles plokkide alla tõmmet pealthaardes ehk siis seda: http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…ritseps/077.gif
Ja althaardes täpselt samamoodi ainult et võtad sellel “pulgal” mitte pealt kinni vaid alt
ants16
MemberEi ole küll ise kasutanud, kuid olen kuulnud ainult head. Näiteks võib tuua projekti Kaido Leesmann – alla 100 kg, milles antud kombot kasutati.kombo ei aita midagi, kui toitumine korras pole. Kuid kindlasti on ta heaks lisaks ja võib tekkida ka platseebo effekt
ants16
MemberIlma sinust midagi teadmata ei saa siin ka midagi kommenteerida. Pane oma andmed siia: vanus, kaal, pikkus, eesmärgid jne.pikkust oleks ka vaja ikka teada, kui oled 1.90 siis on see kaal masendavalt väike aga kui oled 1.65 siis pole hullu midagi
AutorPostitused