ants16
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ants16
MemberProovisin ka siis ära.
Midagi VÄGA hullu ei ole, masu ajal käib kah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuigi jah muidu eelistaks siiski muud kraami
ants16
MemberÜldiselt kõik sõidavad +10/15 üle sellepärast et politsei ei vaevu neid maha võtma. Reporteris või kuskil öeldi ka et kui linnas sõidad alla 65e siis midagi ei tehta, ehk siis reaalselt spidoka järgi võid panna 70ga linnas. Ise sõidangi nii ja pole veel kordagi vahele võetud, ptü ptüi muidugi. Ja teatavast need kes sõidavad täpselt 50ga on kas algajad või vanurid ja nende sabas lihtsalt ei julge sõita, kunagi ei tea mis nad teha võivad. Sellepärast ongi üldine vool kiirem kui 50. Ja need kes +30 üle panevad siis las ise teavad mida teevad, mind küll väga ei kepi kui keegi minust 140ga maantel mööda läheb.
ants16
MemberEndal täpselt sama probleem,
Aga ise kahjuks ei jõua ajaliselt üle 2x nädalas jooksmas käia, kui joosta pulss kõrgel siis mingit lootust pole, et see pika paele madalamaks läheks? Pole lihtsalt hetkel rahalist võimalust, et pulsikell soetada.
ants16
MemberNäitasin naisele:
-iuuu
-väga rõve
-omg mis liigutused
ei lähe vist kellegile peale:D
ants16
MemberKuskil internetis ringvaate kordust on ka võimalik vaadata?
ants16
Memberhttp://sport.postimees.ee/?id=194409 siin räägitakse sveitsi määrdemehest
ants16
MemberMa ei imesta, kui lõpuks jäävad mõlemad mehed puhtaks ja dopingusüüdistus lükatakse kellegi 3da kaela.
ants16
MemberTere mul selline küsimus et kas ma võin algajakava pealt üle minna edasijõudnute kava peale ? olen teinud poolteistkuud algajakavaga või oleks parem kui läjheks kavadega järjest ja teeks igakava 2 kuud ?Võid vabalt edasi minna.
ants16
MemberIgasugused gainerid ja “mass” tooted peaksid sind aitama. Uuri fitnessi e-poodi.
ants16
MemberMulle see ka ei sobiks, kuna kui ma teeksin uinaku enne trenni siis ma enne järgmist päeva üles ei viitsiks tõusta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>endal sama asi, aga nüüd viimasel ajal olen mobla kõrvale äratama pannud

ants16
Memberhttp://www.upload.ee/image/266235/Rishi_204.jpg
midagi sellist vb
ants16
MemberStatuses on alati vähe rahvast, aga liitumine ka suht kallis. Tallinnast soovitaks arcticut, siiamaani kõige rohkem ruumi olnud. Spartas käisin ka kuu, kuid tulin ära sest oli ülerahvastatud.
ants16
MemberKeegi kihla tahab vedada selle peale et EI tule mingit maailmalõppu?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 13, 2009 at 5:26 e.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #234257