ants16
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ants16
MemberIse küsin, ise vastan: http://www.fitness.ee/?act=article&articleID=701
Teema võib lukku panna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ants16
MemberJust vaatasin et mu fitid on miinuses
ants16
MemberSparta on tõesti väga hea variant – seal on ka tipptunnil alati õhku ja pealegi on see nii mõnusa asukohaga…Muide, täna viimast päeva võib Sparta kuukaardi saada vaid 1 euro eest: https://vaatavaid.ee/loosimine/22
äriplaan vist ei toida väga

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ants16
MemberAinult muna ja muna.. Söö mõne muna-toidukorra asemel ntks kana/kala/kalkuni fileed + juurviljasegu ( brokkoli,oad, kaunad)
Ja kui su kaloraaz on plussis siis sa suveks kuivemaks ei saa..
ants16
MemberKüsiks veel juurde, et kas fittidega on võimalik ka pool summast maksta, kui terve summa jaoks fitte pole? Kui jah, siis kuidas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Ette tänades.
ants16
MemberKõik suuremad tlna jõusaalid on varakult lahti, ja 22-23aeg lähevad kinni, pigem vaata milline lähim on ja milline kõige paremini istub. Edu!
ants16
MemberNatuke palju harjutusi võibolla esmapilgul jah, aga need kes ütlevad, et 2-3 harjutust on piisavad siis sellega ma ei nõustuks. Olen ise ektomorf ja tegin aasta aega selliseid kavasi kus oli suurtele lihastele oli vaid 3 harjutust,sõin korralikult jms, kuid areng oli minimaalne, siis mõtlesin, et sitta kah teen parem 4-5 harjutust suurtematele lihastele ja areng hakkas toimuma, nii et see mis sobib ühele ei pruugi sobida teisele. Teemaalgatajale soovin jõudu ja jaksu selle kavaga, kuigi kergem oleks võtta mõne tuntud bodybuilder kava (neid on internetiavarustes kõvasti) ja teha selle järgi. Kui aga need “pikad” trennid sulle positiivselt ei mõju, ehk areng on väike ja tunned väsimust, siis soovitaks harjutusi ikkagi kärpida. Edu!
ants16
MemberKui pulss joostes läheb kiiresti kõrgele, siis järelikult ei ole Sa jooksmiseks veel küps.Alusta rahulikumalt, proovi alustuseks jooksu asemel kõndi. Kas siis lihtsalt kiirkõndi või näiteks kepikõndi. Ja jälgi, et pulss jääks sed atehes max 130-140l/min. Ja teedki selliseid baastreeninguid südame tugevdamiseks 3-4 korda nädalas 30-45 min korraga.
Varsti hakkab pulss kindlasti langema, siis võid trenni aega pikendada ja hakata proovima üliaeglast jooksu. See jooks on muidugi esialgu väga veider ja harjumatu, pigem lonkimine… aga kindlasti pead jälgima, et pulss ei tõuseks kõrgemale kui 140. Kui tõuseb, lähed kohe kõnnile üle. Stabiliseerid pulsi madalaks ja siis jälle hakkad vaikselt jooksma.
Ja niimoodi mässadki, kuni lõpuks saad juba inimese kombel joosta. Aga muud “ravi” siin pole. Endal see läbi tehtud ja toimib. Aga ei saa salata, kui tahad õue jooksma minna, siis on väga raske end tagasi hoida ja mingi lonkimisega tegeleda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ca 2 kuuga peaksid asja paika saama. Edu!Korjasin jälle vana teema ülesse. Olengi nüüd proovinud hakata suusatama pulss 130-140 vahele, aga tahaks teada kas erinevatel inimestel võib olla ka erinev anaeroobse läve? Ise tunnen et kui on pulss üle 160e, siis muutub asi anaeroobseks. Kui teen 130ga siis vaevu võtab higistamagi ja ei tunnen nagu ei teekski mingit trenni.
Kui nüüd seda linki vaadata ja oma andmed sinna sisse toksida ( http://www.fitzones.com/members/Fitness/heartrate_zones.asp ), siis see näitab et minu aeroobne tsoon on 160-170. Keegi targem võiks midagi selgitada, ette tänades.
Lisan veel niipalju, pulss rahuolekus on 80 ning koormustestid, ekg ning muud analüüsid on olnud normis.
ants16
MemberPilti oleks küll huvitav vaadata.
ants16
MemberTere!
Minu esimene küsimus oleks, selline, et kui ma olen võtnud peale trenni 3-5g kreatiini (4x nädalas), siis millal tuleks teha kreatiini võtmise sisse paus ja kui pikk?
Teine küsimus oleks selline, et kui ma võtan peale trenni süs+valk+krea, siis millal mul tasuks võtta massilisajat (ntx mass2?). Peale trenni pole vist väga mõtet, kui ma juba süs-krea-valku koksi joon.
Ette tänades.
ants16
MemberSuured tänud nii matjusmile kui Ailele !
ants16
MemberNii uurisin natukene ja sain sellise lahenduskäigu:
KK+ÜK= 7,3mmol/dm3
7,3*5000= 36500mmol ehk. 36,5mol
36.5 * 40,08(MCa) = 1462,92g
mCaCO3= 1462,92 * 100(MCo3) / 40,08 = 3650g
Ei oska ainult öelda kas selline vastus ka õige on.
ants16
MemberScala on tõesti hea, hind on normaalne, masinad uued, hantlid sobivad ilusti kätte, riietusruum ja dušš ka täitsa OK.
ants16
MemberEpic teemasõnastus muidugi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (küsi Bonsuna foorumit abi, siin keegi ei julge tunnistada, et vastust teab:D)Selline peakiri toob rohkem huvilisi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult täitsa mõtlemata, kiiruga pandud pealkiri. Enam ei saa muuta ka.ants16
MemberCa (40g) Co(59g) M= 40 + 59*3? M= 217
Ja sellega mu keemia oskused vist piirduvadki.
AutorPostitused