antonhansen
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
antonhansen
MemberTäpselt nii, rasva saab ära kas igalt poolt korraga või üldse mitte.
august 27, 2006 at 7:33 p.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89710antonhansen
Memberto jrx: Narkomaan on inimene, kes kasutab narkootilisi aineid. Kanepis sisaldub THC-d (loodan et see õige nimi), mis on narkootiline aine. Enough said.
antonhansen
MemberSa Alessandro tundud päris asjatundja olevat, ehk jagad meiegagi oma luuleannet?
PS:Vabavärsist sa vist kuulnud pole?
antonhansen
MemberPuusaringid
“>Aga kas sul on puusade peal rasva või on lihtsalt suur kont? Kui on rasva siis aitab ainult aeroobne treening, ehk ratas/jooks.
august 27, 2006 at 6:20 p.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89702antonhansen
Memberto Tank: Jutt jumala õige! Kurat, vales foorumis olete narkarid
“> !antonhansen
MemberTäitsa pandav hommikueine minuarust
“>antonhansen
MemberMis mõttes koduseks, kas ainult siseruumides või üldse väljaspool treeningsaali?
Rattasõit põletab hästi rasva muidu.
antonhansen
Member1.Arctic Sport
2.Fat Burner
antonhansen
MemberTubli tüdruk!
PS: Fitness siiski, mitte fitnessism
“>antonhansen
MemberNagu näha, ma ikkagi ei tea veel kõike lamades surumisest
antonhansen
MemberArmas MaxFactor, mitte keegi ei “naera sulle näkku” vms. Lihtsalt selliseid postitusi nagu sinul tuleb päevas kümneid ja kümneid, pikapeale kipub ära tüütama. Samuti pole siin keegi eluaeg jõusaalis olnud, mina ise näiteks vaid aasta. Ja oma küsimusele leiad väga hästi vastuse siin lehel olevatest artiklitest, artiklid-toitumine nt.
EDIT: Miks su sõber siis kontot ei taha teha? Ega siin keegi ei hammusta
antonhansen
MemberSorri et vana teema üles kaevan, aga…
Loed ja nutad.
Minu arvamus hr. Tokkost läks vääga palju allapoole praegu.
antonhansen
MemberJajaa, pärast ärkad suure imestusega kuskil põõsas, pepu katki
antonhansen
Memberega eriti ei julgeta möliseda enam kui kasuka maha viskan ja biitsa näitan siis on vaenlastest järsku sõbrad saanud kes teevad isegi õlle väljaTavai, lähme linna peale peksma, ma võtan paar tuttavat skinni ka kaasa. Pärast sööme üheskoos jahisaagi ära.
antonhansen
Membersorry aga mis vahet on kes on teema algataja teema on algatatud ja kes soovib see vastab ….järsku ta tõesti on häbelik ja hakkab oma sõbra jutuga kuid see ei tee ju teemat vähem tähtsamaks kui teised teemad …
Teema iseenesest on ju nagu 50% foorumi postitustest ikka, algaja poolt mitte just kõige targem küsimus, millele saaks vastuse leida väikese fitness.ee-s surfamise järel.
AutorPostitused