antonhansen
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
antonhansen
MemberNB! ma maletan et panid yhes teemas ullult tarka, ise ainult 15 ja pole trennigi 6ieti teinud!!!Arene veel ja siis tule raakima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on siis ilmselt minu kohta mõeldud ja see üks teema on legendaaarne ganja-teema.
Ma olen juba üsna arenenud küll, soovin ka sulle edasist arengut ja progressi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>antonhansen
MemberMiks sa teed 9 kuud enne kui nõu küsid?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>antonhansen
MemberSellest stimulaatorvibraatorist pole mingit kasu, mine parem trenni!
MemberIssand jumal. Kuidas saab minna 55 seeriate pealt, st. mingi 70kg vast max, 30kg max peale. KUIDAS?
antonhansen
MemberHüva huumorit:
Läks üks mees kunagi mööda raudteed. Äkki hüppas metsast tee peale karu. Mees ehmatas hirmsasti ja mõtles et ainuke variant ära pääseda on karu ehmatada. Võttis siis julguse kokku ja röögatas hirmsasti.
Karu seepeale lippas kõigest väest minema, endal s*tarada järel, ja paarisaja meetri pärast kukkus surnult maha.
Peaks olema tõestisündinud lugu
MemberAga vaat mina ei saa aru inimesest kes teeb 3 aastat viljatut trenni, enne kui abi otsib. Kui sa juba aasta olid trenni teinud ja nägid et midagi ei muutu, miks tegid samamoodi edasi?
Oleks kindlasti ka abi kui räägiksid pisut oma pikkusest, kaalust, jõunäitajatest, treeningplaanist jne.
antonhansen
MemberInimest ei tapa Red Bullis mitte kofeiin vaid tauriin. Samuti on seal “fenüülalaniini allikaid” , see peaks mõnedel inimestel samuti fataalseid tagajärgi tooma (väga väga harva).
antonhansen
Member“ei suuda loobuda” “joon kogu aeg”
Kuidagi kahtlaselt reklaami moodi või mis?
antonhansen
MemberAga mis harjutusi sa teed rinnale, milliseid õlale, kui tihti, kui palju?
Kui sa nii vähe infot annad siis ei oska ka Kiivikas sind aidata.
antonhansen
MemberTõesti, jõud ei ole nii tähtis kui mass, jõud on PALJU TÄHTSAM.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga raskused oli väikesed vist seepärast et Mesi teeb väga hea tehnikaga vms.
antonhansen
MemberLIHA
antonhansen
MemberEi usu, nt. piimavalgud ju pastöriseerimisel kõrge temperatuuri juures ei lagune jne.
antonhansen
MemberTegelikult ma ütlen omalt poolt nipi et otse lihasesse tuleb valgupulbrit süstida, muidu lihas ei kasva.
antonhansen
MemberEdasiminek on poistel võimas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ainult et kuidas on võimalik ,et Indrek Vändrik pole ühtegi kilo juurde võtnud?
Või oli tal enne palju rasva?
antonhansen
MemberJu siis on täiuslik kava
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused