antonhansen
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
antonhansen
MemberHr. Argonaut tundub olevat küll toredate kindlate printsiipide, aadete ja tõekspidamistega isik, kelle poole me tavainimesed peame vaatame ülesse kindlasti!
antonhansen
Memberpool liitrit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma olen poole vähemast täis, mis imeloom sa oled?antonhansen
Memberkas keegi viitsiks tõlkida?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>antonhansen
Memberkordan : hardstyle/träna ei ole sama asi mis dnb, techno, breiks jne. Inimesed kes neid ühte patta panevad kas a)ei tea asjast midagi, polegi tõenäoliselt muud kui träna kuulanud või
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> on lollid (sorri).Avaldustega stiilis :”Tränn, dnb, hardstyle jne see kõik on nagu nii nii mõtetus ju.” esinemine on natuke nõme.
antonhansen
MemberMinu kõrvu paitab hetkel subertozi suurepärane link
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ütleme nii, et kuulan:
Põhiliselt r2-he õhtust vööndit ja u poppi.
House, dnb, ragga-jungle, breakcore, techno, BREIKS, hiphop, jazz, raadiohauss ehk pop
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja ambient.Aga üks asi vaevab mind.
Kuidas saab inimene öelda et ta kuulab hardstylei ja träna. Kas inimestel häbi ei ole? Keegi pani siin veel
“hardstyle (L)”.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eriti haige on see kui võrreldakse technot ja dnb-d tränaga, see on nagu võrdleks Miles Davist Meie Mehega.
antonhansen
MemberProbleem maci toiduga, niipalju kui minule on targemad inimesed rääkinud, on et ta sisaldab oma suuruse kohta “liiga palju” kaloreid ehk ta ajab segamini inimese aju toiduga tegeleva osakonna. Kuna temas on suhteliselt väikese suuruse kohta väga palju kaloreid, siis arvestab aju ainult portsjoni suurusega ja teeb täiskõhutunde kohta järeldused selle põhjal. Nt. mina sõina kunagi ära 2 Big Maci einet, mingi 2600 kcal (!)
ja sain niimoodi mõnusalt kõhu täis, ühest jääb alati kõht tühjaks. Mac tapab!
antonhansen
MemberKaaludes hoolikalt kõiki aspekte, hoidudes hoolikalt erapoolikusest, puhta südame ja hingega, võin väita, et,võidumees, selles võistluses, saab olema Kalmus!
antonhansen
MemberSa tahad öelda et sa käid tihti jõusaalis aga ei tea kuidas “põhipaketti” ehk rinda-kõhtu vormi saada?
antonhansen
MemberSa ShawnRay oled hea infokillu kuskilt kätte saanud aga see ei kehti alati kahjuks
antonhansen
MemberMis nende kõrvadega juhtub siis?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Äkki keegi seletaks asjatundmatutele
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>antonhansen
MemberMida sa mõtled keemia all, et nagu doping või? Kamoon. Kas liha ja muna on kah keemia või?
oktoober 25, 2006 at 7:34 p.l. in reply to: Mida süüa, et lihased kasvaksid ja massi tuleks juurde? #93358antonhansen
MemberMiks sa, armas inimene, risustad foorumit lolli küsimusega? Kas otsingu kasutamine on liiga raske su jaoks?
antonhansen
MemberNiikuinii see vant on mingi Marek Noormets
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
antonhansen
MemberDefineeri mulle, palun, “kossu lihas”. Mingi sääremari, õlg?
antonhansen
MemberTore muidugi et sa kogu keha treenid, suva et see mu küsimusega kuidagi kokku ei lähe
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused