antonhansen
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
antonhansen
MemberEinoh, ega see ülesotsimine oli nii naljaga pooleks loomulikult.
Minu eesmärk amazon.ee-s pole kunagi olnud tähelepanu saamine, eriti mitte negatiivse tähelepanu.
antonhansen
MemberMina ei taha tülitseda ei flexi ega andreazega (minuarust on andreaz küll väljamõeldud tegelane), olen noor tõesti, aga see ei tähenda et ma endast vanemaid ei austaks, suurem osa foorumlasi on minust palju kauem trenni teinud, elus kindlasti palju rohkem saavutanud, pean neist väga lugu.
Osadele siin foorumis olen ette jäänud, asi, mida kindlasti ei soovi. Mis on järgmine samm, otsite mind ip aadressi järgi üles ja annate lõuga?
antonhansen
Member“tapad ära ennast äkki flex?
mõttetu mees, vat sinu soovitusi pole kellelegi vaja, kui siin mõnes teemas olen su paika pannud siis ära ela seda mujal välja, peale kaklust teatavasti rusikatega ei vehita.”
nii kirjutasin flexi toreda jutu peale, kui ta on otsustanud selle muuta rõõmsaks naeratuseks, samuti teinud mingid 2 postitust veel ja ka need naeratusteks muutnud, väga tore, ongi elu ilusam.
antonhansen
Memberaktivist on väga erapooletu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>antonhansen
Memberah, mis sellest ikka pikalt rääkida, parem oleks ju kui asjaosalised ise klaarivad ära, ega suurem osa ei tea tegelikult midagi asjast.
nii et minu soovitus oleks teema lukku panna.
antonhansen
Memberei usu küll et sul mingit õllekat saab selliste näitajate juures olla. Aga parem mine otsingusse, siin on MILJARDEID teemasid selliste asjade kohta, neid lugedes võiks vabalt aasta-paar veeta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>antonhansen
Memberoot aga milles siis asi on? Ega selle ühe teema pärast ju sellist värki ei korralda
Membermai ole võistlendgi kunagi, seni vaid omale treenind 10 aastat.juhul kui võistlen kunagi siis aind raskekaalu kulturismis, väikse massi ja kaaluga ma välja ei astuks lavale…reljeefi trenni pole ma ka teind aind jõu ja massi trenn.a see ju tõsi et kõik sind tahtvat näha irmsasti ja fännavad

Võistled sa jee.
Pane pilte ülesse kõva mees, tahaks su hirmsat superraskekaalu vormi näha
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vendv, ära tee idikatest välja, fänne on veits rohkem arvatavasti.
antonhansen
Memberto otomar: OWNED oled sõber
antonhansen
Member10 min on nii ülitreeniv aga higistama ei aja üldse! Supermega! Hantlid nurka ja vibreerima!
märts 4, 2007 at 9:35 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #108330antonhansen
MemberSuured majandusanalüütikud, mis juhtub siis, kui nafta hind maailmaturul kerkib 100 USD/barrel ja milline saab gaasi hind olema peale Vene-Saksa torujuhtme väljaehitamist ja mida teevad välisettevõtted, kui eesti keskmine palk tõuseb Soome tasemele?1.Kui nafta oli veel 20-30 dollarit barrelist siis arvati et 50 dollari juures kukub maailma majandus kokku. Nii ei juhtunud. Kes teab, äkki elame 100 dollarit ka üle.
2.Eestile tehakse arvavasti 1:0 siis, minu jaoks väga jama lugu sest mu maja nt. köetakse gaasiga.
3.Lähevad Eestist odavamatesse maadesse ja majandusega ongi kõõga.
märts 3, 2007 at 3:28 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #108207antonhansen
MemberNii palju siis kvaliteetajakirjandusest
märts 3, 2007 at 2:35 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #108267antonhansen
MemberSuurtel majandustel ei ole nn. kuhugi kasvada enam, tootlikust eriti suurendada enam ei saa. Fakt, et rikastes Euroopa maades on madalam majanduskasv, ei tule kindlasti nende maade võimude ebakompententsusest.
Oleks muidugi huvitav eksperiment panna nt. hiljuti maailma parimaks rahandusministriks valitud Sõerd ja majandusminister Savisaar Saksamaale samadele ametikohtadele, tahaks näha mis Saksa majandusest alles jääb
märts 3, 2007 at 2:27 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #108266antonhansen
MemberSoomes oli majanduskasv paari aasta eest 0.1 protsenti
märts 3, 2007 at 2:00 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #108262antonhansen
MemberEestil on veel väga pikk tee käia et saada võrdseks Euroopa 5 jõukaimaga, seda nii majanduslikus kui ka ühiskondlikus mõttes. Juba see et Keskerakond on Eesti juhtiv partei näitab ühiskonna ebaküpsust. Selliseid populistlikke parteisid on ka meist arenenumates riikides kuid seal on need põlu all, neid ei toeta üle paari protsendi elanikkonnast.
AutorPostitused