antonhansen
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
antonhansen
MemberÜheskoos suudame savipätsi kukutada!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kella 20:23 seisuga 70069 allkirja antud!
antonhansen
MemberMaha savipäts, minu hääl on antud!
Praeguse seisuga u. 60000 häält and counting.
antonhansen
Memberkas selliseid idioote kuidagi bännida ei saa?
antonhansen
Memberteeme nüüd nii et härra flexile näitame kõik keskmist sõrme ja temaga ei tegele, äkki läheb lolli nalja tegemise isu üle.
antonhansen
MemberTõsiselt räägid?nojah, hilinenud aprillinali nagu öeldakse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>antonhansen
Membervabandust, valeandmed, selgub et max on olnud 289 kg, seeriaid teeb 230 kg 6 kordust.
MemberMis sul viga on P-A-U-L?
Inimene küsib normaalse küsimuse, ei ole vaja paukuda arusaamatult. Selge see et metsloomaliha on parem, nt. olen ise söönud karuliha, valku 36 %.
antonhansen
Member205,4 kg.
antonhansen
MemberLoll jutt, muidugi võib süsivesikuid süüa tule jumal appi, kui on mure söömise koha pealt siis palun, siit lehelt leiab hõlpsasti nõu, vastavasisulisi teemasid on foorumis tuhandeid (ma ei liialda).
antonhansen
MemberSellele algsele küsijale niipalju et kui sul häälemurret ja särkevärke pole siis arvatavasti puberteet tuleb alles, järelikult tuleb seda massi veel nii et vähe pole. Ise olen nt. pannud tähele et alates sellest kui mingi habemelaadne moodustis tekkima hakkas on kaalu kõvasti lisandunud. Peaasi et söö korralikult, kindlasti palju valku (liha, kala, piima tuleb juua!) ja katsu endale siit tööriistade – treeningkavade alt hankida üks korralik massikava.
antonhansen
MemberHuvitav kui suurt jõudu nt. biitseps rakendab kui talle kõrgepingevool sisse lasta
Membermul ühte klassiõde kutsuvad kõik tuutuks, huvitav-huvitav
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei aga see levinud asi, nt. minul on vahest mingid meloodiad-värgid peas ja jalg hakkab tatsuma lihtsalt.
Teine variant on pastakakeerutamine, ma mingi 3 aastat tegelenud sellega ja suht osav, samas paljudele inimestele käib see väga närvidele(kui korra aastas maha pillan pastaka on tervel klassil sõimu laialt)
antonhansen
MemberMrM – Mister Mesi
märts 13, 2007 at 8:31 e.l. in reply to: Valu vöökohas-alakehas-kubemes,kühmud, kubemelihase venitus-vigastus, kubemesong, song. Ja EV meditsiin #109379antonhansen
MemberMul ka need, tegu vist lihtsalt veresoontega? Või lümfisõlmed?
Olin ka ise kunagi veits närvis kui need avastasin, pole tänaseni täit selgust saanud millega tegu on.
antonhansen
MemberAga vendv, ehk paned uue blogi püsti? Nt. blogspot.com vms.
AutorPostitused