antonhansen
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
antonhansen
MemberThe POWER of KOHUKE gives MAX GREEN POWER ENERGY! FEAR the POWER of KOHUKE!
antonhansen
MemberKus sa tead, äkki ongi?
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siuke imemees, teeb ainult kõhtu 24/7antonhansen
MemberSa Andreaz oled selline “traditsiooniline” vend vist , a la “naiste koht on köögis”, või ma eksin? Siuke mõnus Eesti mees:D
antonhansen
MemberWhat that guy said!
antonhansen
MemberEga ma nii kilu ka pole, just tegin 15 lõuga trepi küljes:D A jah, ergomeeter on Härmas väga hea (Concept 2 kui ma ei eksi) ja surumist saab ka hästi teha, samuti peaks seal mingi saunavõimalus olema.
antonhansen
MemberJrx sa käid Miina Härma jõusaalis? Olen ka ise seal käinud paar kuud, kuna olen selle kooli õpilane:D A seal on natuke vilets olukord minuarust, osa tehnikat on suht vananenud, ja ma ei tea kuidas seal suvel käimisega lood on.
antonhansen
MemberMehed teil on õigus, ma vähe pingutasin üle sellega, raske koolilõpp vist tingib mu närvilisuse:D
Muidu lihtsalt mul on plaan jõusaali minna suvel ja uurisin tausta niisama:D Speaking of which, kui siin on mõni Tartu tüüp äkki oskaksite nõu anda kuhu minna, is mõtlesin Arenaspordi peale.
antonhansen
MemberHea!
Kurat, nii peabki, koledaid inimesi tuleb mõnitada!
??:”>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
antonhansen
MemberKuule, ma ei ütle et selline sport ei oleks normaalselt (kaitsmetega siis) tehes lahe, saab ennast välja elada jne. , aga need vennad seal videos said RÄNGALT HAIGET, seda ei saa eitada. Teine video oli lahe:D
antonhansen
MemberMul on kahtlane tunne et see vend seal lõpus murdis kaela…Üldse, mis on sellise asja point? Teist venda pohhuilt peksta? Ma saan aru kui niisama, kaitsevahenditega a la kubemekaitse ja rahulikumalt, trenni mõttes aga niimoodi teistele näkku littida?
antonhansen
MemberOlgu, see on õige et vastupidavust ja jõudu ei saa niimoodi võrrelda. Samas, kui nende surumisrekordid on 200 kilo ja ise on nad 120 kilo, kas ei oleks selline asi nt. võimalik et nad suudavad ennast toenglamangust ainult käte jõul üles “heita”?
antonhansen
MemberAga kuidas saab doping teha nii suure vahe sisse?
Kui kuradi palju nad seda siis võtavad?
antonhansen
MemberAitäh teile, muidu olen 14 aastane.
antonhansen
Membertänud!
antonhansen
Memberkuule suured tänud sulle pacman võtan kindlasti kuulda!2 korda ainult? Ma ei teadnudki, ma mõtlesin et ikka nii neli korda, aga okei. Tänud!
AutorPostitused