antonhansen
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
antonhansen
MemberMul endal olnud sama probeem, kätekõverduste puhul:
1)Pane selga seljakott raskustega
2)Tee ühe käe peal
3)Tee plaksuga
4)Pane käed väga üksteise lähedale
Toitumise koha pealt: Söö liha!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>antonhansen
MemberPilti!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>antonhansen
MemberSEE EI OLE ENAM NORMAALNE!Kulturism ja treening kui selline peaksid püsima ilu ja tervise piires, mitte et endast mingi värdjas valmis teha.
Täpselt!
antonhansen
Memberöööö……2 aastaselt.
Ükskõik kui vanalt. Jõusaal teeb ainult head kõikidele vanustele.
antonhansen
MemberVeel üks must tuli meelde , Schwarzenegger , nimi vihjab küll sellele , et vanavanaisa Mooramaalt pärit võiks olla.Mitte Schwarze-negger, vaid Schwarzen-egger, mis tähendab minuteada “must talupoeg” vms.
antonhansen
MemberÄrevushäire ehk paanikahäire on mul isiklikult olnud, väga ebameeldiv asi, aga ma ei usu et sul see on, muidu oleksid ka teised sümptomid (külmad käed, tunne, et hakkad kohe surema jne.). Mind aitas aja maha võtmine, puudusin nädalakese koolist.
antonhansen
MemberSügavalt haige värk. Period.
antonhansen
MemberRoosa apelsin!
antonhansen
MemberKüsimus ei ole ju tegelikult selles, kas võib narkarit noaga/püstoliga/Stingeriga maha tappa. Kui seda on VAJA teha (nt. oma pere kaitsmiseks) siis mees/naine/laps seda ka teeb ja ei mõtle võimaliku karistuse peale.
antonhansen
Memberhttp://www.ronniecoleman.net/bigbeachsm.jpg
erm….
See on photoshopiga tehtud eks. Palun öelge et photoshop.
antonhansen
Member* elektrotrenazöörid (“kõhuväristajad”) – paned peale ja ongi 6-pack valmisKas need siis kuidagi töötavad ka? Niipalju kui ma olen kuulnud ei tee need peale kõhupeki väristamise eriti midagi.
antonhansen
Memberto oskar: Väga õige jutt, respekt ka nii pikkade postituste kirjutamise eest:D
antonhansen
MemberVideo võimas!
Btw, kes see väike tütarlaps seal videos on?
antonhansen
MemberJrx, täielik support sulle praegu. Kuradi jube on kuulata sellist venda nagu Andreaz. Minuarust kaks võimalust:
1) Ta on mingi naljavend.
2) Tal on mingid tõsised probleemid.
Kaldun kangesti selle teise optioni poole, kuna ta on siin muud sellist juttu kah ajanud, nt. ühes postituses rääkis ta midagi a la et naised ei kõlba fotograafideks

Ehk siis üks KURADI MÕTTETU MEES.
antonhansen
MemberHm, ma just mõtlesin et hakata korralikult jõukas käima, ma oleks küll viks ja ilmuks alati õigel ajal kohale jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused