antol
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
antol
MemberMina olen ka vabade raskuste pooldaja, aga kui Ühendriikides ülikoolis käisin, siis seal lihtsurelikke üldse vabade raskuste (v.a. hantlid) juurde ei lastud, ainult sportlased toimetasid treenerite karmi pilgu all
antol
MemberTäitsa huvitav. Kindlasti proovin lähimal ajal.Olen teinud, olen proovinud. Mulle meeldib

antol
MemberJa põhiline – tuleb kulutada rohkem energiat kui söögiga saad.OldManiga absoluutselt nõus – polegi elus miskit muud põhimõtet järginud – toimib täiesti. Muidugi, kui tulemuste nimel trenni teha, siis peab keha taastumiseks ja lihasmassi kasvatamiseks vajalikud ained siiski kätte saama. A.
antol
MemberTere, Kaido!
Meeldiv näha, et leidub Sinusuguseid tõsiseid oma ala austajaid ja propageerijaid, kes on valmis siin lahkesti ka teistele oma vabast ajast nõuandeid jagama
. Olen ise 18 aastat suusatamisega (põgusalt nooremana ka teisi spordialasid proovinud) tegelenud, suvel mängin peamisel jalgpalli, aga üldfüüsilise põhja hoidmiseks/parandamiseks ikka jõusaal ka. Otsin parasjagu kava just funktsionaalse jõu arendamiseks, et jõunäitajaid parandada. Kui tüli ei tee, siis ehk saaksin samuti sellele kavale pilgu peale heita? Jõusaalitrenni teen 3 korda nädalas. Mailiaadress: anto@elamus.eeTänulik,
A.
antol
MemberÕlg kipub paljudel inimestel olema üks neid kehaosi, mis vigastusest kunagi päriselt ei parane – ka minul on peale slap vigastust ja operatsiooni mõnede harjutuste sooritamine raskem kui teiste. Küll aga olen seda meelt, et õlg vajab mitmekülgset treenimist (taastusravist alates), mõned harjutused teadlikult väiksemate raskustega.
antol
MemberKas kellelgi on kogemusi, kus õlavigastus (mul endal nt peale mägirattalt kukkumist opereeritud “slap” vigastust kaks aastat tagasi) ei lase lõuatõmbeid enam teha? Asendasite hantlite tõstmisega ette ja kõrvale? Hantlite üles surumised istudes jms klassikalised harjutused õla treenimiseks?
Tasapisi on muidugi ka mul paremaks läinud ja 15 korda pole enam probleem, aga lõpuni pingutada ei julge. Vast pole vajagi.
Lihtsalt oleks huvitav kuulata õlatraumadest taastumise kogemusi.
A.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>antol
MemberVastupidavustreeninguid see, et meestega mängimas käid, ei asenda. Selleks oleks ikka vajalik ka jooksmas käia. Aga kõik oleneb muidugi, jah, eesmärkidest. Niisama pallipõrgatamiseks ei ole spetsiaalselt jooksmas käia vaja.
antol
MemberPolnud Jorgenil häda kedagi, see oli Heti (või kellegi teise) edasatud valeinfo.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused