Ansjuu-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ansjuu-
MemberIlusat nädala algust kõigile!
Terve nädalavahetus kulus vaimsele õppetööle, seega füüsiline töö oli väga minimaalne. Laupäeval natuke ainult võimlesin põrandal, et natuke selga liikuvamaks saada. Valu hakkab vaikselt järele andma, kuid kummardada ikka ei saa.
Täna tegin jalatrenni ning natuke kõhtu:
Kükid: 4x7x50 kg
jalasirutus ette: 5x6x35 kg
jalgade kõverdamine kõhuli: 3x15x25 kg
Säär püsti: 4x15x50 kg+ Smithi kang
Lisaks tegin ka 6 seeriat kõhtu.
Trennis oli jubedalt energiat, mistõttu pidin end ikka korralikult tagasi hoidma, et mitte üle pingutada.
Täna viimase kükiseeria ajal lõpuks mõistsin, et ei tohiks ikka oma tervisega niimoodi mängida. Seega jätan alaselja seniks kavast välja kuni täiesti ära paranenud olen. Jalgade treenimisega olen ka edaspidi ettevaatlikum.
Homme lähen ujuma. Ehk teeb olukorda veidi paremaks.
Veidi positiivsemalt jätkates nüüd, proovisin täna sellist huvitavat leiutist nagu punastest ubadest tehtud brownie. Kogusin pikalt julgust, et seda valmistada, sest olgem ausad.. Ega see eriti maitsvalt ei kõla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Brownie jaoks on vaja: Punased oad 230 grammi( ostsin 1 konservipurgi ning loputasin vee alt läbi), munavalge 110 g, kakaopulber 28 g, õli/või 10 g, piim 20 g, küpsetuspulber 2 g. Magustamiseks kasutasin Huxolit.

Sõin seda koos vanilli-kohupiimakreemiga. See oli väga maitsev ning täitis hästi kõhtu. Minusugusele kakaosõltlasele on see ikka väga vajalik leiutis.

Koogi toiteväärtus 100 g kohta:
Energia: 140 kcal
Süsivesikud: 18 g
Valgud: 9,81 g
Rasvad: 3,21 g
Ansjuu-
MemberAitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ansjuu-
MemberPraeguseks eesmärgiks on kuni uue aasta alguseni veidikene massi juurde kasvatada ning seejärel 1-2 kuu jooksul kaloraaži madalamaks lasta, et näha, mis sinna rasva alla siis kogunenud on. Kokkuvõtvalt võib öelda, et sihiks on võimalikult palju lihast kasvatada enne järgmise suve saabumist. Olen alati endale nähtavaid lihaseid tahtnud.
MemberHei!
Väike võrdluspilt. Vasakpoolne dieedi lõpp (30.08.2014) ja parempoolne täna (1.11.2014)

Tegi tuju heaks. Asi ikka areneb õiges suunas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ansjuu-
MemberEile puhkasin trennist ja ravisin selga. Olukord on veidikene paremaks läinud, saan end öösiti juba voodis ringi keerata ilma, et valu pärast üles ärkaks, kuid kummardamine ei kuulu küll mu meelistegevuste hulka hetkel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Täna käisin trennis:
Rinnalt surumine kangiga: 5x5x kang+15 kg ( Tegin kindluse mõttes smithi kangiga)
Rinnalt surumine hantlitega: 3x 8×10 kg
Triitseps blokil: 4×12
Biitseps: 4x9x10 kg+ z-kang
Blokil tõmbed ülevalt alla kitsa althaardega. 4x10x 40 kg ( Minu uus lemmikharjutus vist)
Lisaks tegin ka peale trenni 13 minutit HIIT’i ratta peal.(1 min rahulikult, 30 sek max)
Selg valu ei teinud seni, kuni kummardamist ei olnud. Õnneks siis, kui hakkasin pinki Smithi kangi alla viima, tuli üks tubli mees appi, seega ei pidanud eriti kummardama.
Alaselga ja kõhtu ma enne treenima ei hakka, kui seljavalust vaba olen. Pühapäevane jalatrenn on ka küsimärgi all. Või siis pean leidma mõne harjutuse, mis selga ei koorma.
Ansjuu-
MemberTäiesti oleneb. Ma ise käin enamasti hommikuti, sel ajal seal pole eriti palju rahvast. Aga olen ka õhtuti käinud ja sellist asja pole veel näinud, et päris järjekorrad oleks. Alati saab enda asjad ära teha. Ja seal on jõusaal kolmel korrusel, seega trenn tegemata ei jää, isegi kui ühel korrusel on rahvast palju.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ansjuu-
MemberTartu Ülikooli Spordiklubis
MemberNiisiis,
Täna tegin õlga ja triitsepsit:
Õlapress: 3x10x8 kg
Tõsted ette hantlitega: 3x7x5 kg
Õla tagaosa masinal: 4x8x32 kg
+ 6 seeriat triitsepsit
Lõppu tegin 15 minutit areoobset, et oma jalgu veidikene liigutada. Vaevlen jälle siin lihasvalu käes
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Kuna ma nüüd pean sellest munavalgest kuidagi lahti saama, mille ostsin, siis tegin banaani pannkooke peale trenni ja sõin neid koduse kreegimoosiga:

Ja lõunaks sai tehtud pruuni riisi, kana-hakkliha ja tomatiga:

Meeldivat õhtu jätku!
Ansjuu-
MemberEks ma alles üritangi õppida oma keha kuulama. Aga no, loll ei õpi enda vigadest ka, eks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen varem ühel korral ennast niimoodi üle treeninud, et 4-5 kuud ei suutnud mingit trenni teha, aga ikka mõned kuud tagasi maadlesin jälle selle probleemiga, et treeningkoormus oli liiga suur ja sel korral võtsin kõigest 2ks nädalaks aja maha.Õnneks nüüdseks olen oma treeningkoormust ikka kordades maha tõmmanud. Ja üritan rohkem oma keha kuulata, et kui ikka valutab, siis annan puhkust või teen harjutusi, mis ei tee haiget.
Aga aitäh kõigile, kes nõu annavad. Sel põhjusel otsustasingi just siia foorumisse blogi teha, et asjalikku nõu saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Ansjuu-
MemberSelle pärast ma lükkasingi arsti juurde minekut umbes 7 aastat edasi, et mul ei ole arstidesse eriti usku ja arvasin, et nagunii nad midagi tarka ei räägi mulle. Aga seekord otsustasin puhtalt uudishimust sinna minna ja ka seetõttu, et see seljavalu siiski segab mind, kui pean pikalt püsti seisma või samas asendis istuma. Ehk siis enamasti kuskil kontsertitel või üritustel, kus istuda ei saa või samas ka sellistel üritustel, kus saab küll istuda, aga suhteliselt samas asendis terve aja.
Mäletan, et kui alustasin jõusaalitreeningutega ja peale seda veel umbes 5-6 kuud oli alati seljatrenni tehes suured valud, eriti kui alaselga treenisin ja muidugi ka jõutõmmet tegin. Kuid mingil hetkel kadus see valu ära. Ja kui varem pidin kodus olles raskeid asju tõstma ja pärast olin pool tundi voodis valude käes pikali, siis nüüd suvel töötasin lühikest aega laos, kus tõstsin päevast päeva neid 40 kg kotte ja seljaga polnud mingeid probleeme.
Keharaskustega treenimise võtan kindlasti päevakavasse. Suured tänud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks sellega ongi nii, et tuleb leida moodus, mis sobib kõige paremini konkreetsele inimesele. Mis aitab ühele, ei pruugi aidata teisel ja nii see on. Võtan kindlasti kõiki soovitusi arvesse.
Suur tänu ka Lisettile motiveerivate sõnade eest!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ansjuu-
MemberMa pigem arvan, et see tänase päevaga seoses. Täna olen terve päev väga nõgusa seljaga ringi käinud.
Ma alles paar nädalat tagasi käisin röntgenis oma seljavalude tõttu ja arst ei öeldud küll midagi, et selg nõgus oleks või et üldse mingit probleemi oleks. Saadeti neuroloogi juurde. Homme panen sinna aja kirja, ilmselt järjekorrad on seal pikad, seega enne detsembrit ilmselt arsti juurde ei saa.
Ansjuu-
MemberHei!
Tänane seljatrenn:
Jõutõmme: 3x10x45 kg
Alaselg pingil: 2×15
Blokil tõmbed ülevalt alla: 5x8x 35 kg
Blokil tõmbed vastu kõhtu: 5x5x40 kg
Kangiga ette kummargil olles tõmbed: 3x15x 15 kg + z-kang
Biitseps( Blokil köiega alt üles): 6x10x25 kg
Tänane trenn oli paras piin. Alaseljas on mingisugune närvivalu. Algselt ajasin eilse jalatrenni kaela, sest tuharalihased on ka väga valusad, kuid kui jõutõmmet tegema hakkasin, siis avastasin, et probleem on ikkagi seljas. Seega võtsin raskuseid jõutõmbel 10 kg võrra vähemaks + alaselga tegin üldse ilma raskuseta rahulikult korraliku tunnetusega.
Eks nüüd peale trenni annab ikka korralikult tunda, kummardada ega üldse eriti liigutada ennast ei saa. Tuleb jälle külmageel appi võtta ja seljale puhkust anda.
Tegin jõutõmbest video ka. Ega eriti näidata ei julge, tehnika on raudselt väga õudne. Aga selleks ma panengi üles, et tehnika osas nõu saada. Endale tundub, et tulen natuke liiga järsult üles ja võib- olla lasen ennast jalgadest liiga alla? Muidugi eks see loeb ka, et täna oli kergem raskus peal. Selle tõttu tulin ka veidi järsemalt üles, kui tavaliselt.
Üks söögipilt ka tänasest lõunasöögist. Kanafilee bolognese kastme ja riisinuudlitega:

Õhtuks otsustasin ise endale kanahakklihast pelmeene teha. Aga lõppkokkuvõttes sõin sealt ainult tainast, sest kanahakkliha läheb keetes selliseks.. nätskeks ja see polnud üldse meeldiv.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ostsin eile seda munavalget ka, millest kõik viimasel ajal räägivad. Pidin pettuma, sest tavalisest munavalgest on asi ikka kaugel. Sellel on mingi kõrvalmaitse juures. Võib-olla küpsetamiseks kõlbaks küll, kuid niisama süüa küll ei kannata.
Ansjuu-
MemberEndale ka meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Tänane jalatrenn ka nüüdseks tehtud:
Kükk: 4x9x45 kg
Säär püsti: 5x15x 75 kg
Smithil asted taha-küljele: 3x6x55 kg
Jalasirutus ette: 2x9x30 kg
2x6x35 kg
Jalgade kõverdamine kõhuli: 5x7x35 kg
Ansjuu-
MemberHei!
Nüüd on väsitav nädalavahetus möödas. Kulutasin viimase kahe päeva jooksul 24 h lõputöö kirjutamisele, seega trenn on tagaplaanile jäänud. Täna plaanis jalatrenn, kui kunagi Tartusse tagasi jõuan.
Täna avastasin, et jalgade areng on ikka päris hea olnud võrreldes sellega, mis oli dieedi lõpus.

Üks toidupilt ka:

Alustasin nädal aega tagasi taaskord kreatiini tarvitamist. Ma ei tea, kas selle mõju ongi nii kiire, kuid praeguseks on ikka enesetunne palju parem treeningutel ning kaal hakkas ka lõpuks ülespoole liikuma.
Kena pühapäeva jätku!
Ansjuu-
MemberHei!
Tänase planeeritud rinna- ja kõhutrenni asemel tegin hoopis rinda ja selga:
Rinnalt surumine kangiga: 4x5x35 kg
Rinnalt surumine hantlitega: 4x10x 10 kg
Alaselg pingil: 4x12x10 kg
Blokil tõmbed ülevalt alla laia haardega: 4x8x35 kg
Trenniks kulus kõigest 30 min. .
Arvestades seda, et öösel sain kõigest 3 tundi magada ja selja taga oli äärmiselt raske koolipäev, oli trenn üllatavalt edukas. St, ei tundnud nõrkust ega väsimust nagu eelnevates trennides tundnud olen.
Homme ilmselt treenin siis kõhtu, võtan ehk Ab Ripper X’i taaskord ette.
-
AutorPostitused