Ansjuu-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ansjuu-
MemberNii, nüüd on eksamid selja taga ja võib rahulikumalt hingata. Järgmise nädala lõpuni käin veel taipoksi trennis ja peale seda saan taaskord jõusaalis käima hakata. Ilmselt pean oma toitumise ka üle vaatama. Hetkel pole väga süvenenud sellesse ning olen lihtsalt jälginud, et saaks vajaliku kaloraaži päeva lõpuks kokku ja enamvähem valke ka piisavalt. Kui meeles on, siis astun homme hommikul kaalu peale ka, pole seal juba üsna ammu käinud.
Hommikune puder:
Ei kujutaks elu ettegi ilma hommikuse pudruta. Kui putru ei saa, siis olen terve päev pahur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Üritasin siis ükspäev saada seljast paremat pilti. Nägin jube palju vaeva, et korralikku pilti saada. Surun ikka oma abaluud taga kokku ja siis ei oska kuidagi käsi ühtemoodi hoida. Kokkuvõtlikult.. Olen üsna saamatu. Aga harjutamine teeb meistriks.
Üks võrdluspilt ka. Vasakpoole on tehtud paar päeva tagasi ja parempoolne dieedi lõpus. Ehk siis septembri alguses. Natuke massi on ikka juurde tulnud.

Ansjuu-
MemberJah. Mõtlesin ise ka, et kas see on üldse normaalne või äkki pulsivöö annab valeinfot? Samas on mul alati trenni tehes pulss päris kõrge. Isegi, kui niisama rahulikult jalutan, on pulss 130-140 juures ja rahulikult sörkides 160-170 lööki.
Ansjuu-
MemberHei!
Täna sai üle pika aja saalis käidud. Vaja viimased trennid oma 10x pääsmest ära kulutada. Tegin full body trenni+ lõpus 15 min HIIT’i, et eilset jäätise söömist heastada.
Panin huvipärast ka pulsivöö sel korral peale ja HIIT’i tehes hüppas küll pulss päris kõrgele, paaril korral jäi max pingutuse ajal ( 30 sek) sinna 219-220 löögi juurde ja puhkehetkel ( 1 min) alla 150 ei läinudki.
Sai pilti ka tehtud enne trenni. Paar nädalat pean veel dieedil olema. Veebruarist tõstan kaloraaži taaskord kõrgemale ja siis saan raskusi ka suurendada loodetavasti.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ansjuu-
MemberOkei, teen proovi. Vahepeal olen ikka peegli ees harjutanud ja on ka pilt parem olnud, kuid kui peeglit abiks pole, siis hoian ikka valesti. Nädalavahetusel proovin uued pildid teha. Eks näis, kas oskan paremini hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Ansjuu-
MemberHei!
Annan ka vahepeal endast märku. Viimased nädalad olen võidelnud nii stressi, erinevate terviseprobleemide kui ka uneprobleemidega. Muretsesin mingid tabletid isegi apteegist, mis peaksid uinumist soodustama, kuid minu arvates polnud neist midagi kasu. Täna öösel sain lõpuks korralikult magada. Hetkel ajan kõik koolipinge süüks. Ma ei usu, et unetus muudel põhjustel mind kimbutab. Õnneks on veel 1 eksam ees ning seejärel saab korraks end lõdvaks lasta. Toitumine on olnud väga ebastabiilne, mõnel päeval kaloraaž väga madal ja paar korda olen isegi päris korraliku patupäeva teinud.
Aga tegelikult tahtsin jagada äärmiselt positiivset uudist teiega. Nimelt otsustasin, et kuna veedan jaanuarikuu enda kodukohas, siis käin senikaua Viljandis taipoksi trennis. Seal samas, kus ma mõned aastad tagasi käisin. Täna oli esimene trenn. Trenni lõpuks olin muidugi läbimärg, sest nii intensiivset trenni pole juba ammu teinud. Aga see mulle meeldibki. Huvitav oli see, et trennis lõi mul välja hingamisprobleem,mis pole mind juba ammu kimbutanud. Paar korda trenni jooksul olin täitsa hingest kinni. Nii hullusti pole see veel kunagi välja löönud. Probleem on olnud mul väiksest peale, kuid kuna see viimastel aastatel otseselt pole igapäevaelu seganud, siis pole arsti juures ka käinud.
Trennis käimine toob õnneks ka kadunud motivatsiooni tagasi ning vähendab stressi korralikult. Hakkan nüüd uuesti toitumist paremini planeerima ja tõstan jälle valkude ja rasvade osakaalu toidus. Lisaks üritan kaloraaži stabiilsena hoida. Loodetavasti kirjutan siia ka tihedamini nüüd, kui uuesti aktiivsem olen.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõike parimat soovides!
Annika
Ansjuu-
MemberIse olen tavaliselt ka jalatrennile järgnevatel päevadel rattaga sõitnud ning on tõesti olukorda paremaks teinud. Kuid hetkel pole kusagilt jalgratas võtta ning saali ka paar päeva ei saa. Alles laupäeval koju tagasi minnes saan trenažööril vändata. Senikaua üritan lihtsalt võimalikult palju end liigutada. Homme loodetavasti saan jälle pikemale jalutuskäigule minna.
Ansjuu-
MemberToredat uut aastat kõigile spordisõpradele!
Peale jõule olin endale külge korjanud korraliku pisiku. Kõhugripp koos kõrge palavikuga murdis mu terveks päevaks maha. Kuid üllatuseks kestis palavik kõigest ühe päeva. Järgmiseks hommikuks oli palavik kadunud, kuigi söögiisu polnud täielikult veel tagasi tulnud. Laupäeval tulin Saaremaale oma poisssõbra kodukohta.
Esmaspäeval otsustasin külastada Kuressaares asuva spordikeskuse jõusaali. Sai siis ülakeha läbi tehtud. Sealses saalis oli olemas ka koht, kus minusugused nõrgukesed saavad lõuatõmbeid teha. Muidugi olin jube vaimustuses sellest reguleeritavast lõuatõmbe seadmest ja ei mäletagi enam, mitu seeriat ma seal tegin. Igatahes hõivasin selle masina päris pikaks ajaks ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kolmapäeval külastasin taaskord jõusaali ning sel korral tegin alakeha läbi ning lisaks veel natuke õlga, selga ning kõhtu. Jalapressil oli sel korral 130 kg. Ning endalegi üllatuseks tegin 5 seeriat 8 kordusega. Peale jalatrenni ei suutnud enam korralikult käiagi, jalad värisesid all. Ning nagu ka arvata oli, järgnes sellele äärmiselt tugev lihasvalu. Seega täna ma nüüd ei teagi enam, kas naerda või nutta, sest isegi WC külastamine on paras piin. Käisin metsas paaritunnisel jalutuskäigul ning lootsin, et see teeb veidikene olukorda paremaks, kuid kui tagasi jõudes lihased uuesti maha jahtusid, muutus asi veel hullemaks. Seega on mul täna ning ilmselt ka homme päris lõbus olla.
Lisan tänasest jalutuskäigust paar pilti ka. Vabandan selle kubujussi välimuse pärast. Pidin lihtsalt väga soojalt riidesse panema, sest ma olen väga külmakartlik inimene:

Ansjuu-
MemberToredaid jõulupühi ning meeleolukat aasta lõppu ka minu poolt!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Meie esimene jõulupüha algas jõuluteemalise photoshoot’ga ning tulemus on siin:
Sunny:

Steffy:

Ansjuu-
MemberTere!
Annan ka ikka märku enda tegemistest vahepeal. Eelmine nädal oli äärmiselt ebameeldiv. Kolmapäeval oli raske eksam ning selleks ajaks, kui sinna kohale jõudsin, olin olnud 48 tundi magamata. Hea, et oma nime kirjutamisegagi hakkama sain. Kui üks eksam tehtud sai, pidin juba reedeseks eksamiks õppima hakkama, mistõttu reedeks olin terve käesoleva nädala peale kokku maganud 8 tundi. Ja muidugi peale reedest eksamit oli vaja esmaspäevaseks eksamiks veel õppida. Kokkuvõtlikult võib öelda, et täiesti ebaõnnestunud nädal. Kõige tipuks sain reedel kõhuviiruse ka endale külge, mis tähendas veel ühte magamata ööd.
Trenni tegin eelmisel nädalal vaid kahel korral. Liikumine oli väga minimaalne ning seetõttu hoidsin ka kaloraaži madalal. Eile sain lõpuks end liigutada veidi. Tegin koduse full-body trenni, mis sisaldas endas hantli tõsteid kõrvale 5×15, biitsepsikõverdusi hantliga 4×11, triitsepsit tegin tooli abiga, kükid, puusatõsted, plank 5×1 min, kätekõverdused 10×10.
Täna on plaanis üks intervalltreening teha.
Lisan siia ühe võrdleva pildi seljast ka. Tundub, et selg on veidi laiemaks läinud.

Ansjuu-
MemberHei!
Keegi mu kava veel otseselt üle pole vaadanud, hetkel veel üritan ise hakkama saada.
Üldjuhul on mul trennid jaotatud lihasgruppide alusel. Ainult sel juhul on ülakeha/alakeha või siis full body trenn, kui juhuslikult mingil põhjusel tihti trenni ei saa minna. Sel ajal, kui on 5x nädalas aega käia on kava järgmine:
1. Jalg/kõht
2. Rind/biitseps
3. Õlg/triitseps
4. Selg/kõht
5. Terve keha
Hetkel saan saali päris harva ning seetõttu teen iga kord terve keha läbi. Jaanuari lõpus saan taas korralikult trennis käima hakata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ansjuu-
MemberVot, mandlijahu polegi kunagi kasutanud. Eks ma proovin ära, kui taaskord kooki hakkan küpsetama. Aitäh soovituse eest!
MemberHei!
Täna sai varakult, 7.00, jalatrenni tehtud. Polnud hea mõte. Muidu nagu polnudki väga õudne, kuid millegipärast hommikuti on mul veidi hingamisega probleeme. Seega peale igat seeriat pidin korra maha istuma ja hingamise rütmi tagasi saama, et uuesti alustada. Proovisin taaskord kükke ka teha. Asi on paljulubav, selg pole juba nädal aega tunda andnud. Detsembrikuu lõpus ja jaanuarikuus ma ilmselt väga tihti saali ei saa. Õnneks on kodus mul mõned hantlid ja vajaliku trenni saab vast nendega tehtud. See tähendab seda, et selg saab suuremast koormusest kuu aega puhata. Loodetavasti siis veebruarikuus saan taaskord trennidest võtta, mis võtta annab. Veebruari alguses on plaanis taaskord kaloraaži tõsta, seega tahaks ka raskuseid suurendada ja uuesti jõutõmbe kavasse võtta.
Praegu on koolipoolne pinge vägev. Tundub, et hakkab väikest viisi stress ka tulema. Eile avastasin end tegemast plaanivälist patupäeva. Seda pole juba ammu juhtunud. Aga tänasest olen taaskord rajal tagasi.
Nädalavahetusel sai kooki tehtud. Põhjaks on punastest ubadest valmistatud browney ning katteks kohupiim ning mustikad. Ütleme nii, et.. Külmalt kõlbas süüa küll, kuid soojalt domineeris põhja mõru maitse.

Jalgadest sai ka täna pilti tehtud:

Võtsin uueks nädalaks endale kaks eesmärki:
1) Hakka rohkem rasvu tarbima!
2) Hakka rohkem vett tarbima! Vedeliku tarbimisega on mul küll probleeme. Mul nagu ei eksisteerikski selist asja nagu janutunne. Et natukenegi vedelikku saada, olen viimasel ajal hakanud teed jooma rohkem. Nüüd üritan ikka paar klaasitäit vett ka ära juua.
Saigi vist selleks korraks jutt otsa.
Toredat päeva jätku!
MemberOligi plaanis järgmiseks nädalaks pähkleid muretseda. Siiamaani olen jälginud ainult seda, et valgukoguse kätte saaks, aga mõtlesin, et peaks süsivesikuid vähemaks võtma ja rasvu ka tarbima. Vaatan, kuidas mõjub.
MemberJälle olen pikalt kadunud olnud. Kõik läheb endiselt plaanipäraselt. Kaalunud küll pole ennast, kuid peegelpilti vaadates tundub, et midagi on ikka alla läinud. Kui varem polnud piisava valgukoguse kättesaamine mingiks probleemiks, siis nüüd pean kõvasti vaeva nägema selleks. Kanafilee ega kohupiim ei taha kumbki enam hästi alla minna. Peab vist uusi retsepte leiutama hakkama.
Esmaspäeval tegin saalis alakeha:
Puusatõsted vaba kangiga: 4x12x 50 kg
Jalapress: 4x8x110 kg
Säär Smithil seistes: 5x17x50 kg+ kang
Smithil taha-kõrvale asted: 3x 14x 30 kg+kang
Otsustasin, et tuharale peab rohkem koormust andma, sest selle piirkonnaga pole veel üldse rahul, seega lisasin puusatõsted ka kavasse.
Täna ülakeha:
Blokil tõmbed ülevalt laia haardega: 4x8x35 kg
Õlapress: 3x9x9 kg
Kangi tõmbed vastu kõhtu ette kummardades: 4x10x 25 kg+ z-kang
Alakeha pingil: 3x15x10 kg
Õla tagaosa masinal: 4x7x 32 kg
+ Triitsepsit, biitsepsit 4-5 seeriat
Veidi toidupilte ka, mis vahepeal tehtud on:

Laisa inimese lõuna: Chick Snack punapeediga.
Ja muidugi kohupiimapannkoogid:

Midagi uut söönud pole. Praegu on põhilisteks toitudeks hommikune puder, kanarisotto, kanasupp, kohupiima-pannkoogid ning õunad. Varsti kindlasti tüütab ära ja siis tuleb midagi uut proovida.
Midagi trennidest ka:

Õlad on ka natuke ilmet hakanud võtma:

Ansjuu-
MemberNiinii, pole ammu kirjutanud siia.
Vahepeal on nii palju juhtunud, ei teagi kohe, kust otsast alustada. Treeningud käivad plaanipäraselt, toitumine samuti. Või noh, nüüd alandasin oma kaloraaži veits, sest olulised üritused tulemas ja ei taha päris ebamugavalt ennast tunda, kui nii suures plusskaloraažis olen. Seega on plaanis tekkinud väikesed muutused. Kuna mul sai 3 kuud massikasvatust läbi, siis otsustasin nüüd kaloraaži kärpida. Ilmselt veebruarist alustan uuesti plusskaloraažiga. Väga palju ei kärpinud, umbes 200-300 kcal võrra. 1900-2000 kcal on selline vahemik, kus saan rasva põletada ja tunnen, et treeningukvaliteet ei kannata. Seega jään esialgu selle peale pidama.
Mis sai siis minu plaanis minna treeneri jutule? Olen selle peale nüüd pikalt mõelnud ning otsustasin, et lähen esialgu iseseisvalt edasi, just kooli tõttu. Arvestades seda, et mul on plaanis bakalaureus lõpetada väga heade hinnetega, siis arvan, et põhitähelepanu peaks jääma koolile ning õpingutele. Seega jääb bikini fitnessi plaan esialgu tagaplaanile. Eks näis, äkki saab sügiseks end vormi aetud.
Seljaga on asjad nüüd sedamoodi, et hõiskasin ikkagi liiga vara. Selline huvitav lugu on, et selg lõpetab valutamise peale igat seljatrenni. Eelkõige peale alaseljale mõeldud harjutusi. Tavaliselt on teisipäeviti mul seljatrenn, seega teisipäeva õhtuks on valu kadunud ja nädala lõpus tuleb juba tagasi. Oskab keegi öelda, millest see tingitud on? Küki pidin seega taaskord treeningkavast välja võtma, jõutõmbe samuti. Ülejäänud harjutused probleeme ei valmista.
Sellest nädalast alates saan ainult 3 jõutrenni nädalas teha, seega jagan kava ülakeha/alakeha ning ühel päeval siis teen terve keha läbi. Põhjus selles, et kuna 3-kuu pääse sai läbi, siis seekord sai soetatud 10x pilet, sest detsembri teisest poolest kuni jaanuari lõpuni Tartus eriti ei paikne. Ilmselt vabad päevad täidan siis aeroobse või intervalliga.
Täna sai tehtud jalatrenn. Kuna olen kuskilt mingi pisiku külge saanud ja läksin trenni väikese palaviku ning kurguvaluga, siis ei hakanud raskustega üle pingutama, vaid tegin 10-16 korduselisi seeriaid ning panustasin rohkem tunnetusele. Siiamaani jalad all värisevad trennist. Ilmselt homme saan jälle korralikku lihasvalu tunda.
Rohkem vist hetkel midagi asjalikku rääkida polegi. Jõulud on tulekul ja vahepeal luban endale ka igasuguseid maitsvaid asju. Loodetavasti sel nädalavahetusel valmistan piparkooke, siis saab nendega maiustada. Muidugi mõistlikkuse piirides
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. -
AutorPostitused