Annika Pärtel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Annika Pärtel
MemberAnesi salongisarja kehahooldustooteid, hetkel kõhupiirkonnas pinguldav kreem peamiselt kasutuses
Annika Pärtel
MemberMihkel, loodetavasti ikka edaspidi näeme Sind ka lavalaudadel, hea algus on ju tehtud, nüüd pole muud, kui motivatsiooni üleval hoida, kasvatada ja uue hooga edasi! Blogi võiksid kindlasti edasi pidada, sest loetavus on siin suur ja see juba räägib ise enda eest.
Annika Pärtel
MemberTere!
Poja saab täna 2-nädalaseks ja eile tegin uue kava 2. trenni, tänane on vaba.
Superseeria:
1. Plokil althoidega tõmbed rinnani 4×6 110lbs
2. Kitsalt kätekõverdused 4×6 (kavas on ette nähtud rööbaspuudel surumine, mida ma aga hetkel teha ei jaksa, triitsepsiga kätekõverdused rusikatel tundusid aga samas täielik käkitegu, neid oleks võinud jäädagi tegema, kuigi ka neid pole terve raseduse aja teinud…)
3. Istudes hantlite surumine üles 4×6 18+18kg (raseduse ajal tegin 12+12kg, 18-le oleks tahtnud veelgi juurde nüüd panna, jätsin siiski varu järgmiseks trenniks, mil pean nagunii raskusi lisama)
4. Selili ülakeha tõsted
Trennis on juba väga hea tunne ja hirmus tahtmine on raskusi üha enam ja enam lisada, siiski hoian end veel tagasi. Proovisin esimest korda peale sünnitust ka kõhtu kergelt teha, sirglihaseid ei tunne hetkel üldse, kere külgmised lihased on oluliselt paremini taastunud. Läheb veel aega, kui julgen lisaraskusega ja korraliku koormusega kõhtu hakata tegema, seni peavad kreemid suurema töö ära tegema (ja paistab, et teevadki, igal juhul taastumine tundub olevat kiirem kui eelmisel aastal…)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Annika Pärtel
MemberTere!
Alates eilsest otsustasin taas kasutusele võtta mõne trennikava, mis pärit minu võistlusperioodist. Niisiis, nüüdsest on trenne 3x nädalas, harjutusi küll vähe, aga katsume vaikselt nö ree peale tagasi astuda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1. päev
Superseeria:
1. Lamades surumine 4×6 50kg (üsna kummaline oli teha, arvestades, et ma pole nii umbes 9 viimast kuud üldse surunud…)
2. Tõmbed T-kangil 4×6 25kg (raskus oli kerge, aga kuna seistes oli tõmmata vaja, siis ei julgenud rohkem hetkel panna, keha pole veel päris ära paranenud)
3. Seistes kukla tagant hantliga surumine 4×8 24kg
4. Jalapressil säär 8×6 75kg
Täna on lihased mõnusalt valusad. Homme ootamas juba uus trennipäev…

Annika Pärtel
Member11. päev
Vööümbermõõdust on kadunud 20 cm
Annika Pärtel
MemberTere!
Sünnitusest on möödas 8 päeva ja täna käisime pojaga esimest korda trennis, nagu plaanitud oli. Tunne oli hea, raskusi ei lisanud, tegin põhimõtteliselt sarnase trenni nagu rasedusegi ajal. Kavas oli ülakeha:
1. Istudes laialt ploki tõmbed rinnale 90lbs
2. Istudes masinal õla tagaosa 70lbs
3. Positiivse kaldega pingil hantlitega surumine 16+16 kg
4. Seistes plokil tõmbed lõua alla üla esiosale 70lbs
5. Seistes hantlitega küünarvarte kõverdused 12+12kg
6. Seistes ülepea köiega küünarvarte sirutused 40lbs
7. Superseeria 4+4kg hantlitega lend külgedele/ette/ettekummardudes
Kaalu on tänaseks kadunud 10kg. Väike kõhuke on veel siiani ees, eks see nõuab aega, kuni kõik taastub ja päris ära kaob.
Kui homme õnnestub, siis proovin teha ka kergema jalapäeva. Kükid ja muu säärane jääb kindlasti veel välja, sest vaagnaluud on siiani valusad, nõuavad veidi pikemat taastumist.
Annika Pärtel
MemberTere taas!
Sünnitusest on nüüdseks möödas 6 päeva ja vöökoht on kahanenud 112cm-lt 98-le, ehk siis -14 cm. Uni sai tasa tehtud, olemine on hea, energiat on mõnusalt ja arvatavasti nädalavahetusel siis teeme juba esimese kerge treeningu ka

november 17, 2014 at 2:37 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #373811Annika Pärtel
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väga muhe reportaazh taaskord, Ott! Ja õnnitlused tagantjärgi tubli töö ning hea hooaja eest!Annika Pärtel
MemberTänud, sõbrad!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Unevõlg on siiani tasa tegemata, aga pole hullu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaal kukub hetkel endiselt ja kuskil kilo päevas, vaatame, kuhu siis pidama ükskord jääb… Kuu aega ei lubatud ka raskusi tõsta, praeguse plaani kohaselt teen vist siiski kuni nädalavahetuseni puhkust, siis juba katsetan kerge trenniga, nii tuleb umbes sama pikk paus kui eelmisel aastal sünnituse järgselt.Isu on magamatuse tõttu siiani üsna null, haiglas need paar nädalavahetuse hommikut küll harjusin taas putru sööma, ülejäänud einekorrad aga saatsin enamjaolt tagasi- makaronid, vorstikaste, kartulipuder soustiga, õhtul saiakesed….tuleb tunnistada, et veidi kummaline menüüvalik, arvestades, et enamik naisi tahaks ju peale sünnitust kaalust alla hakata vaikselt võtma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas on ikka äärmiselt mugav, kui hommikupuder ja kohvi lausa voodisse tuuakse…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja õnneks on palatites olemas külmkapi võimalus ja majas olemas ka korralik kohvik, samuti kohviautomaadid. Mina näiteks lasin omale lisaks tuua peamiselt valke: mune, kohupiima, kanaliha, kalorivabad siirupid kulusid ka asja ette koos kohupiimaga- ja kombineerisin neid pakutavate toorsalatitega, nii saigi menüü kenasti kaetud nagu harjunud olen.Treeningute osas olen mõelnud esialgu alustada kogu keha kavaga, sest esimesed paar nädalat, mil istudagi ei tohi, saaks jalaharjutusi nagunii minimaalselt teha. Rattasõit jääb seega ka täieliku paranemise aega. Võimalik, et saalis peale jõuharjutusi kasutan veidike näiteks crosstrainerit, kus istuma ei pea. Treeningute tiheduse kohta ei oska ka hetkel öelda, eks esimene trenn näitab, mis enesetunne on pärast. Kõhulihast ei plaani enne torkida, kui lihased on täielikult taas koos, vältimaks kõhu sirglihaste diastaasi teket. Seni vormivad kõhtu nö tagasi lai kõhuvöö ning ANESI pinguldav kreem.
Nii, nüüd said plaanid üles seatud, vaatame, kuidas nende täitmine siis sujuma hakkab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Annika Pärtel
MemberÕhtust!
Täna varahommikul nägi ilmavalgust meie pisipoja, kel mõõdeti pikkuseks 52cm ja kaalu 4100gr. Ise olen siiani magamata, aga tunne on siiski hea ja kõik ok
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oli veel üleeile õhtul peale ülitegusat päeva plaan saali trennigi jõuda, aga no läks teisiti.. Nüüd ootame kojusaamist, taastume veidike, sööme ja magame korralikult end välja, ja siis vaatame, millal olen valmis taas trenni minema
MemberÕhtust!
Eile ja üleeile olid saalivabad, eile sai üle pika aja taas pikem poetiir tehtud ja kodus suurpuhastust ka, nii et saali minema ei hakanudki enam õhtul hilja. Täna tegin veel viimaseid aiatöid ära ning pesin aknaid, et juhuks kui peaks külmaks minema, siis kahe lapse kõrvalt oleks kõik vajalik enne ikka tehtud ja mureta. Õhtul nüüd on saaliplaanid ka, vaatangi, kas teen vaid alakeha või siis üldiselt miskit tervele kehale, sest ega ju ei tea millal see järgmine trenn olla võib, kas homme või ülehomme või hoopis nädala-paari pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Energiat igatahes on, tunne on kah hea. Homme peaks selguma, kas beebi kavatseb veel kaua oodata lasta…Eile käisin Prismas ja soetasin varuks mõned kalorivabad maasika siirupid (mustika omi kahjuks Prismades vist hetkel pole…) ning prooviks Caesari kastme ka. Kahtlustasin, et äkki on kaste nö liiga lahja maitsega minu kui majoneesi sõbra jaoks, aga no ei! Maitse on tõesti hea, äädikane ja üldse ei saa aru, et miski lahja kraam oleks. Salatit mina teha ei viitsi, mul läheb kaste näiteks omleti, veisehakkliha ja muu säärase peale.
november 12, 2014 at 11:13 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #373615Annika Pärtel
MemberKuidas ilm seal praegu on?
Ja no hoiame siis taas pöidlaid ja reportaazhil silma peal, selliseid ülevaateid on ikka kohe mõnus vaadata vahelduseks siinsele elule, kohe nagu ise oleks ka kohapeal!
MemberNo ega Tallinn pole ju ka kaugel ja enamasti need koolitused nädalavahetusel+ saab lisaks hulga nänni, meiginõuandeid jpm, nii et mina arvan, mida rohkem seda uhkem!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi ise bikiinisse võistlema minna ei plaani, siis järgmisel aastal, kui olen taas nö ühes tükis, tahaks ka kindlasti mõnel tema koolitusel osaleda just enese harimise eesmärgil, lisaks ametliku koolitusena annab see ka ju vajalikke koolituspunkte.Aga Tartus muidugi jah praegu kõige parem lahendus siis leida hea treener ja asuda eesmärgi nimel tööle ja kevadel siis juba täitsa lava peale ka mõelda, saad edasised plaanid kenasti paika panna ja näed selle nö võistlemise poole ka ära, pluss muidugi lavakogemus.
Annika Pärtel
MemberKäi mõnel Egle bikini koolitusel, leia hea treener (koolitusel saad kindlasti ka juba selle “probleemi” ühtlasi lahendatud ma usun), kes Su nö üle vaataks ja siis juba saadki tulevikuplaanid nö paika panna, et kas tasuks, millal ja kuidas asjale läheneda. Kui ikka soov juba tekkinud on, siis miks aega raisata!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõudu!
Annika Pärtel
MemberTänane trenn: 21 km/582kcal kodusel rattal, tehtud!

Isu jätkuvalt nigel, hommikul sai söödud natuke seleeniga rikastatud mune, maasuitsu sinki ja sibulasaia, nüüd peale trenni oli menüüs 3% kohupiimapasta maasika siirupi ja mandlilaastudega.
AutorPostitused