Annika Pärtel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Annika Pärtel
Memberkuule, ma ju ÜLDSE EI MÕELNUD SIND tegelikult..:)Minu kommentaar oli sellele vennale mõeldud, kes siin oma nimegi ei julge avaldada, meiliaadressist rääkimata, aga lolliks tituleerib teisi küll.
Annika Pärtel
Member..kus on öeldud, et MINA mütsi maha võtan..? Õpi ikka korralikult asjasse süvenema. Arstiharidust sul ka ehk pole, et inimesi lolliks diagnoosid siin… Kurb lihtsalt, et leidub selliseid inimesi, kes lihtsa küsimise peale sõimava kukuvad-see näitab nii inimese üldist haridustaset kui moraalitunnetust või siis selle puudumist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks enamus normaalsetest lugejatest ole isegi aru saanud, et tegu oli ilmselgelt kadedusega-miks teine on ja mina pole?! Elage ikka ise ja laske teistel ka elada.
Annika Pärtel
MemberMul kunagi oli endal ka selline 4 kuuline periood, kus tuli kõvasti trenni teha. Sel ajal läksid ka öösiti magades jalad krampi (säär, jalalaba alt)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ostsin ka magneesiumit (õunamaitselised lahustuvad), nagu aitas, aga selle dringi maitse ajas lõpuks oksele..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu olen kuulnud, et banaan oma kaaliumisisaldusega pidi ka hea olema. Võid ju proovida, ära ei tapa.
Annika Pärtel
MemberJa muidugi, esimene asi on kohe lolliks sõimata. Väga mage ja labane igal juhul, pealegi ei tunne sa mind (isegi meiliaadressilt ei viitsinud nähtavasti vaadata, mis soost ma olen..vaevalt oleks sa muidu naisterahvast lolliks tituleerima hakanud..või mine tea..?), seega ei saa sul olla mingeid järeldusi minu teadmistest. Minu küsimus oli esitatud selleks, et saada infot konkreetse isiku kohta, mitte aga selleks, et siin kellegiga oma teadmisi jagada või arutada, kas mul neid üldse on või mitte. Seega keskendume jätkuvalt küsimusele-MITMES ON JUURIKAS?Siinjuures ma ei pidanud siin silmas sugugi konkreetset liigat-muidu oleks see ju küsimuses väljendunud või kuidas..
Mis puudutab Otti, siis müts maha tema ees. Tehke kõigepealt järgi ja siis tulge inisema, et see on valesti ja see paha.
Annika Pärtel
Membera mitmendal kohal juurikas ise on muidu?
Annika Pärtel
MemberHulk, sa katsu endale kuskilt jõusaalist mingi treener leida, kes su järjele aitaks ning üle vaataks sinu keha arengu ja väljanägemise üldse. Ise on raske alustada ja nendest toidulisade kasutamisest võid hoopis kilosid juurde saada, kui sul tavatoitumine korras ei ole. Õhtul ära süsivesikuid igal juhul söö, peale trenni on lahja kohupiim (250 gr pakk) ok, annab just paraja koguse valke, et sul lihas kasvaks. Uuri ka siit amazonist tööriistade alt kalorikalkulaatorit ja artiklite alt otsi üles Oti ja M.M toitumiskavad, siis saad teada, mida ümbes süüa võiksid ja kui palju.Arvesta, et oled veel kasvueas noormees, nii et ära väga üle ka pinguta selle söömisega eks. Praegu, ma arvan, ei oleks sul vaja kasutada veel toidulisasid, ürita ära kasutada seda potentsiaali, mis sulle looduse poolt antud on (varieeri jõusaalis raskuste ja korduste arvuga, peale trenni tee kindlasti 30-60 min aeroobset otsa, et rasva põletada jne) ja siis kui tõesti juba näed, et arengut enam ei toimu, hakka lisavalku võtma (no kui oled u 1,5 aastat regulaarselt treeninud juba). Kreatiin jäta aga ajaks, kui ka enam lisavalgust silmaga nähtavat kasu ei ole.EDU!
Annika Pärtel
Memberropendamise ja vandumise võiks jätta küll kusagile mujale, kui siia foorumisse. Enamus siinkäijaid on siiski NORMAALSED TÄISKASVANUD (käitumise poolest vähemalt) spordiga tegelevad inimesed ja kui keegi siin kildu viskab, võiks ikka asja huumoriga või vähemalt enesekriitiliselt võtta, mitte kohe tõmblema hakata.
Annika Pärtel
MemberJaa, oli endalgi au paar päeva tagasi Mareku trenni näha-väga muljetavaldav igatahes! Tõeline oma ala proff.Tead täpselt mida, kui palju ja kuidas teeb. Olen kindel, et enamikul siinkommijatest võtab veel kaua aega, kui tema tasemele jõuavad (kui üldse jõuavad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Sorry kui keegi ennast puudutatuna tunneb, aga Kalmus on tõesti kõva mees!Annika Pärtel
MemberSeda ma arvasingi, et sööd vähe. Sellisest kaloraa?ist piisab vaevalt, et elus püsiksid.Kui sa nii väikese energiahulgaga veel trenni ka teed, siis teed lihtsalt oma organismile haiget. Rasvu näiteks peaks saama puhtalt juba selle pärast, et oleks hormoonidega kõik ok (kui saad nii vähe, võivad varsti naisteprobleemid tulla, tean seda omast käest).Söömist ei maksa karta, sest keha vajab toitaineid juba ainuüksi eksisteerimiseks ja normaalselt funktsioneerimiseks-lihtsalt jälgi, et asi enda piinamiseks ei muutuks ja katsu eelistada täisväärtuslikke produkte.
Ise söön praegu muidu nii:
Hommik-puder piimaga keedetud, sekka valgupulbrit (protein no 1), vahel rosinaid, pähkleid jms
Vahepala-kana, kala vm lihaamps või rasvata piim ja puuvili
Lõuna-olen teinud näiteks omletti:mais+munavalged+1 munakollane+rasvata piim+tuunikala. Kala võib asendada makraga, kanafileega, vahel olen lisanud ananassitükikesi omletile. Soola otseselt väldin, kasutan maitsetaimi (basiilik, rosmariin jne)Loomulikult võib lõunaks endale teha ka näiteks kanafileed pruuni riisiga (imendub valgest paremini)+toorsalat.
Vahepala u 1 tund enne trenni-proteiinijook koos rasvata piimaga (protein no 1)
peale trenni kohe-proteiinijook rasvata piimaga+ 0,5 banaani (et lihas saaks valku ja banaan st süsivesik selleks, et valgud saaks hakata imenduma)
Õhtul trennist koju jõudes-lahja kohupiim+ munavalge+rasvata piim.
Soovitan ka lihtsat ja kiirestivalmivat rooga külmutatud juurviljadest:võta kott juurvilju (endale meeldib lillkapsas), keeda ära. Samal ajal küpseta hakkliha või kanafileetükikesi pannil (ilma õlita loomulikult, võid veidi vett panna, kui panni külge kinni jää:cool:Lõpuks sega kõik kokku, maitsesta (muskaatpähkel, basiilik, veidi hakkliha-või kanamaitseainet näiteks)Seda võib nii lõunaks teha kui ka õhtuks, sest ei anna palju kaloreid. Kui tahad midagi toitvamat, võid samale roale ka veidi pruuni riisi sisse segada näiteks. Maiustusi katsu enamasti vältida (juhul kui sa neid praegu sööd). Endal muidu see probleem, et ikka vahest söön, aga siis tuleb kohe arvestada, et selle ka ära kulutaksin (nt kui õhtul kommi sööks, siis keha ei kuluta seda enam ära, aga kui väga tahan ja hommikul söön, siis ei juhtu midagi katastroofilist)
Edu!
Annika Pärtel
MemberEi ole küll eriline spets aga natuke küll asja uurinud ja endal ka praegu jõusaali ja aeroobika kõrvalt vaja paar kilokest alla saada..
Silma jäi, et õhtul sa üldse ei söö-mina näiteks söön kohupiima (lahjat loomulikult)-segan paki ära ühe munavalge ja rasvata piimaga, siis on mõnusam ja valku rohkem ka.Tühja kõhuga magama minna ei ole soovitav, pealegi vajavad sinu lihased peale trenni valku. Lõunaks söö rohkem kana,kala, ära selle supiga liialda, seal ju ka pole valku mis kasvataks lihast (mida rohkem aga lihast, seda rohkem kaloreid trenniga põletad ja niisama oma päevatoimetusi tehes samuti!) Peale jõusaalitrenni tee kohe 30-40 (hiljem isegi kuni 60 min) aeroobset otsa(sõida rattaga, sõua, jookse rahulikus tempos jms)-tean küll et ega eriti ei viitsipeale seda kui oled raskusi tõstnud, aga end peab ju vajel sundima ka..Puuviljadega ära samuti liialda, eelista midagi valgurohkemat peale lõunat ja õhtul. Süsivesik jäägu hommikuks ja veidi ka lõunaks. Aga mis proteiini muidu kasutad? Ja veel, vaata üle, kui palju sa midagi sööd (koguseliselt)-äkki sööd liiga vähe üldse? Sellisel juhul sa ei hakkagi alla võtma, sest organism haarab sellest energiast kohe kinni, mida saab ja üritab seda “veel mustemateks päevadeks” talletada.. Umbkaudseid koguseid võid leida, otsides Amazoni artiklite alt-seal peaks kuskil olema Marek Morozovi koostatud toitumiskava, samuti Oti kaks kava. Jõudu!
Annika Pärtel
MemberMina ostsin enda oma mõned head aastad tagasi Anttila kataloogist järelmaksuga (mingi paar-kolm sotti kuus, kokku u 2 pool tuhat krooni.Praegu on sama mudel küll tunduvalt odavam..) Muidu olen näinud Sportlandi kauplustes müügil, aga hindasid pole vaadanud. Muidugi kõige parem on osta otse maaletoojalt (Mefo vist oli selle firma nimi)
Annika Pärtel
MemberAga kui just tahangi lihast kasvatada? Nojah, seni olen kasutanud just amazonist leitud naiste 3-päeva kava, väikeste varieeringutega muidugi. Mida olulist peaks lisama või muutma?Toitumist üritan jälgida (vahel aga maiustan vist veits ülearu..))Jõusaalis käin u 2 aastat juba, enne oli põhirõhk tantsul,aeroobikal ja muul aeroobsel. Toidulisa ei võta, aga kavatsen hakata lähiajal.
Annika Pärtel
MemberKas peale trenni (u kl 21-22, siis kui koju jõuan) on normaalne ära süüa pakk lahjat kohupiima (250 g), nagu õhtusöögiks?No ok, päris pakk sisse ei mahu (meesterahvale võibolla mahuks, aga mulle kui naisterahvale ikka mitte..
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) aga ütleme 2/3.Annika Pärtel
MemberEndal sama liigesejama juba mitu aastat-alguse sai aktiivsest igapäevasest aeroobikaharrastusest ja süvenes, kui hakkasin rohkem jõusaalis käima.
Ultrageli proovisin, maitse (aprikoos oli vist)hakkas nii vastu, et purk jäi seisma. Apteegist leidsin sama toimeainega BIO-GLYCOSAMINE (mingi 190 kr kandis oli vist)tabletid, mida jätkub 2 kuuliseks kuuriks (kusjuures Ultragel peaks 1 kuu tarvitamise järel juba otsas olema ja hinnavahe on minimaalne) Tundub, et aitab ka. Olen vahepealsete pausidega mitu kuuri juba teinud. Põlvevalu (vana vigastus rattasõidust) on unustatud, õlg annab vaid siis vahel tunda kui koormust lisan. Nii et rahvas, proovige!
Annika Pärtel
MemberNoh kas polegi tegijaid?
-
AutorPostitused