Annika Pärtel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Annika Pärtel
MemberAktiivse jõusaaliskäija ja tulevase treenerina kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eriti kui seda tehakse veel vale tehnikaga, nii võib ju endale kasu asemel kahju teha..Kahju vaadata lihtsalt, kuidas inimesed jõusaalis oma aega “raiskavad”, selle asemel et treener üles otsida ja veidi abi paluda-igas korralikus jõusaalis peaks selline tegelane ju palgatud olema..?Pealegi see siin ju JÕUSAALIportaal, kus rahvas peakski ühte koma teist raskustest ja nende tõstmisest teadma..Nii et..
Kompleksiks läheks asi siis, kui mõtleksin pingsalt enne trenni “nii, nüüd ma kolm tundi süüa ei saa!” ja siis 3t pärast läheks saali oma lihaseid hävitama. Ja muidugi peale trenni sama mõtlemine, et “nii, nüüd trenn läbi, jälle süüa ei tohi mitu tundi-ja juua ka loomulikult mitte, siis ju ka rasv ei põle vmt..”
Annika Pärtel
Member..on vist need tibid, kes jõusaalis kiloste hantlitega mängivad.. Sorry, kui solvab, aga jutust jääb täpselt selline mulje..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Annika Pärtel
MemberAa, siis käib apteegist mingi multivitamiin (koos mineraalidega vist oli ka mingi variant müügil) osta küll?
Aga on sest kroomist siis kasu ka? Kuidas teda üldse võtta (kui pikalt)?
Annika Pärtel
MemberJa PEABKI sööma-jooma, aga no see siirupivärk on ikka liiast. Ma ju enne kirjutasin, et söön ka kohe peale trenni. Ja siis hiljem ka veel, nii nagu ikka peab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kana, juurviljad, kohupiim jne on alati omal kohal. A mis kasu sellest aeroobsest on, kui pärast pool liitrit siirupit (suhkruvärk ju) endale sisse kallad?Kuskil naistekates muidugi levib mingi ajuvaba arusaam, et u 3t enne ja jumal teab palju t pärast trenni ei tohi isegi juua, söögist rääkimata. Kes shapingut või muud tilulilu teevad, need las nälgivad. Muidu tuleb ikka korralikult süüa, oleneb aga, mida ja millal just.
A mis värk sul on, et juurde ENAM võtta ei saa? Palju sa siis kaalud?
Annika Pärtel
MemberKui tahad kaalust rasva arvelt ruttu juurde võtta, siis palun muidugi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Annika Pärtel
MemberTahaks ka tead, äkki Tartu kandis ka müüakse? Näinud küll pole..
Annika Pärtel
MemberAga kui sa nii palju endale sv sisse jood, siis ju pole vast rasvapõletusest kasu eriti?
Ise näiteks eile tegin aeroobse trenni päeva-jooksin 1t 40 min ja peale trenni tegine endale tavapärase valgusheigi väikese sv-ga (ei taha ju rohke aeroobse tagajärjel lihasest ilma jääda, niigi võiks teist rohkem olla..). Täna on jälle jõusaal ja peale seda tunnine rasvapõletus ja jällegi valk+sv.
Annika Pärtel
MemberAitäh, lähen vaatama!
Annika Pärtel
MemberEndal sama lugu.Olen proovinud paar korda hommikupoole käia, siis aga on selline tunne, et süda kohe läheb pahaks:( Ei sobi lihtsalt. Ja trenn ei ole ka “täiega” tehtud, kipun haigutama ja ei saa süveneda. Õhtul peale tööd (olen küll väsinud, sest tööpäev 9 tundi ja lõpeb kl 6) vean end jõusaali, teen seal 1-1,5 tundi ja siis otse sealt rattaga õue sõitma-mingi tunnikene rahulikus tempos siis. Kui hea ilm, siis kaovad need tunnid lausa lennates. Pärast dushi kodus aga muidugi tuleb selline väsimus peale, et süüa teha ei jaksa, teleka ette jään magama jms. Puhkepäevadel aga on nii mõnus end täiega ära väsitada ja õhtul veel sauna minna..
Annika Pärtel
MemberTallinnas on müügil Kristiine Prismas näiteks, Tartust aga olen otsinud ja otsinud-ja ei leia!
Muidu kasutasin nii, et näiteks hommikul tegin putru, viskasin sinna sisse nii valgupulbrit kui todasama viinamarjasuhkrut. Väga hea! Ja noh peale trenni muidugi sheigi sisse ka tsipakene.
Annika Pärtel
MemberNojah, kahte asja muidugi korraga ei saa, aga rasvapõletuse ajal vaja ikka seda vähestki saavutatut hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui seni olen teinud 3-päevast, siis vist nüüd 4-sele üle minna ongi ok (treenitud jõusaalis mingi 1,5 aasta ringis, enne jõusaali olid muud alad), sest see 3-ne tundub praeguseks kuidagi pinnapealne.
Ega vist miskit hullu juhtu, kui võtta Oti 4-päeva kava ja kohandada teda veits (see ju meestele mõeldud muidu), ma ei tea-asendada näiteks lõuatõmbed millegi muuga vmt.
Aa, kuidas muidu sellesse teksti suhtuda, et Shawn Ray arvates peaks algul 30 min ja siis mingi periood dieedi ajal isegi 2*45 min päevas aeroobset tegema?Sama hästi võiks ka õhtul peale saali 90 min järjest ratta seljas uhada? Ise pole ausalt öeldes kunagi 30min aeroobsega piirdunud (vähe ju!), ikka mingi tund peale saali läheb ära ja üks päev nädalas ka pikem aeroobne trenn (isegi 2-2,5 tundi on kulunud)-aga rasva% on ikka visa alanema (hoolimata ka toitumisest, aga eks saa aeg-ajalt patustatud ka veidi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Annika Pärtel
MemberÕhtul peale trenni kodus kindlasti ei soovitata. Kohe peale trenni väike puuvili+valgushake on ok.
Hommikul pudruga on ka head
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hommiku- ja lõunasöögi vaheliseks palaks ka ok. Minu meelest.Annika Pärtel
MemberMa ise söön muidu 250gr rasvata kohup (vahel vets mett või vähese suhkruga tehtud maasika toormoosi peale, aga kui värskeid marju on, siis ikka neid moosi ja mee asemel) +tee (enamasti roh ja 1 tass ehk -250ml)
Annika Pärtel
MemberEnda kogemustest võin öelda, et pärast trenni (lõpetan kuskil 9 ajal) on mingi tunnike sellist aktiivset aega-teen veel süüa, söön, vaatan telekat jne, siis vajun äkki ära. Filmid jäävadki kõik pooleli, sest lihtsalt jään teleka ees magama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvan, et see ütlemine on tulnud sellest, et on teatud “liik” inimesi, kes peeale õhtust trenni ei saa und ja siis vahivad pool ööd üleval. Mind ei sunniks näiteks vastupidi ükski vägi hommikul enne tööleminekut kell pool 7 üles ja trenni-lihtsalt ei suua siis. Olen proovinud puhkepäeval 8 ajal minna-ka ei saa, pärast pool päeva uimane. Hommikune trenn sobib minu meelest pigem inimestele, kel lühike tööpäev või kes lõuna ajal saaks tunnikeseks silma looja lasta.
Annika Pärtel
Memberkas 30 min aeroobset piisab sulle? Mul selline tunne enda puhul (olen naisterahvas), et ikka mingi 40-60 vaja vähemalt teha, siis nats kasu ka (st rasva läheb vähemaks)Muidu ju võib saalis rabeleda ja valku süüa, keha läheb ka suuremaks, aga ikka lihast näha pole.Vahepeal käisingi ainult jõusaalis-siis polnud tulemust näha üldse, seejärel proovisin 30 min ratast (spinningurattal) otsa teha-nagu juba ilmutas midagi, nüüd siis teen tunnise ringi õues peale saali-ja midagi juba nagu koidab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saalivabal päeval (no u korra nädalas)aga teen pikema jooksu madala pulsiga (u 2-2,5 tundi)-tihedamini ei saaks, põlved ei kannata. 1-2 päeva muidugi on puhkuseks ka.
-
AutorPostitused