Annika Pärtel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Annika Pärtel
MemberEeeee…..kass vist ikka, aga VÄGA kuri!
??:”>Annika Pärtel
MemberNoh, ma siis avaldan naisena kah oma arvamust siin meeste seas..
Ise olen 170cm, ka ikka päris tihe jõusaali külastaja, seega olen nii üht kui teist näinud.. Ei ole nagu tähele pannud, et raskusi rebivad mehed enamus lühikesed oleksid. Võibolla lühemad lihtsalt hakkavad rohkem silma? Tõstjatega muidugi teine lugu, ikka raske oleks rebida raskust sinna 190+ cm kanti üles..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis minu eelistustesse puutub, siis loomulikult avaldab muljet suur ja musklis mees (no nagu Kalmus näiteks-paneb ikka järele vaatama küll, sest kogu on võimas!), aga eelistan siiski sellist keskmist kasvu (180kanti)-sest kellegile päris alt üles vaatama ei hakka (ja tooli peale kah ei roni), kael jääb kangeks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>))Annika Pärtel
MemberMina oma ammusest kooliajast mäletan, et peamiselt oli koolis lõunaks makaronid ja kalapulgad (no peaaegu iga päev, sest see läks massile peale) Poodi polnud kuskil lähedal (alevikool, linnas väheke kergem vist). Nii ma lihtsalt ei söönudki, aga et kuskil kolmeks olin juba kodus, siis võis üle elada. Baar oli ka koolis, aga sama asi:saiakesed, kommid jne..Mõttetu raharaiskamine.
Ülikoolis toitlustas meid firma ja siis pakuti ka tohutuid praade iga päev. Lasin panna pool praadi ja väga valikuliselt-rasvast kastet näiteks ei pannud, enamasti eelistasin puhast liha (kui polnud, siis kotlet vmt va mingid praevorstid) ja toorsalatit. Jõin piima, vett või keefirit. Eks vahelduseks sai mõni supp ka võetud, aga kuna enamasti pakuti mingit seljankat või bor?i, siis seda juhtus ikka harva (seljankasid jne ma ei söö-rasvane, happeline) Vahepaladeks ostsin ise poest jogurtit, kohupiima vmt (kuna ühikas, söökla ja kool asusid ühe territooriumi peal ja kõrvuti, siis oli hea pendeldada loengute vahepeal sööma ja tagasi)
Praegu tööle tassin ka hommikul toidu kaasa, mis puudu jääb, selle käin ostan lõuna paiku poest. Õnneks on tingimused toitu külmas hoida ja soojendada olemas. Täna näiteks on lõunaks kavas kodujuustu salat: kodujuust rasvata, maitsestamata jogurt, krabipulgad, paar tomatit, maitseks veidi ket?upit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Annika Pärtel
MemberKangiga kükke enamasti ei tee-põlvedel valus. Või kui teen, siis väga harva ja ka poolkükke, mitte täis. Eelistan pigem jalapressi (110-120kg, rohkem pole viitsinud veel peale panna:)), samas, imelik, ka jalapressil tunnen alaselga!?
Jõutõmmet (30-40kg, aga ma naisterahvas ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) tehes ka pärast selg korra valus, aga eks see ole tõenäoliselt minu teisest harrastusest tingitud (showtants, seal palju hüppeid jne mis mõjuvad seljale ja tihti selg üle koormatud või pinges) Kui teen seljapäeva, siis pärast õhtul ja ka järgmisel päeval vajan näiteks massaa?i, muidu on ikka väga kange olla:)Annika Pärtel
MemberMinu meelest peaks nahk lotti jääma siis kui ikka pikka aega suures ülekaalus olla ja siis oma mitukümmend kilo maha võtma. Eks iga peaks ka lugema, mida noorem, seda elastsem nahk ja seda paremini tagasi mõmbab. Aga noh, kuna me kõik siin spordiinimesed, siis suure ülekaalu ja naha lotendama jäämisega ei tohiks nagu probleeme tulla..
Annika Pärtel
MemberEi tea, mingi jama, viimasel ajal kohe üldse ei taha hommikuti tõusta (ja õhtul magan teleka ees kuskil poole 2-ni, enne kui voodisse ronin, sest filmi ajal lihtsalt jään tukkuma). Trennid ka kuidagi loiud (ületreenitust nagu pole, ei tunne küll vähemalt, ennegi nii palju trenni tehtud). Peab vist nädalavahetuse magamisel pühendama..Aga noh, ega see ju ka paha pole!
Annika Pärtel
MemberPalju õnne, armastust ja edu eluteel! Võitlusvaimu, tahtejõudu ning õnnestumisi spordis!
Annika Pärtel
MemberSee “musta turu” mõte on täitsa huvitav!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Annika Pärtel
MemberAmetist tulenevalt- et kellegile kolakat anda! Või õigemini selleks iga kell valmis olla, et kui vaja, siis ikka korralikult vastu anda.
Aga muidu-et hea tunne oleks ja noh, vorm on ikka tähtis! Mehi ei otsi (või vähemalt mitte teadlikult ), oma juba olemas
MemberNo tore ju! Ma juba enne mõtlesin, et mis “algaja”..
Annika Pärtel
MemberHääletasin, et jah peaks.
Tegelikult miks ta ei võiks olla pealkirjaga “treening”? Trenn on trenn, iga inimene kirjutab juba oma teema all täpsemalt, milles tema probleem ja mis alaga tegeleb. Aga eks enamus inimesi on siin foorumis ikka nagunii nn jõusaali-inimesed (või käivad seal mingi muu ala kõrvalt, nagu näiteks mina), nii et väga pudru & kapsad ei tohiks välja kukkuda ma arvan
MemberOtil on õigus!
Ise vehkisin ka enne jõusaalis ja eraldi päeval tegin aeroobikat vmt. Nüüd teen jõusaalile aeroobse otsa (näit 50 min rattasõitu maanteel vmt) ja lihast ongi juba näha ka. Suvel tegin võhma jaoks lisaks nädalas ühe pika jooksu päeva ka (1.40-2 tundi, jälgides ikka pulssi pidevalt), praegu on tantsutrennis alanud uus hooaeg ja aeroobset on nii palju, et enam ei jõua jooksma.
Annika Pärtel
MemberVeel jäi silma, et NII vähe piimatooteid tarbid! Tõenäoliselt on sul Ca defitsiit. Seda piimarasva ei maksa ka karta. Paar % ei tee veel mingit kurja. Osta poest lahjat kohupiima, rasvatut kodujuustu, JUKU 5%-list juustu, hommikupooleks või vahepalaks head bakteritega jogurtit!
Usun, et kui hakkad rohkem sööma ja nii kuskil 5 korda päevas, siis hakkab ka kaal kuskile (alla)poole liikuma
MemberSelle pikkuse juures on 64kg ju normaalne! Aga eks tähtis ole tegelikult ju siiski peegelpilt ja keha rasva%, mille järgi võiks täpsemalt öelda, kas oled vormis või mitte. Huvi pärast võiksid ära mõõta lasta ja siis mingi aja pärast uuesti, et oleks võrdlusmoment.
Endal pikkust 170, kaal 64,3kg. Nii vähe ma kindlasti ei söö (kuigi olen proovinud ka tõsist nälgimist 2 aastat järjest ja pärast tervise taastamine võttis ikka korralikult aega:(, rääkimata sellest et lihastest ei jäänud suurt midagi järele), kui sinu toiduplaan ette näeb. Hommikul võiksid julgesti rohkem süüa (ka sv), näiteks suht korralik kausitäis putru, täisterahelbeid piimaga. Seevastu õhtupoole tarbi valke-ise näiteks söön peale trenni lahjat kohupiima (või rasvatut kodujuustu tomati-kurgiga)+mingi tee (ja ei midagi muud!)
Aga vahel (no nii korra-paar nädalas) teen ka erandeid (näit söön jäätist või kohukest veidi, keedan pelmeeni ja panen maitsestamata jogurtit peale jms)-neid tulebki endale lubada, muidu keha harjub ära vähese ja kalorivaese toiduga, ning lülitubki “säästure?iimile”.
Rasvatut piima tarbisin ise ka tükk aega, kuni sain teada, et sellest ei omasta keha Ca-d korralikult. Kuna mul luud-liigesed saavad trennis niigi kõvasti vatti ja raksuvad igalt poolt, tarbin nüüd ikka tavalist piima-ja kusjuures vahet polegi (st et oleks kaal tõusnud vmt)
Enda koormusest niipalju, et 5-6-l päeval nädalas 7-8 trenni kokku (jõusaal+showtants)
Annika Pärtel
MemberAa, no eks ma ikka väsinud ole ka, reedeti peab tihti end sundima, et trenni jõuda. Tegelen tantsimisega ja käin kõvasti jõusaalis ka.
Nädalavahetuseks olen oma plaani sisse viinud joogatunni, et saaks lõdvestuda ja korralikult kogu keha läbi venitada. Aitab küll! Magan nädalavahetuseti ka päeval paar tunnikest peale hommikust trenni, aga mitte iga kord.
Praegu ongi mul selline uimasuse periood-ka päeval haigutan kogu aeg, tahaks kuskil magada sooja teki all..Eks vist ilm ka soosib sellist uimasust.
-
AutorPostitused