Annika Pärtel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Annika Pärtel
MemberMinu arust paned sa kõvasti üle–liiga palju ei maksaks ka rabeleda. Kuidas muidu enesetunne on-väsinud jne?
Tavaliselt tekivad sellised probleemid (lihasekadu) ju siis, kui oled üle treeninud..Endal sama jama olnud ja aitas nädalaks aja maha vätmine ja teiste spordialadega vahelduseks tegelemine. Nii et äkki peaksid endale hoopis veidike puhkust andma (käi vahepeal vahelduseks näiteks ujumas vms)
Annika Pärtel
MemberKusjuures kui juba liigestega probleeme on, siis võib lisaks võtta veel BIOGlycosamine tablette. Endal tänu neile ja Protein No 1-le probleeme enam pole.
Annika Pärtel
MemberKasutasin Protein No 1, sest see on hea ka liigestele. Maitse oli norm ja kavatsen kunagi veel osta. Vahepeal proovisin mingit odavamat Soome toodet ka, no ma ei tea, esiteks maitse imelik ja tulemusi ka nagu polnud. Lisaks oli rasvane-8gr.
Hetkel ei tarbi midagi (juba kolmas kuu)-panen rõhku toidule (kana, munavalged, kodujuust, kohupiim jne). Ja kaal on tõusnud, enamus lihaste arvelt. Nii et, tõenäoliselt ei hakkagi igapäevaselt tarbima, vaid teen seda väikeste pausidega:)
Aga jah, kui oled tõsine harjutaja, tavatoitumine on korras ja midagi juurde süüa soovid, siis Protein No 1 soovitan küll! Naistel kipuvad tihti ju liigesed (näit põlved, endal oli ka just nendega probleeme) üsna õrnad olema, nii et siis on No 1-st kasu.
Annika Pärtel
MemberTeen tavaliselt 2x nädalas. Ei kurda:)
Annika Pärtel
MemberOlen enda jaoks juba tükk aega ka nö avastanud kaablite ristiveo-ja mõjub küll. Muidu naisterahvastel ju suht raske rinda ja ka teisi lihaseid treenida (tulemus on eriti aeglane tulema), aga no see on küll mõjunud. Koormab päris hästi.
Annika Pärtel
MemberIse söön kohe peale trenni (jõsaali, peale tantsutrenni sv ei söö) puuvilja või joon natuke mahla/spordijooki vms, et taastuksid süsivesikute varud. Koju jõudes (u poole tunni möödudes trennist) söön valku otsa (kohupiim, kodujuust vms). Hetkel lisavalku ei kasuta, vaatan, kuidas mõjub:)
Aa, veel- enne trenni tund-poolteist söön ka rasvata kohupiima või kodujuustu+linaseemneõli 1spl.
Annika Pärtel
MemberOrtopeedi juurde minek, mis muud.
Mul vend sai muide niimoodi sellest veast lahti. Aga mingi pool aastat pidi seljatuge kandma (koolis, kodus ikka võttis ära)
Oleneb ka muidugi kui vana oled, sest kui veel aksvad, siis läheb asi kiiremini.
Annika Pärtel
MemberPole kasutanud, sest ei usu asja toimet ja ei tea, kuidas mõjub organismile (kahjulik vms?). Parim viis pekist vabaneda-regulaarne aeroobne trenn.
Annika Pärtel
MemberMa pole küll kindel, aga minu meelest on nii, et kui juba messipileti oled ostnud, siis üritust saab tasuta jälgida. Vähemalt eelmine aasta küll ei näinud, et keegi messikülalistest eraldi sinna pileti ostaks, ikka jalutati niisama juurde ja vaadati
Annika Pärtel
MemberTrennihull— kostüüm jah võiks olla, kui võistlema tuled. Eelmine aasta läksin esimest korda, et niisama vaatan, mis tasemega võistlus on. Varem olen EAF-l võistelnud ja seal on tähtsam ikka see, et võhma on, jõudu ja sportlikku välimust, mitte see, kes kui särav on (va lõppvõistlus, kus ikka võiks natuke särada, aga pole siiski oluline kriteerium).
No ja paningi siis puusse- Kuningannal mängib suht suurt rolli kostüüm, meik, soeng. Ma olin muidugi tavalistes trenniriietes, samal ajal, kui rahval oli ikka seal väga ilusaid ja väga säravaid kostüüme, ja nii läkski metsa see võistlus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega see aasta ma lähen ka lihtsalt oma lõbu pärast kaasa tegema (st mingi eesmärgiga ei võistle, sest pole spetsiaalselt ette valmistanud ennast, lihtsalt pulli pärast) ja vaatan, kui kaugele jõuan- aga noh katsun ikka midagi huvitavamat selga mõelda, kui lihtsalt tavalised trenniriided

Vaata lisaks galerii alt pilte eelmistest üritustest siis saad kostüümidest aimu ka, no et mis laadi on olnud.
Annika Pärtel
MemberRAIDER, tule jah vaatama-ja vaata, et sa siis kõvasti ja häälekalt kaasa elad, eks!!
Annika Pärtel
MemberPikk jutt tuleks jah, et kõike kirja panna.. Aga jälgida tuleks ikka tavalisi põhitõdesid: hommikusöögis kõige rohkem süsivesikuid (sv)-puder vmt (soe söök on parem, äratab sind üles ja soojendab keha), lõunas mõlemat, õhtul peale trenni kohe nats sv (puuvili, natuke mahla vmt) ja hiljem kodus kindlasti valku (kodujuust, kohupiim vmt, välja arvatud jogurt/puuviljad!) Paar vahepala võiks ka päeva jooksul olla (enne lõunat ja enne trenni)-need siis ka rohkem valgust kui sv-st.
Jõusaalis on oluline käia (ja oluline on ikka raskusi aeg-ajalt suurendada ka, sest muidu pole kasu), sest mida rohkem lihasmassi, seda kergemini kaalulangetamine toimub. Kui lihast vähe ja lihtsalt dieeti pidada, kaob see olemasolevgi (lihas) ja nii tulebki pärast dieedi lõppu topelt tagasi. Miks?Sest mida rohkem lihast, seda rohkem kaloreid põleb ka rahulikus olekus (no näiteks ka magades, istudes jne)
Annika Pärtel
MemberNon-stopile ei lähe (no messil ju ka vaja käia, pealegi tavalist trenni saab muidu ka iga päev teha), võistlema küll! Tänavu siis teist aastat järjest.
Kostüümid valmis teil ?
Annika Pärtel
MemberSpordiarst-loomulikult! Olen muudegi arstide käest nii üht kui teist neti teel saanud-vähemalt saab teada, kas midagi hullu viga, et peaks arstile jooksma või saab ka kodus ise ravida (no nii säästab ju aega kui ka raha).
Annika Pärtel
MemberNo sauna ja kel võimalust, siis massa?i võiks ka minna. Või ujuma. Ja venitamine ning uus kergem trenn peale mõjuvad ka väga hästi.
AutorPostitused