Annika Pärtel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Annika Pärtel
MemberNojah, ka täpseid arve nüüd välja tuua ei oska, aga ega supis just valku eriti ole, samuti maksakastmes.. Enda lõuna on nii, et mingi liha (enamasti ikka kana vmt(+ kuhi toorsalatit. Kartulit vms väga harva. Magustoitu ka lõuna ajal enam ei sööks-kui just isu on, siis söö hommiku poole. Kohupiim on norm küll, kui on rasvatu. Leiba mina näiteks ka ei söö, mõttetu sv hulk lõuna ajal. Söö parem hommikul ja võimalikult teralist.
Annika Pärtel
MemberNo samas saad ju üht-teist muul ajal kodus ka ära teha-kätekõverdused, kõht, selg, triits jne. Parem kui mitte midagi, onju?
Annika Pärtel
MemberAga ma pole mitu kuud midagi juurde söönud. Aru küll pole saada, et halvemini läheks..
No 1 iseenesest maitses hästi. Samuti ka kana, samas mõte kodujuustust teeb juba südame pahaks, nii palju on seda söödud..
Annika Pärtel
MemberNo sooja tuleb muidugi teha, iseenesest mõistetav ju… Olen aeroobikatreeneriks õppinud ja oleks imelik, kui ma seda ei teeks:)
Samamoodi venitustega, ikka peale igat trenni korralikult. Samuti on showtantsu trennis vahel pikad tehnika tunnid, kus tehakse lisaks puhtale tehnikale pikki venitusharjutusi (spagaadid erinevates variantides jms)
Minu jamad on siiski millestki muust põhjustatud.
Annika Pärtel
MemberRaskusi jah katseta. Tee nii rasketega, millistega jaksad veel tehnika puhtana hoida.
Ise teen tavaliselt ühte harjutust mingi 4-5 seeriat, ühes seerias kuni 12 kordust, alustan muidugi kergema raskusega, viimase(d) seeria(d) punnitan täiega max raskusega. Vahel teen ka vaheldumisi ilma pausideta nii kergemate kui raskemate raskustega, siis ei harju lihas liiga ruttu ära
Annika Pärtel
MemberMõned sajad ikka küsivad, kui personaalset nõu tahad, samas kui klubis on jõusaalitreener, siis enamasti teeb ta sulle klubi liikmena tasuta trennikava (mõnes kohas ka mingisuguse esmase toitumiskava). Nii et uuri järgi!
Ise pole päris kava lasknud endale teha, aga toitumise ja natuke trenni koha pealt olen kõvasti asjatundjaga konsulteerinud küll. Üritasin kõrvalise abiga ise endast selgust saada, et kui midagi söön, mida soovitati, et kuidas kehale mõjub ja et kui mingit harjutust nii ja nii palju või nii ja naa teen, et mis siis muutub. Kaalu ja enesetunnet tuleb tihti jälgida. Ja loomulikult tuleb tohutul viisil asjakohast kirjandust “läbi närida”, sest kui teed midagi, mida treener soovitab ja samas ei tea, miks teed, siis pole asjal ka nagu ilmet.
Annika Pärtel
MemberEinoh, higistada võid nii et silm punnis (võib ju iseenesest ka sauna elama kolida
Annika Pärtel
Member15-20 kordus on minu meelest palju. Kui ikka tahad lihasmassi juurde, siis pigem võta lisaraskus kasutusele ja tee 10-15 kordust. Treeni nii u 3 korda nädalas ja kokku ühes trennis kõhule u 4-5 harjutust.
Annika Pärtel
MemberPaberid annavad palju juurde jah. Ise alustasin EEVL kursustega, kevadel lähen juba 2.astme koolitusele. FAF i kohta olen kuulnud, et algajatel, kes kunagi pole ühtki trenni andnud, on seal ikka raske. Aga noh, oleneb muidugi inimesest. Hea, kui saaksid kursuste ajal ka kuskil praktiseerida trenniandmist, sest muidu kipub asi ununema. Trenniandmine on suuresti õpitav, seega on kogemusi ka vaja!
Annika Pärtel
MemberÕli loomulikult ei kasuta- mul nii hea pann, et pole vajagi
Annika Pärtel
MemberAga mis selle mõte on? Väsitad end lihtsalt üleliia ära–sest ei usu, et peale combot saad tagasi piisavalt madala pulsi ja suudad seda veel terve tunni hoida ka. Mis su puhkepulss muidu on?
Minu trenn– jõus 1,5 kuni 2 tundi+rasvapõletustempos spinning (aga mitte peale igat trenni, sest muu koormus on kohati liiga suur ja võivad tekkida ülekoormusvigastused). Nädalas 4 korda on lisaks showtantsu, üks päev nädalas puhkan. Üritan nii oma trenniplaani seada, et suurema pulsisagedusega trennid (showtants) on enamasti täiesti eraldi päeval, jõusaal aga koos madala pulsisagedusega trenniga. Ja toimib!
Loomulikult tuleb aga kaalu alandamisel alustada esmalt õigest toitumisest ja korralikust unest, siis on ka treeningutel mõtet ja saavutadki soovitud vormi.
Annika Pärtel
MemberEndal ka tulnud kunagi turvamas käia-no algul oli ikka paras hullumaja, jalad lausa turses all ja liikuda oli raske. Trenni ei suutnud tükk aega korralikult teha:( Samas tõesti, harjub ära.
Katsu kindlasti õhtul jalad kuskile kõrgemale tõsta-nii puhkavad väga hästi. Ise kasutan praegu peale pingelisemaid (tantsu-sest jõusaal nii laastavalt ei mõju jalgadele) trenne Hepageli, mis on küll veenipõletikele mõeldud (samas kaua seismine jne soodustavadki veenihaigusi), kuid teevad jalad mõnusalt jahedaks ja puhanuks.
Annika Pärtel
MemberBio-Glycosamine tabletid- tuleb odavam kui UltraGel. Minu peal igatahes toimis.
Annika Pärtel
Member…kui nendega ei liialdata….
Ise eelistan maapähkleid, lihtsalt maitsevad rohkem. Iga päev ei söö, tarbin kui tungiv vajadus ja isu tulevad.
Annika Pärtel
MemberHeh, ma ei lugenud korralikult teksti läbi..
Noh ok, ületreening ei ole.
Aga äkki hakkasid peale pausi liiga suure hooga pihta? Endal on nii, et isegi kui nädal-paar mingil põhjusel norm trenni teha ei saa, siis juba jama-ega siis ikka vanade raskustega ja sama koormusega ei tee, korra-paar vaja enne harjuda.
AutorPostitused