Annika Pärtel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Annika Pärtel
MemberIse seisin ka mõni aeg tagasi Avancia kliendina sama probleemi ees. Proovisin sealt midagi asemele küll vahepeal, aga toimet nagu ei olnud, maitse oli ka väga rõve (oleks siis toimetki, oleks maitse ära kannatanud, aga kui ei kumbagi, siis…). Nüüd ei tarbi midagi vahelduseks, söön kõvasti kana, kohupiima, kodujuustu, tuunikala, mune ja vaatan, mis juhtub. Kaotanud midagi nagu ei ole, tuleb ikka lihast tasapisi juurde (naisterahva kohta võib ESIALGU täitsa rahul olla). Eks ta muidugi valguga tuleks kiiremini, aga vähemalt mina pole No1-le midagi asemele leidnud…
Mul muidu liigestega ka ikka vahel korralikke jamasid, nii et No 1 mulle igati parim variant. Peab varsti linna peale otsima minema.
PS:kui ma ei eksi, siis nägin No 1 ka Tartu raekoja apteegis müügil…Hind oli muidugi midagi muud, kui klubides või e-poes, aga eks apteek taha ju ka elada..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Annika Pärtel
MemberMul jälle peab tugeva toidukorra ja trenni vahel pikem vahe olema. Tunnike-poolteist enne trenni muidugi näksin kana vmt, milles valku (muidu läheb kõht keset trenni tühjaks), kohe peale trenni väike banaan ja koju jõudes jälle midagi milles valku. Süüa üritan niisiis ikka vähemalt mingi iga 3 tunni tagant.
Kõht võib punni minna ka teatud toiduainetest-näiteks kui piima juua rohkem, puuvilja süüa vmt, siis ikka korralik punn pärast ees:)))
Annika Pärtel
MemberMõttetu enesepiinamine! Täiesti nõus eelvastajatega-kui tahad endast kondikubu teha ja lihaseid kaotada, siis lase käia..
Annika Pärtel
MemberStress neh, vaimne ülepinge avaldab tohutut mõju füüsisele. Puhka vaimu ja kõik taastub peagi..
Annika Pärtel
MemberMis koormusesse ja intensiivsusesse puutub, siis kui tahad rohkem vormis olla kui lihast kasvatada, eelista väiskemaid raskusi, tee rohkem kordusi (15 ja rohkem) ja suurenda treeningu inensiivsust (ära puhka liiga palju seeriate vahel vaid tee nii mõnusa tempoga kogu trenn, et ikka naha aurama saad) Ja muidugi TEHNIKA-TEHNIKA-TEHNIKA.. Kui teed harjutust vale tehnikaga, siis on ikkagi oht põlved tuksi keerata, mis sest et kasutad väiksemaid raskusi. Las keegi näitab õige tehnika ette ja kontrollib sind, kui tegema hakkad.
Annika Pärtel
MemberJalapressi võib ka teha. Kui asetad jalatallad nö kõrgemale, siis mõjub tuharale küll. Ise teen ka etteasteid hantlid käes, astudes väikese pingikese peale-mõjub täitsa korralikult. Tavalisi kükke väldin, põlved ei kannata.
Annika Pärtel
MemberHeh, ma ka vahel kannan, sest lihstalt hakkab jahe, kui harjutuse ajal higistad ja punnitad kõvasti ja pausi ajal puhkad…
Annika Pärtel
MemberMinul seisab kapis, ei oskagi kuskil teda kasutada…
Samas on ju tegu taimerasvaga, mis väikeses koguses oleks ok.
Annika Pärtel
MemberOleneb, kuidas pannkooki küpsetada:kui leemendavas õlis, siis muidugi on rasvane. Mina teen mõni hommik ilma õlita ja on täitsa ok. Üritan kuskilt lähiajal tatrajahu vmt ka muretseda, tuleb nats tervislikum.
Annika Pärtel
MemberRoided ikka või? Konte võite supi seest otsida…
Annika Pärtel
MemberMitmeks päevaks sul kava üldse jaotatud on (äkki paned siia oma kava üles) ja kas nädalas puhkad ka (kui palju) ? Natuke raske on kommenteerida, kui nii vähe inffi annad..
Annika Pärtel
MemberSojajahu võib kasutada toiduvalmistamisel, segada tavalisejahuga näiyeks või kasut tavalise asemel. Tee jah näit pannkooke..
Kristiine Prismast ostsin viimati Tallinnas elades dekstroosi..See oli u poolteist aastat tagasi. Praeguse paki…ei mäletagi kust ostsin, Tartust igal juhul kusagilt.
Annika Pärtel
MemberKasutan Polarit 5-ndat aastat (Pacer-tootmises mudel enam pole ja pole ka mingi viimasepeal mudel aga sisaldab kõiki minu jaoks vajalikke asju, seega niipea välja vahetama teda ei hakka). 4 eelneva aasta jooksul olen korra vaid kellarihma ära lasnud vahetada (hakkas katki minema), kõik muu toimib (kaasaarvatud nn vöö), nii et väljaminekuid erilisi kellale polegi olnud. Igati rahul ostuga + tasemel teenindus Polari meeskonna poolt (kui midagi vaja, toovad sulle kohale, paigaldavad jne, ei pea kuskilt kontorit ise otsima)
Annika Pärtel
MemberMis sul põlvedega oli muidu?
Annika Pärtel
MemberMett läheb juba oma veerand purki päevas, aga ikka on kurk imelik. Oleks siis, et punane, aga ei, lihtsalt need mandlid..Jama värk. Vist siis täna jätan saalitrenni vahele, üritan pühap uuesti..
AutorPostitused