Annika Pärtel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Annika Pärtel
MemberViimasel ajal on jõusaali, kus käin, siginud lapsed (ikka 3-4 tk korraga ja seda on väikese saali kohta ikka päris palju).. Mitte et mul laste vastu midagi oleks, aga segab ikka küll, kui hüppavad seal pinkide peal, takistavad teistel neid kasutada (ise nad ju trenni seal ei tee, on lihtsalt isa või kellegiga kaasas). Üks tüüp leiutas hiljuti, et jube tore on panna väiksemale kangile kettad külge ja siis kangi peal istudes mööda põrandat ringi rallida… No kammoon–jõusaal pole ometigi lasteaed!
Umbes sama teema on teismeliste poistega, kes karjas hõivavad korraga mitu pinki, et seal värskemaid külajutte puhuda. Ehh, jõusaal võiks jääda siiski ikka treenimise paigaks, klat?i võib ka pärast saunas panna..
Annika Pärtel
MemberMina mahutan oma 80C ilusti Nike toppi:) Ei ole veel kuskile midagi ära rännanud:)
Kunagi oli vähemalt Tallinna kaubakas pesuosakonnas müüa väikeseid mikrokangast toppe-need hoiavad ka päris hästi ja on mugavad. Ja palju odavamad kui mingid sport-bra-d.
Annika Pärtel
Memberteen 2-3 korda nädalas max raskustega ja kah arengu üle ei nurise. Enne tegin iga trenn ja areng oli palju aeglasem..
Annika Pärtel
MemberEi ole päritav. Endal ema üsna suur, vanavanemad suured…aga ise ei ole absoluutselt. Käin jõusaalis ja lihase kasvamisega hoopis pole erilisi probleeme. Muidugi ei saa iga päev süüa, mida hing ihaldab, aga see kehtib ju enamiku inimeste puhul:) Samas minu vend sööb küll, mida ise tahab ja ka ei ole paks.
See pärilikkuse jutt on minu arvates hoopis sellest, et kuna paksud vanemad on harjunud ebatervislikult sööma, siis annavad nad lastele eeskuju ja lapsed söövadki samamoodi. Sellest siis ka laste paksus.
Vaadake näit Whitney Houstonit-tema ema on ikka tõeliselt korpulentne, samas Whitney ise on hoolimata mitte just eriti tervislikest eluviisidest ja oma vanusest täitsa heas vormis..
Annika Pärtel
Memberei olnud erilist vahet, kui läksin pulbrilt üle tavatoidule. Ikka kasvan:)
Annika Pärtel
MemberEinoh, Marek, mina olen rahul oma kehaga/kaaluga (noh, tegelikult päris ikka ei ole ka, tahaks veel rohkem lihast, sest rasv kaob suure aeroobse koormusega niigi), tibid ainult jõusaalis vahivad hapu näoga, et oih kui jube, rebib kangi ja lihased kasvavad…Mõni üksik mees ka kusjuures vaatab viltu…
Aga mis mul sellest-peaasi, et endal hea olla:)
Annika Pärtel
Memberprofisport nõuab ohvreid..
ei saa seda aga võrrelda pühapäevasportlasega!
Annika Pärtel
MemberTagumiku väiksemaks saamisel alusta õigest toitumisest ja regulaarsest aeroobsest trennist. Harjutused võimaldavad lihast toonusesse viia, mitte mingit kehaosa väiksemaks muuta.
Annika Pärtel
MemberMisasja kõik naised arvavad, et nagu natuke liigutad, nii muskel kohe vohab ja ükski mees nende poole siis ei vaata??
Ise käin jõusaalis 5-ndat aastat, tõstan nii mõnestki mehest rohkem (mis ei tähenda sugugi, et näeksin mingi karvane ja meessuguhormoonidest pakatav kulturist välja) ja austajaid on jalaga segada…
Annika Pärtel
MemberMuide, pulbrid sind peeneks ei tee.
Kui pulbreid tahad, siis mõttekas on ainult valke osta, kui näed, et lihaskasvust puudu jääb..
Annika Pärtel
MemberMul kah kaal ei lange kuskile, saalitrenni mingi 5 aastat juba teinud.. Aga teiste naiste kõrval olen paras “kapp” juba…
Nii et vaata peeglisse, toitu niimoodi edasi, nagu treener soovitas, tee aeroobset ja ära vaeva pidevalt oma pead selle kaalumõttega (tekitab stressi ja siis on trennitegemine ka kohe häiritud). Tunne trennist rõõmu, mitte ära pea seda kohustuseks või kinnisideeks!
Annika Pärtel
MemberJutt õige, et rasvast piima karta ei tohi. No väga rasvane on juba maitseltki rõve, aga see tavaline 2,5% on igati ok.
Ise tarbin….hmm…mitte eriti palju:hommikul koos helveste, purdu vmt-ga ja õhtul koos teega või joon niisama. Mingi pool liitrit ikka.
Annika Pärtel
MemberTõsi, et zhiletiga tõmmates kasvavad karvad tugevamad kui enne. Endal tuleb teatud kohast iga päev zhiletiga üle käia:))
Ja kui arvestada, et meesterahvad tavaliselt ikka karvasemad, siis soovitaksin eelistada depileerimiskreeme (vaadake poes ringi, igal pool neid müüa), salongis epileerimist (kallim, aga pärast kaua mureta ja karv jääb iga korraga aina nõrgemaks) Vahatamisega pole ka asi nii kull-esimene kord retsilt valus, aga nahk harjub sellega ruttu, pärast juba üsna talutav. Esimest korda ärge ise proovige, las ikka spets teeb seda, siis poel ak nii valus.
Annika Pärtel
MemberKui vana üldse oled? Noorel inimesel ei tohiks ju naha lopendamsiega probleeme olla, peaks ikka ilusti tagasi tõmbama.
Niisutavaid-pinguldavaid kreeme pole proovinud? Ega ta nüüd mingit imet tee, aga kui su nahk muidu ka kuivapoolne, siis sellest võib veits abi olla.
Annika Pärtel
MemberLisaks, et Avancias üldse valik väike, on päevi, kus lett lausa tühi… Vist arvavad, et neil seal selliseid inimesi ei käigi, kes jõusaali natuke tõsisemalt võtavad…Minumeelest hea toidulisade valik näitab kliendile just seda, et klubiomanikud on teadlikud oma kliendi vajadustest ja ootustest.
-
AutorPostitused