Annika Pärtel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Annika Pärtel
MemberEhhee, nende armidega pole jah miskit teha-kui tekivad, siis lahti enam ei saa. On olemas igasuguseid kalleid iluprotseduure küll (nt naha mikrolihvimine), mis aitavad arme tasandada, aga ära neid miski ei kaota.
Aa, natuke saab küll ennetada nende teket, hoides naha hästi niisutatud (seega mehed, kreemitama ennast!)
Annika Pärtel
Membera mis ses massiivses kõhulihases siis niiväga halba on ma ei saa aru? Kui ei meeldi, ärge siis treenige neid selliseks..Minumeelest on täitsa kena igatahes. Lihas on lihas, ning kui ta just väga proportsioonist väljas ei ole, siis seda on ikka hea vaadata.
Annika Pärtel
MemberJah, korralikult kõhulihast kasvatades on endal kah ümbermõõt suurenenu;) A mis mul sellest, peaasi, et ilus vaadata ja endale meeldib.
Annika Pärtel
MemberKadri Kuusik hoopis.
Annika Pärtel
MemberSelge, lähen millalgi uurin.
Annika Pärtel
MemberNo ei ole seda jooki veel Tartust kuskilt kätte saanud:( Keegi oskab soovitada, kust otsida võiks?
Annika Pärtel
MemberMetalit ikka, kui vähegi võimalust on.
A mõnele mehele meeldib tõesti “Naistekat” kuulata, või siis jah, Spearsi:) Mind see igatahes pöördesse ei aja…
Annika Pärtel
MemberTrenn 850 kr kuus, toidulisasid hetkel ei tarbi, toidule aga…….hmmmm……ei olegi kokku arvestanud aga ma arvan, et mingi paar tuhat kuskil (elukaaslane ostab vahel ka, kui mul rahakott juba õhukesevõitu, nii et sealt saan nats kokku hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Annika Pärtel
MemberTegelikult näiteks jalgade peal on küll nii, et karvad olid enne äraajamist peenemad, aga nüüd suht tugevad (a nagunii ajan kogu aeg, nii et see ei häiri)
Vahatamine kuuma vahaga (ära ise proovi vaid mine salongi!) on üsna tõhus vahend. Karv peab olema piisavalt pikk, et sinna vaha kinni jääks ja annaks tõmmata. Esimene kord on suht valus, aga kogenud kosmeetiku käe all ikkagi üsna talutav (selle ühe tõmbamise kannatab küll iga mees ära, ma arvan). Esimene kord on valusam, aga teised enam mitte nii väga. Nahk püsib karvavaba umbes kuu aega.
Annika Pärtel
MemberEhh, mehed, mehed! Väga segaseks kisub teie jutt siin küll. Küsimuse point oli vist ikka milleski muus, kui naistes, nohikutes, onamises ja selles, kes kui loll on jms?
Annika Pärtel
Membermereväge ei oska eriti kommenteerida, aga maaväes oleneb ikka palju kohast kuhu sattuda (mõni on suht hotell, mõnes kohas aga päris hea tamp taga)
Annika Pärtel
Membertatar-puhastava toimega. Ja kellel kõrvetised, see saab ka abi.
Annika Pärtel
MemberTartus MV-s nägin juba seda jooki. Tõsi, oli vaid 1 pudel, kuid täna õhtul otsustatakse, kas seda ostetakse sisse või ei.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Igatahes lõunakeskuses seda ma veel müügil ei näinud.
Kas siis MV ostis seda sisse?
Annika Pärtel
MemberDeep Relief geel oli üks hiljutine avastus–sai küünarliigese ja põlveliigese põletiku puhul kasutatud. Ei haise, jätab jaheda tunde, valuvaigistav.
Annika Pärtel
Memberheh, aga keegi pole ju kunagi mõõtnud seda pikkust-võibolla on teatud hetkel nii pikk, et… esmamulje võib ju petlik olla:) ja ega pikkus polegi nii oluline:)
-
AutorPostitused