Annika Pärtel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Annika Pärtel
MemberVäljaastekükid (kang turjal)
Annika Pärtel
MemberMa ei tea… enne antidepressante võiks ikka proovida psühholoogi.aktivist: need hematogeenibatoonid, mida mina vahel söön sellepärast, et vahel tuleb isu, sisaldavad rauda tegelikult suht vähe ja enamuses koosnevad kondenspiimast (suhkur ja rasv!)
Aga 145 on naise kohta päris hea jah
??:”>Ähh, ma tean jah, et suhkrut seal…no ikka on…….aga nu päris tabletimajandusele üleminekuks ei näe ju vajadust;) Ja nu neis on ikka vähem rasva ju, kui näiteks shokolaadis…? (+üsna andekas lisand on linaseemned)
Annika Pärtel
MemberKeegi võiks oma rasva% ka ikka siia panna, mõõdate ja kaalute küll–aga palju sellest kaalust on LIHAST, tahaks teada…
??:”>Annika Pärtel
MemberMina pumpi ei suudaks üle 2-3 korra nädalas teha-liiga suure koormuse annab see vehkimine liigestele (praegu teen korra-kaks nädalas, vahelduseks jõusaalile-seda vaid päevadel, kui olen eelnevalt öösel tööl olnud ja korralikku saalitrenni teha ei jaksaks). St tempo on liiga kiire kohati. Jõusaalis saan ise valida, mis tempoga teen.
Aa, ja vot veel, ei meeldi, et venitustele on jäetud nii vähe aega. Jõuan vaevalt lihase korra sirgu tõmmata ja juba vaja teist lihast venitada
MemberHemoglobiinist veel niipalju, et minu nö rekord oli 90 (!), seda 7-aastat tagasi. On kõikunud nüüd seal 125-130 kandis viimastel aastatel, kuid kuu aega tagasi teostatud üldises tervesekontrollis näitas juba 145. Pole paha ju naisterahva kohta;) Trenni teen regulaarselt, aastaid juba ja ikka korraliku koormusega (jõusaal, ujumine). Aeg-ajalt kosutan end hematogeeniga, rauatablette lisaks ei ole võtnud (va siis, kui tase oli 90)
Annika Pärtel
MemberLastakse siis sinna veel-mitte-võistlejaid kah või ei? Hakkaks siis raha sukasäärde tasapisi varuma…
MemberJESSS…….kuskohast saab? Kohe tormaks ostma (trennini natuke aega, jõuaks veel)! Jõhvikas, aroonia….hmm…tõotab saada uueks lemmikuks
MemberKes nii väga tahab end möksida millegiga, siis näiteks:
http://www.derma.ee/products.php?cid=62
Aga no ega ei ole erilist mõtet, need armid kuskile enam ei kao, aga vähem silmapaistvaks võib muuta neid jah, näiteks Contratubex´iga. Miks osadel tekivad armid ja osadel mitte? Sest inimeste sidekoe tugevus on erinev. Kui on soodumus, siis tekivad ja midagi sinna teha ei saa.
Annika Pärtel
MemberMõlemad meeldivad (kuigi jah, ei ole Tallinnas lemonit müügil silmanud….huvitav miks?Prismas pole, Rimi müüb ka ainult rohelist…), kuigi rohelise esmamulje oli, et jube imelik maitse. Praegu aga käivad lausa neelud, kui letist möödun
??:”> Ja no mõjust ei ole vaja vast pikemalt rääkida, minu suvine nö test (katsetasin iga päev kuu aega järjest) rääkis iseenda eest-asi tõesti toimib!Hmm, ja huvitav, kas tuleb veel erinevaid maitseid?
Annika Pärtel
MemberImikud saavad emapiimast jah kõik vajaliku kätte
??:”> aga täiskasvanul ei ole mõtet ainult piimatoidu peale jääda
Member0. Ei maitse.
Annika Pärtel
MemberTahaks ka!
Annika Pärtel
MemberSojat võid jah niisama lisaks kasutada, korralikemate eesmärkide saavutamiseks aga eelista ikka nö kobedamaid tooteid.
Annika Pärtel
MemberKolisin suvel Planetisse:) Väääga rahul lausa! Hind ka ei tapa just. Ilus, puhas, norm masinad, ruumi piisavalt. Üritan trennis siiski päevapoole ära käia, kui töö vähegi lubab- siis vähem rahvast (õhtul nats kitsas hantlitega ja aeroobse trenni masinate juures)
Annika Pärtel
Member…ja millist trenni oled saalis seni teinud?Kui kaua? Mis on üldse eesmärk-jõud?kiirus?
-
AutorPostitused