Annika Pärtel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Annika Pärtel
MemberAnnika Pärtel
MemberAnnika Pärtel
MemberAnnika Pärtel
MemberPaar trenni sel nädalal on juba tehtud: eile selg ja õlad, täna hommikul kodus tühja kõhuga pikk aeroobne rattal:
Proovisin ära Arctic Spordi uue proteiinijoogi. Hind ok, valke 28, süsikaid 31, maasikamaitse minu jaoks liiga magus, banaani-shokolaad oli rohkem meele järgi. Boonus- laktoosivabad!
Toidulisandeid pole ma regulaarselt kasutanud juba ammu. Kuna aga viimastel nädalatel olen teinud aegajalt tugevamaid trenne, siis tunnen, et ei taastu ära (eriti jalad). Võtsin nüüd tänasest glutamiini ja BCAA kasutusse, näis, kas aitavad.
Annika Pärtel
MemberBikinifitnessistid Ene Tomingas ja Reet Reimets
Raigo Kuusnõmm lava taga
Neiud korralduskomiteest
Klassikud
Bodyfitnessist Eli Pilve
Bodyfitnessist Gea Taalvelt
Bodyfitnessist Õnnela Raudsepp
Rannafitnessi selleaastane tshempion Kert Kaljula
Klassik Taavi Merisalu kontrollimas, kas sickspack on ikka terav ja jalg joonistub
Annika Pärtel
MemberVeel mõningaid pilte:
Bodyfitnessist Eli Pilve ja treener Marti Taru
Vanakooli hantlid
Kaunid kimbud ootamas tshempione
Karikad ootel
Lava taga valmistumas
Treener Peep Reinarti grimmirulli all olles ei oska rannafitnessist Kert Kaljula veel aimatagi, mis teda lavalaudadel ees ootamas on…
Fitnessist Kristina Koroljak, särav nagu alati
Annika Pärtel
MemberAnnika Pärtel
MemberTea kas see oli nüüd eilse päeva motivatsioon või mis, aga tänane jalatrenn kujunes selliseks, et Hack-kükile lisandus lausa 20 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kokku tuli siis 100kg (+masin) 4 kordust, ehk oleks veel 1-2 punnitanud, aga ei olnud tahtmist, väike varu jäi veel sisse. Ühe jalaga jalapressile panin ka 20 lisakilo juurde, ega ei ole mõtet ju trennist trenni enamvähem samade raskustega ka teha, ehmatada tuleb ka vahel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Homme on juba uus nädal, vaja paika panna uus nädala kava. Aeroobset teen arvatavasti ülehomme, homme lähen veel ikka saali.2 nädalat veel ja ongi väiksem laps aastane. Vorm on küll aegasemalt taastunud kui esimesel korral, aga ega ma mingit vormi kui sellist taga polegi ajanud teatud põhjustel, lisaks toidan ju veel ka rinnaga. Üldises võtmes olen aga rahul. Teinekord magada tahaks vaid rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Annika Pärtel
MemberAnnika Pärtel
MemberAnnika Pärtel
MemberAnnika Pärtel
MemberAnnika Pärtel
MemberMehed rannafitness -178cm
1. Kert Kaljula Sparta Spordiselts treener Peep Reinart ja Eleri Õisma
2. Egert Oiov Arctic Sport Club treener Indrek Otsus
3. Marko Sildoja Audentes Fitness ise enda treener
4. Roman Dolski My Fitness treener Fjodor Dunik5. Jevgeni Kabonen spordiklubi FitLife treener Imre Vähi
6. Kristjan Sõrg Spordiklubi Reval – Sport treener Imre Vähi
Mehed rannafitness +178cm
1. Kaspar Tõnisson Sparta Spordiselts ise enda treener
2. Kuido Jõgisalu Spa&Sport treener Ott Kiivikas
3. Mardo Loorberg Spordiklubi Reval Sport treener Siim Kelner
4. Taivo Virve ise enda treenerAnnika Pärtel
MemberAnnika Pärtel
MemberSombune-vihmane hommik. Eilne päev oli ülikiire: hommikul tegin ligi 2 tundi kiirkõndi väiksema lapsega õues, seejärel kiire dush, hommikusöök, autonina linna poole Salme kultuurikeskusesse, kus võistlustega läks poole 9ni õhtul. Siis taas kiirelt koju, lapsed pessu ja magama, ise jälle arvutisse. Aga mulle meeldis- vaatamata sellele, et olin terve võistluste aja ühe käega fotokas ja teisega arvutis, siis emotsioone, mida võistlus pakkus, jõudsin ikkagi nautida. Sai taas vanu häid tuttavaid üle pika aja näha, meelde tuletada enda võistlusaegu…Nii tore!
Hommikukohvi kõrvale ikka taas pilte:
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õhtupoole on plaan käia Lasnamäe HC Gym-is jalga treenimas, nagu ikka viimasel ajal korra nädalas tavaks saanud.
-
AutorPostitused