Annez
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Annez
Membermul tuli algul ka teine pilt,proovi mitu korda,siis läheb paika
Annez
Membervõta lehe paremalt ylevalt seaded,sealt peaxid ise ka juba leidma
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Annez
Member3 korda ikka
Annez
Membereespool mainisin ju et 2 korda nädals käin,lihtsalt mitte saaliga samal päeval
Annez
Membersee ka ,et jooxmas käin nendel päevadel kui saalis ei ole ja jooxen kuskil 60 min, raja pikkus on oeaaegu 10 kilti
Annez
Memberkäin neli korda nädalas saalis ,ilmad uuesti paremax läevad siis kaks korda nädalas jooxmas ka,lihased ei tohix kinni jääda kui korralikult venitusi ka teed,ei oska midagi öelda
Annez
Memberjõudu st
Annez
Memberäkki talle meeldivad loomad ja läx neile oma judu näitama,looduses lahe teraapiat teha ju.
Annez
Memberkarta on jah
Annez
Memberkle crack kui sa näitex mingi yhe kuu oled trenni teind ,pole ju mõtet kohe kreatiini sööma hakata ju
Annez
Memberkle tõsiselt ka,siin lehel on jätkuvalt infi kreatiini kohta,vaata ise ka suts lehel ringi.
Annez
Memberanti4 kaua sa yldse trenni oled teind ka?
Annez
Memberkõik ei kasvagi 190 jne ,ei mõju nad minu teada midagi nii halvasti,kui sa just ära ei vigasta midagi.
Annez
Membereino ma ka 16 aastane,kasvada enam nagu ei taha ,a jõusaalist hoolimata kasvasin siin poole aaastaga vms 4 cm,olen 190 pikk,käin neli korda nädalas trennis.kui sul need tõstmisharjutused parajate raskustega enda jaox teed,siis ma ei usu et nad ohtlikud olex.
Annez
Memberma arvutasin selle kaloriarvutiga siin,mina ei tea,kahtlane tundub jeh
-
AutorPostitused