Annez
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Annez
Memberneil enamus valku kulub energiakulu katmiseks siis
Annez
Memberpole nagu mõtet jalgratast leiutama hakata uuesti …vitamiine saad nii või teisiti päeva jooksul toidust,nende pärast pole kyll mõtet segada neid kokku ja kui toit yhekülgne siis osta multivitamiini tablasid. kõik valgupulbrid ei sisalda vitamiine samuti…kõige lihtsam on,et üks eine võtad paki kohupiima,teinekord siis pulber.
kui aga lihtsalt enda lõbuks ja maitse pärast segad nii,siis võid vabalt segada…
Annez
Membernu minul ka profiilis msn olemas igatahes
Annez
Membermõte iseenest on ju hea
Annez
MemberTere Klaus!See kangi kitsa haardega lõuani tõstmine on ikka rohkem õlgade esimesele osale ja mina teen seda õla päeval. Trapetsit teen eraldi 48 tundi hiljem õlaringidega fikseeritud kangiga nii eest kui tagant.
anatoomias sa õpitud ,et õlaringid raskustega lõhuvad õlgu,parem oleks lihtsalt õlakehitused
??:”>Annez
Memberühepikkustel inimestel luustikukaal erineb kuskil pool kilo…palju õnne kõigile nn paksu kondiga isikutele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> raskejõustikuga muidugi luude tihedus ja paksus suureneb kuid see erinevus pole ka nii märkimisväärselt suur nagu mõned vist arvavad..ei tea….meestel tavaliselt normaalseks kaaluks loetakse enda pikkus miinus 100 ju..naistel rohkem asi nii,et pikkus 178,siis seal 60 kilo kandis või mida iganes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Annez
Memberküpsetatud kanafilee on igapäevane silmarõõm küll
Annez
Memberüsna nadi paistab see menüü jah…näiteks hommikusöök ei sisalda valku…enne trenni peaksid ka süsivesikuid tarbima jne jne….tuleks ümber teha …edu
Annez
Memberkuidas sul vitamiinidega lood on,tarbid ?
Annez
Memberise olin suvel ka öösel tööl..2 ööd tööl ,kaks vaba graafiku järgi…kaalu kyll sellel ajal juurde ei saand ja pika peale muutub väsitavaks jah
Annez
Memberalustasin 16selt,kaal oli 63,5 kg …hetkel veel 19a kaal 96 kg .pikkus 193 cm
Annez
Membermassi ,ikka massi…

Annez
Membertänud
Annez
Memberno pudru tegemine aega nyyd küll ei võta hommikul nii palju,et selle taha asi peaks jääma
Annez
Memberõnne ka minu poolt ja jaksu treeningutel
AutorPostitused