AnneSmith
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 29, 2015 at 11:33 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #384433
AnneSmith
MemberÕnne võitljatele!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ohh Laura kuidas ma Sind imetlen!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AnneSmith
MemberTõeline spartalane!
detsember 4, 2015 at 11:02 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #367916AnneSmith
MemberTallinna Torupilli Selveris oli ka päeval,kuni ma kõik ära ostsin. Aga seal ananassi oma ei olnud, banaan ja kakao olid ning mulle just kakao maitses:)
AnneSmith
MemberNii, Seimil medal käes! Nii põnev!
november 28, 2015 at 9:48 p.l. in reply to: Leedu Lahtised Karikavõistlused Jõutõstmises 2015 #381361AnneSmith
MemberPalju õnne Artur ja Marianna!
november 22, 2015 at 7:38 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #384008AnneSmith
MemberÕnnitlused Rastile vägeva töö eest meistrikatel! Rast on mulle lootuseks ja inspiratsiooniks,et raskekaal võib ka absoluudi kinni panna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 22, 2015 at 12:03 e.l. in reply to: Eesti meistrivõistlused klassikalises jõutõstmises 2015 – LIVE STREAM! #383995AnneSmith
MemberMina olen väga rahul, eriti pärast raskest vigastusest taastumist ning jõunäitajate olulist langust. Pole hullu,uuel aastal uuesti ja veel paremini!
Kuld on kuld ja see sobib mulle väga hästi.
Vägev oli ja ma luban ka,et edaspidi pakun enda poolt veelgi rohkem värvikust ning emotsioone
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
AnneSmith
MemberMul on “taskukoer” ja ükskõik kui väga ma teda ei armastaks ja vastupidi siis ma usun,et ta pigem oleks hirmunud jõusaalis ning ma ei saaks max.oma trenni teha(vaja ju talle ka tähelepanu pöörata,et ta nimelt nt kangi alla ei jääks ning spordiklubi halba valgusesse ei jää). Koduses jõusaalis why not,kui jääb kangi alla siis oled ise süüdi ja tunnistajaid ka pole.
juuli 25, 2015 at 9:28 p.l. in reply to: Reval-Sport CUP 2015 lamades surumises korduste peale #382480AnneSmith
MemberPalun naistele ka kaaluklassid,kasvõi 2
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 24, 2015 at 8:42 p.l. in reply to: Reval-Sport CUP 2015 lamades surumises korduste peale #382432AnneSmith
MemberVeelkord õnnitlused Tarmop.-le ja üritus oli äärmiselt vahva.
Esialgu ma mõtlesin,et vaatan kõrvalt võistlust oma 2 nädala taguse vigastusega aga kuna lihas oli puhanud ning valu ei andnud siis need 40 kordust ei teinud ka õnneks midagi. Võistelda on alati lahe, isegi siis kui tead,et see pole Sinu võistlus ning arvestatavat tulemust ei tule. Rasti kordused olid ilusad ning võistlus kippus väga põnevaks lõpusirgel. Andrusenko on minu silmis samuti võitja.
Vägev oli ka Kiivikat võistlustules näha. Ausalt öeldes respekt minu silmis täiega- härra paugutas ikka uhkelt ning kulturiste häbisse ei jätnud.
Kui mitte enne siis sügisel RAW-il näeme armsad kaasvõitlejad:)
juuni 22, 2015 at 5:05 p.l. in reply to: Reval-Sport CUP 2015 lamades surumises korduste peale #381729AnneSmith
MemberOhh vägev! Mina olen kindlasti platsis:)
juuni 3, 2015 at 1:17 p.l. in reply to: 2. Eesti Karikavõistlused klassikalises lamades surumises – juhend [registreerimise tähtaeg: 21.mai] #381396AnneSmith
MemberVäga vinge kogemus oli! Minu esimene võistluskogemus ja väga positiivne:) Aitäh!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused