anja
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
anja
Memberbanaan on ka mõnesmõttes lahe
nimelt kui mina enne trenni banaani söön siis spioone tahab tagumikust tulema hakata küll ja veel..
anja
Membermis lihas see saaglihas on?
anja
Memberbob sapp on küll suur loom, kuid ta on üle kahe meetri pikk ikka… tänaval sellist näha küll ei tahaks
http://www.youtube.com/watch?v=bxCe2M0NDms
siin ta siis on roundis ühe väga hea fighteriga, vaadake kuidas suurus loeb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>anja
Membersee kutt on nagu väärakas…sellist tänaval näha küll ei tahaks…
selja lailihas on nagu pekk… selline sültjas, liiga suur juba et lihas end ise üleval hoiaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>anja
Member. ise teen pidevalt nii, sest pean ostma endale pükse, mis jalga mahuvad, mitte selliseid, mis meeldivad. Enda reie ümebrmõõt üle 75 ja alla 80 (kõigub natuke)see veits kurb juba kui jalad nii lihast täis…
veebruar 26, 2007 at 9:10 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107852anja
Memberkui keskerakond võimule siis saab tasuta koolis süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>anja
Memberoskab äkki keegi no.1 kohta öelda…
on supilusikatäis kuhjaga umbes 20 grammi?
anja
Membermitu grammi on üks supilusikatäis.. umbes?
anja
MemberMida rängem trenn, seda parem tunne on peale trenni.okse

” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>anja
MemberÄkki seletad,miks sul neid poolkükke nii kangesti vaja on?Täiskükk on tunduvalt efektiivsem ja (see minu isiklik arvamus) tglt on poolkükk isegi ohtlikum – liiga suur koormus langeb just põlvedele ja võib juhtuda,et ei tunneta raskust,et hakkad tegema suurema raskusega kui valmis oled.Mul on suht nõrgad põlved, liiga suure koormuse all hakkavad valutama, ka jooksmise ajal.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei taha oma põlvi ära rikkuda
mõtlesin teha täisküki asemel poolkükke
anja
MemberPoolkükk ei ole pooltki nii hea kui täiskükk.aga kui on kolm seeriat täiskükki ning tahaks teha selle poolkükiks
kas oleks mõtekas siis lisada veel üks seeria?
et tekiks kolme seeria täisküki asemel neli seeriat poolkükki
anja
MemberAga kas võib täisküki asemel teha ka poolküki vms… et jalad 90 kraadise nurga all… sest põlved hakkavad valutama täiskükiga
On täiskükk sama hea kui poolkükk?
anja
Memberväga hull ..meeletu tahe peab ikka olema
aga minu arust peaks trenn olema meeldiv ja kasulik viis aega veeta, mitte oksendamine
anja
MemberRinna- ja seljalihastele piisab, kui käed on sirgelt, st. risti maaga, edasisel käte langetamisel kõhu peale saavad mingi koormuse ka deltalihased.Eelkõige millised deltalihased…?
eesmised?
anja
Memberkui teha hantliga siis kaugele tuua hantel ette?
olen näinud kuidas jõusaalis suured mehed
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> toovad hantli kõhupeale,käed kõverdatult soorituse lõpus ning ka selliselt et maaga risti rinna kohale ja käed on sirgelthmm…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused