Angelo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Angelo
MemberKui tehnikat suudad hoida ja ilma steroiditeta siis suurtemate raskustega ja vähem kordusi. Mitte, et nüüd igavesti aga enamjaolt võiks küll.
Angelo
MemberVõid 2400 pitsa ja burxi pealt ka kokku koguda, kuid sellisel juhul kannataks sinu enesetunne ja tervis. Kvaliteetselt süües jätkuks rohkem energiat. Keha vajab mineraale ja vitamiine,et sünkroniseerida hästi. Aga jah kui 2400 ka pitsa pealt siis kaal ikka langeb.
Angelo
MemberInimene ei saa vahel toidust piisavalt VAJALIKKE mineraale ja vitamiine.. Süües shokolaadi ja šousti kartuliga ei saa erilisi aineid sealt.Sellep rämpstoitu suudetaxegi rohkem süüa kuna keha petetakse väheste mine/vit sisaldusega ära… Ei tasu ainult makrosid ka vaadata, et ala saan valgud ja rasvad kätte ja siis ülejäänud süsivesikud…. Kui paljud inimesed jälgivad, et nende menüü sisaldaks piisavalt tsinki,magneesiumi,seleeni jms? Usun, et enamus mitte. Isegi tänapäeva juurviljad ei sisalda enam samades kogustes mineraale ja vitamiine kui oli seda vanasti. Põhjuseks on muld. See pole enam nii rikkalik. Kuna vanasti põletati mets maha ja sealne maa oli tagajärjel viljakam. Tänapäeva materiaalses maailmas väetavad kemikaalidega ja kasutavad sama kohta aina ja aina.
Angelo
MemberSul on raske kaalust juurde võtta kuna sa sööd väga vähe, mitte kiire ainevahtuse pärast sõbrake
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angelo
MemberTSau. Mis kaloraaz ka on ? Kui ei tea, siis väheke piinlik ju …
Angelo
MemberKahju… Oleks näinud kas Imre oleks karistanud sind või ei
MemberMa arvan ka, et kui sa teed juba regulaarselt trenni ning toitud hästi, siis vahel võib ikka ju magusat süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii on sõbrake
Angelo
MemberNii kiiresti kaalu langetades lihastest ei karda ilma jääda?
Sa vist pole Imre dieediga kursis… See on mehe puhul normaalne
MemberSparta hackmasinal 200ga
… Väga korralikAngelo
MemberLendamisel hantlitega on küünarnukk fikseeritud, muidu on tegemist juba surumisega… Aga võib ka niimodi jap..
Angelo
MemberKui nälg peal, hea vahepala dieedi ajal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Angelo
MemberTegelikult minu rasva % ei ole kõrge, hetkel peaks olema veidi alla 20.
Kaalun 51 kg ja söön umbes 150 grammi valku. Sellest ma ei loobuks, sest näen peeglist tänu sellele väga head arengut. Olen söönud isegi rohkem valku, aga see 150 on neerude tervise säilitamise seisukohalt piir.
50kg-ne naisterahvas 150g valke… Njaaa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angelo
MemberOlen 30 aastane, pikkus 170, kaal 63. Eesmärk oleks kaal saada 57 peale, päevane kaloraaž on ca 1200- 1400 trenn nädalas ca 3 korda 45 min (TRX, sõudmine, aeroobne). Kuid kaal ei ole 3 nädala jooksul eriti langenud, kõigub nii 62,8- 64,2? Mida ma valesti teen, mida muutma peaksin? Kas kurjajuur võib olla selles, et õhtuti võtan vahest mõne siidri, mis läheb loomulikult kaloriarvestusse sisse. Kas peaksin vähendama süsivesikute hulka, tõstma valkude kogust?
Kirjuta oma menüü siia, loen kalorid kokku ja saame teada kas hindad koguseid õigesti
Angelo
MemberKrossisõit pole nii füüsiline kui ntx: maadlus, suusatamine,jalgpall jne..
Tundub, et sinu puhul on probleemiks nigel üldfüüsiline vastupidavus…
Mina otsiksin abi sagedamast jõusaalitreeningutest kui ergutitest ?
Angelo
MemberVäga huvitav, et Venelane ei osanud siis ajastada oma keemiaga…
-
AutorPostitused