Angelo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Angelo
MemberMinu Arvates ikka üsna kehv tulemus ise olen 14 a vana jõukas kaind~6 kuud ja rinnalt lükkan 90kgPalju kaalu ka on?
Angelo
MemberSoovitaks ka lõuatõmbeid ja kükke
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hakkab kylmkappiga kykke tegema w
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!!?see niisama kykke j22bki tegema..Angelo
MemberTere, selline mure, et ma olen suht lühikest kasvu kuigi olen 14 ja pool aastat vana, peaks nagu juba venima. Ja tahaks ka mõndasid harjutusi millega saab pikkust arendada. Pikkust on 162cm. Oleksin väga tänulik teie nõu eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kullamees pikkust ei saa treenida xD
Angelo
Memberp2ris ka vanemate raha p2rast:S
Angelo
Memberirw:D kirp kle palju sul see rinnalt surumise max on ilma varustuseta:P?
Angelo
Membervennal on lihtsalt verer6hk k6rge:D
Angelo
MemberKulturist naine
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hoiab turvamehe pealt kokkuAngelo
Membermaast kangi peakohale 85kg kehakaal 76
Angelo
Memberaga kas niimodi ei ole et kui trenniga alustad siis hakkad kiiremini kasvama aga kasv j22b varem kinni? kui ma alustasin trenniga viskasin 12cm yhe aastga ja l6petasin kasvamise 14 aastaselt…
Angelo
Member51cm 184 pikk vanus 16 kaal 76
Angelo
Memberow peale trenni kyll ei venita
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angelo
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> irwAngelo
Membern6ustux kaldaga:D
Angelo
Memberp6hiline on lailihas,seda lihast saabki k6ige paremini l6uat6mbega edasi arendada;)
Angelo
Memberhyppenöör ja kang seljale p2kkadel
-
AutorPostitused