Angelo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Angelo
MemberVabas foorumis võib kõigest rääkida.Ega sina ka eriti normaalsena ei paista.
mix ei pasita ei tea? et ma ytlesin et oksma on m6tetu ja sain h2sti plaju s6imu kirju ja saatsin yhe Vi**u ja olen ka kohe m6tetu :S? mida iganes okei enam ei r22gi nagu sellest gayst ..
Angelo
MemberPs:teema pealkiri ka Ullike :S
Angelo
Memberkle mees… kui sina võisid arvamust jagada, et Oksmaa on mõttetu, siis võisin seda mina sinu kohta ka öelda… aga sina saatsid mu kohe ma ei tea kuhu.. kas sellepärast et avaldasin ka arvamust?tee mis tahad! mis krdi teema see siin yltse on mingi oksmaa kaitsemis leht vä ,minu meelest peax siin j6ussalist ja spordist arutama aitab juba sellest m6tetust OKSMAST ,ta pole ju normmalne igaüks teab seda
Angelo
Memberomg :S ei v6i oma arvamust ka enam avaldada või??:S hullumaja kohe s6imama pededekaitsjad sellised..
Angelo
MemberSa kah arvatavasti. Mõte on foorumis hakata kedagi maha tegema.KLe sa v6id V**tu ka k2ia:S:S
Angelo
MemberVähe mõtetu vend see Oksma ju…
Angelo
Memberpiitsepis sama jura xD pinginaaber m6tles et ma algul teen meelega weel:D xD
Angelo
MemberNormaal kaal arvestatakse nii.175cm ( Pikkus ) – 100 = Normaal kaal.
175-100=75, 75 on sinu normaal kaal.
seda kaalu arvestataxe täiskasvanutel aga ta on alles 14!
yal veel kondidi ja asjad arenevad:D
Angelo
Memberarvad, et ta tegi suutlikkuseni? uhuuu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
teil on väike kaaluvahe ka või mis.
8 kilo kaaluvahe.No kui ta ei pingutanud mix ta siis viimased 3 tükki värisedes tegi :S
Angelo
MemberArgo t6mbas ainult 20 lõuga,kui vähe ikkagi:S ma 16 ja kaal 83 olen poisike võrreldes taga ja tõmban ka 18 lõuga tikku ja alt haardes:S hale oli vaadata nii suur aga nii vähe suutis ,sad..
Angelo
MemberEI SIIN POLE MIDAGI MA HAKKAN KA IGAP2EV TEGEMA
Angelo
Memberja k6ht puhkust ei vajagi:O?
Angelo
Memberloodan et sul see higistamine nii hull ka pole 2 aprillil oli rd dok saade higistajatest vot seal higistati xD aga m22ri k2ed kalgiga kokku yks valge pulber on siis see takistab peopesade higistumist..
Angelo
MemberNo, ma usun, et viimaseid korduseid ikka võib teha nii, kui sa ikka tõsiselt ei jõua ja kedagi taga ka pole.alati saab kergemaks võtta kui ei jõua.
Angelo
MemberEga need pulbrid küll lihast punni aja:D
AutorPostitused