Angelo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Angelo
MemberTITANICU tunnusmeloodiaga teen jõutõmmet!
Angelo
Membernoorele ühekülgselt treenivale mehele visata kohe valgupulbrid käiku?.. ei ole ju kõige parem mõte.tegelikult olex küll.Valk ei ole OHTLIK.
juuli 2, 2008 at 12:23 p.l. in reply to: Treeningu ja toitumise vahekord – tulemuste hindamine #159527Angelo
MemberPäeva jooksul söön ära 2000 kcal, 200gr valku, 150 gr süsivesikuid ning 60gr rasva.
60gr rasvu on ju natuke vähe:)
Angelo
MemberMerike Madar peaks 58 olema.Okei tnx
Angelo
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keegi teab kui vana daam on? JUmala lahe xDMerike Mader noh.2006a võitis veel oma kategoorias.Oli seal veel sinise trikooga:D.Vanem naisterahvas.
Angelo
MemberTOp1 jõusaalitolad on need ,kes on suure egoga ja mõtlevad ,et nad on siis kohe nii lahedad ja teistest kõvasti paremad.
Angelo
MemberÄrge jumala pärast tehke jõutõmmet enne kangigakükke:
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (J.toladele)Angelo
MemberKüsiks lihtsalt huvi pärast, et palju su küki ja jõutõmbe rekordid on?täiskükk on 105 ja jõutõmme 180
Angelo
MemberEt.. ma mõned päevad tagasi lugesin ajalehte “postimees”.Ja seal oli kirjas et Marek Kalmus on hollywoodi filmi pearollis(POLE MINGI lihtne claud van damme:D).Ja kuskilt kuulsin veel sellist juttu et see on vale ja kellegi väljmõeldis.Sooviks siis teada saada kas Marek on siis hollywoodi filmis ja kui on millal valmib:D:D??
PS: See “Teema Marek on?” nagu väga mõtetu.
Ciao:)
Angelo
Memberlailihas aitab ketas
Angelo
MemberKui althaardes sooritada on piitsepil suurem rõhk .Aga minu meelest lõuatõmbed küll eriti rinnale ei mõju…või mõjuvad??
Angelo
MemberPORTUGAL;) kahj, et Luiz Figo enam ei mängi:(
Angelo
MemberOled hetkel algaja, siis oleks normaalne 1x kõiki lihasgruppe treenida .Jaotad lihased nädala peale ära, kui palju sul võimalik on käia jõusaalis, nii ka teed.
5 x nädalas on võimalik siis peaksid jagam 5 päeva peale kõik lihased ära, siit Portaalist saad jaotusi mitmeid, ainult otsimise vaev.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>irw ma pole algaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> rinnalt 115 ja olen 16 a.. sellepärast kysin et mul on selline mure,et areng on seisma jäänud nagu:( teen juba piitsepit 2 kuud sama raskusega 50kg 4×6:/ (äkki 2 korda piitsepi treenimist nädalas on liiga kurnav ja lihas ei jõua taastuda?)Angelo
MemberToitumine olex ka VÄGA tähtis:)
Angelo
MemberTavaline vormis eit lihtsalt ju:D
-
AutorPostitused