Angelo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Angelo
MemberPiimhappe e. laktaadi kohta loe siit:issand kõik on nii abivalmsad^^ tääääänx:)
Angelo
MemberMa ise hiljuti proovisin vahelduseks Saksa mahutreeningut ja tõesti, järgmine päev olid treenitud lihased omadega läbi ja piimhapet täis.Parem tee kergema raskusega puhtalt, pole vaja kohe maksimaalse raskusega ennast piinata, muidu tuleb raskustega kohe nn. “sein” ette.
Sry ,et ma nii loll olen aga kysiks,et kuidas saab aru ,et järgmine päev on lihased piimhapet täis,mis selle tunnusmärgid on…?
Angelo
MemberSel naisel oleks ilma jõusaalita ka samasugune hääl.Jõusaal ei muuda kuidagi inimese hääletämbrit:D!! Hea näide eesti esinumbrist Otist,kel pole sugugi “karuhääl”.Aga jah kõige kobedam ka see naine ei olnud.Üks sakslane leidis ,et see naine mehine.Nõustuks temaga:D(naisel ei sobiks olla nii lihastes olla,kuid see minu arvamus…)
Angelo
Memberja siin müüdavad toidulisandid ei kuulu turundusmulli alla ?Hea kysimus:)
Angelo
MemberProovi jah tehe pilt.Las sõber tabab harjutuse ajal piitsepi vembu:)Digikaga klõps ja saada:D
Angelo
MemberMa m6tlesin et see ta 6de sebis seda meest
Angelo
Membermetallist või mõnest muust sobivast materjalist rõngas on ümber ringi ühtlase kujuga igal pool.ringi tasapinnast 14-26mm
Selle võru ülemine serv peaks olema ümbritseva muruga (st platsiga) samal tasapinnal – millest tuleneb, et heite tasapind on 14-26mm platsist madalamal.
Aga kuna platsi katab muru, siis pole väga oluline teema.
Davai thanks mies
Angelo
MemberKettaheiteringil ei ole pakku.migi kerge asi ikka on ma m6tlen seda ..
juuli 10, 2008 at 10:13 p.l. in reply to: Kulturist ja eratreener Indrek Viska: Kiire kaalulangus tuleb vee ja lihaste, mitte rasva arvelt #160270Angelo
MemberEga ainult tibid siis BUDUAAAARi ei loe:D
Angelo
MemberMiks sa seda toitumise alamfoorumis küsid?Oih läx jah nats valesti aga kas keegi mu kysimusele oskax vastata=?
Angelo
MemberAga mis kasu sellest laadimisest on,algul söövad hästi palju ja jõudu tuleb nats rohkem aga muutuvad ka paksemaks.Kui aga alla n vaja võtta(nt tipp kulturistid,võistluste jaoks),siis ju jõud kahaneb.Ega see tervisele halvasti ei mõju ,kui oma kehakaaluga niimodi mängida?
Angelo
Membervastikud steroidi vennad… mõned olid nagu suht normid ka.
Angelo
MemberKalmuse filmi “Ruthless and Uncompromising” stsenaarium avalik!by dumbuser
Stsenaarium:
Sisu lühikokkuvõte: Suur, rahulik ja seni heasüdamlik mees muutub pööraseks, kui tema perekond saladuslikult lennujaamast haihtub. Seda vaid lühikese momendi jooksul, kui ta enne lennukile minekut WCst läbi astus. Mees asub kätte maksma ja oma peret tagasi võitma. Järgneb tulevahetus. Tal õnnestub perekond päästa. Lõpp.
Filmi käsikiri:
I stseen, lennujaam
Kalmus: „Ma lähen tõmban ühe suure sita maha, te oodake mind siin. Selge? Muidu keeran teil kõigil kaela kahekorra!“
Naine ja lapsed: „Me 100% sind siin ootame, oo äge mees!“
II stseen, lennujaam
Kalmus: „No türaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!“
III stseen, kodus
Terrorist: „######. Su lapsed. Me käes. 100000000000000000000000000000 miljonit. Käbe“
Kalmus: „Ma terroristidega ei kauple- oi bläää kui mu pere juuksekarvagi puutute. Kõik surete“
IV stseen, vanas tehases
Kalmus: „Laske mu pere vabaks!“
Terroristid, kooris: „Ime ######, kukk“
Järgneb ruthless tulevahetus. Pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, räige kuulipildujatuli, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, ilgelt kuule lendab, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, mõningad granaadid, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh,, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh. Ilge hunnik laipu.
V stseen, vana tehas
Kalmus: „Nüüd oleme siis jäänud mina ja sina!“
Peaterrorist: „Jah“
(Kiire käsivõitlus, julmade asjadega nagu alasi ja raudtoru löömise tagajärjel ei muutu Kalmuse näoga mitte midagi )
Surev peaterrorist: “Kalmus on halastamatu ja kompromissitu…aaarrhhghghgg…..(surmahääled)!”
VI stseen, kodus
Kalmuse pere, kooris: „Issi, sa oled parim. Emme, hakka issi ###### imema!“
Kalmuse naine: „Kohe hakkan, lapsed. Teie minge ilusti magama!“
Kalmus: „Haha haha haha, oh teid küll. Mis ma teieta küll teeksin“
Lõpp!
Tekst leitud siis:
Hea:D
Angelo
MemberTere, mis eesmargiga Te seda harjutust yldse teete?see treenib alaselga.
Angelo
Memberai ai suured MEHED ,ei j6ua nyyd 58kg kangi turjalt maha tõsta:D.Olen 16 ja teen kodus 66kg 4×15 täiskükke ja ka ei kasuta mingit pukki ning ilusti saan hakkama:D
AutorPostitused