Angelo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 11, 2012 at 8:42 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #217247
Angelo
MemberTäna tegin jalatrenni lühemalt.
Kükk kangiga 90Kg 10×3 ja 100KG 10x . Hästi sügavad.Peale 3 kuud dieeti pole jõunäitajad rekordilised aga pole ka midagi hullu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Säärele tegin ka veel 2 harjutust.Lõpetuseks jooksu 20 minutit.
veebruar 11, 2012 at 11:59 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #217913Angelo
MemberNimi : Mart Vaarpu. Sündinud 1991.08.11 ja olen 185 cm.
Trenni teinud 3 aastat.
2,5 aastat Anttillast soetatud kangiga 70KG ja hantel kuni 24KG( toitumine oli väga hull ka siis)
.</p>
<p>3 kuuga võtsin alla 100 pealt 90ni ning plaan on tõmmata veelgi kuivemaks: 85 peale kuskil ja eks siis näha ole, kas olen veel väga pehme.</p>
<p>Praegune prioriteet on jalgade arendamine(eriti SÄÄR).Ühe pildi lisan ka minu hetke tagasihoidlikust vormist..</p>
<p><a class=)

Angelo
Member“Häirivaks on minu jaoks maikamehed kes higipulka ei raatsi osta ” Okei
Angelo
MemberEt siis sinu tekstist loeb välja,et dieedi ajal kui kaloraaz on kergelt miinustes pole mõtet hambad ristis pingutada.Trenn peaks olema ikkagi tugev ,kuid mitte nii karm kui kaloraaz plussis olles.Ise just olen mõtteid mõlgutanud kuidas peaks pingutama dieedi ajal…
veebruar 1, 2012 at 9:29 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #230870Angelo
MemberTotaalne muutus : o
Angelo
Member17 aastaselt algas suvevaheaeg kolm kuud juunist augustini soetasin 3kg soja90 valku ja rinnalt surumine paranes 100pealt 112,5 peale.
Toidulisandid pole ime asjad.Põhiline normaalne treening ja õige toitumine.Toidulisandid nagu kirss tordil vaid.
Angelo
Member3* nädalas jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siit lehelt leiad väga palju informatsiooni.Kui sul vähegi huvi on leiad mida tahad.Näe vaeva
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angelo
MemberAbsoluutselt ei häiri mitte midagi.Kõrvaklapid peas, omas maailmas, keskendudes vaid ühele asjale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väikeste asjade pärast ei tasu erutuda .
jaanuar 22, 2012 at 3:56 p.l. in reply to: Lihased lähevad/ei lähe verd täis, on see hea/halb? #244970Angelo
MemberVaidleks vastu siin tykonule.
Angelo
MemberMis vahet seal on, peaasi, et plätu ei ole jalapäeval : )
Muidu ise kannan sõjaväest kaasa saadud assicsi tosse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angelo
MemberISe sain kuni 90kg ajateenijates II koha : )
Rebimisel ära hoia tugevalt kinni pommist kui yleval, muidu väsib käsi mõttetult.
Tõukamisel jalgadest lasku allapoole .Suht tehniline asi see..pole endalgi tea mis hea.
Angelo
MemberÕnne !
Angelo
MemberFitness.ee-s paksult informatsiooni täis.Kui sul endal vähegi huvi on sa leiad niii nii palju infot
Angelo
MemberKorralik!
Angelo
MemberMis selle SUURE mehe jõunäitajad olla võiksid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused