Angel-liis
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Angel-liis
Membersoola ma sinuasemel ei topiks sinna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel-liis
Membertänud
Angel-liis
MemberPalju õnne
“>
Angel-liis
MemberKle Rambovend kas sa ise ka aru saad kui lolli juttu sa suust välja ajad v? 5 korda päeva jooksul söömist ei tee kedagi paksuks …Asi pole niivvõrd selles mida, vaid kuipalju sa sööd. Kui muidugi tahta kaalu langetada siis tuleb vaadata kaga raske mida sa sööd. Aga üldiselt võin omadest kogemustest öelda, et see hommikuks õun ja õhtuks porgand dieet kurnab ära lõpuks-päev otsa mõtled ainult söögist, trenn ei suju ja tuju halb jne. Ja lõpuks kui siis kõht väga-väga tühjaks läheb sööd tagantjärgi kõiksugu jama endale sisse. Üks söögikord võib väga vabalt ka koosneda näiteks proteiinibatoonist või mõnest puuviljast, on ka erinevaid kuivatatud puuvilju mis ma arvan et hästi sobivad.Aga hommikuks jah kindlasti kas müsli, puder või midagi sellist toitvat, võib ju teha paar leivaviilu kalkunifileesingiga kõrvale…tykk aega pole kõht tühi. Aga tänapäeva elutempo juures on muidugi väga raske korralikult toituda, aga mitte võimatu. Kättevõtmise asi. Aga arvan, et loobuda pole mõtet millestki.
Angel-liis
MemberVärske tomat ja tomatimahl on hea ainevahetushäirete, südame-veresoonte, neeruhaiguste, kehvveresuse ja mao-seedetrakti häirete puhul, kuid ei sobi kõrge maohappesusega kulgevate haiguste korral. Tomat mõjub soodsalt maksale, kuid ei sobi sapikivitõve puhul (sisaldab palju orgaanilisi happeid, mis soodustavad sapiteede kokkutõmbeid).
Angel-liis
MemberSamas ei ole treening alati ületreeningu tekke ainus faktor
-isiklikud probleemid, eksamiperiood, liialt sage võistluskalender, toitumishäired, kliimavahetus, ajavööndi muutus, infektsioonhaigused, allergilised reaktsiooid, psüühilised probleemid
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sportlased treenivad tihti ja tugevalt, tekkivat väsimust tõlgendatakse sageli kui liialt…vähest treeningkoormust ja koormust suuurendatakse veelgi. Seetõttu saavad närvisüsteem ja hormonaalne süsteem liialt suure koormuse ja tekibki ületreening.
Ületreeningu esimesed tunnused on seotud sümpaatilise närvisüsteemi ülekoormusega
nt.(kiire väsimine, söögiisu langenud, sportliku tulemuse langus jneSümpaatilise ülekoormuse(söögiisu puudumine, kiire väsimine jne)esimeste tunnuste ilmnemisel tuleks treeningkoormust väga kiiresti langetada, seejärel probleem laheneb paari nädala jooksul.
Kui treeningut jätkata, areneb nn. parasümpaatiline ülekoormus
– treeninghuvi täiesti kadunud, depressioon, väsimus
Sageli esineb parasümpaatilist vormi just vastupidavusalade sportlastel,TAASTUMINEvõib kesta nädalaid – kuid.
Nii,et järeldused saad ise teha…

Angel-liis
MemberMa julgen arvata, et keegi ei saa sulle öelda, et puhka nüüd nädal või kaks või kolm. Seda pead ikka ise tundma…
Angel-liis
Memberpraegu torkas pähe mõte, et ehk on teatud kapid meelega vigastatud, mida siis rüüstamas käiakse? tasub kohe alguses kontrollida.See sind ei päästa varguse eest…Nr. 1 …ära võta kappi kuhugi taha nurka…mingi 21 ja mis iganes seal veel pole. Teiseks on need jobud vargad nii kavalad,et lihtsalt võtavad selle võtme kaasa, teevad järele ja nii keeravadki järgmised kes teab mitu korda lihtsalt oma varuvõtmega rahulikult kapi lahti ja keegi ei pane tähele kõrval, et miskit võiks viltu olla. Loodame, et uueks aastaks on see süsteem juba valmis, et ei saaks võtmega minema minna
Angel-liis
MemberMult on Revalist kaks telefoni ära varastatud kapist aga jah saal meeldib nii ,et ei ole viitsind klubi vahetada.Nüüd tean ,et ei ole mõtet enam telefoni trenni võtta kaasa.Ainuke asi mis praegu häirib ongi dušš…Kui esimene kord ära varastati kas sa siis natuke kartlikuks ei muutunud v? Ma teist korda küll poleks julgenud jätta. Saad ju alati adminni kätte jätta oma asjad…luban et sealt ei kao need kuhugi
Angel-liis
MemberMul endal periooditi täpselt sama asi – õhtul ei saa magama ja hommikul ei saa üles. Nagu AileKuuda ütles, siis tuleb režiimist kinni pidada! Lähed lihtsalt varem (teatud kellaajal) voodisse ja vedeled seal seni, kuni ükskord uni tuleb. Ja tõused kindlal kellaajal. Organism võtab mingi aja möödudes omaks, et tuleb õhtuti varem puhkerežiimile minna ja hommikul teatud ajal ärgata. Küll varsti oma une nii korda saad! Kui järjepidevust muidugi on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Njaa..mul sama probleem,aga see mul ei aitanud…öösel kolmeni vahin lakke

Angel-liis
Memberet siis teen kaks korda päevas trenni..jõutreeningut teen esimesesna, tavaliselt kell 17.00 – 18.30..söön õhtust kella 19.00 paiku. ning tund aega peale õhtusööki teen veel aeroobset trenni 1h-2h…nt jooksen, suusatan olenevalt lumeoludest…3x nädalas teen 2 treeningut päevas, 2 päeva puhkan ning 2 teen veel aeroobset treeningut. Kas selline kava on yldiselt kasulik???Ma miskipärast kahtlen sellise trenni kasulikkuses, aga ma pole ka õige inimene selle vastama. Siiski avaldan arvamust, et mõttekam oleks teha siis pigem üks trenn hommikul ja teine trenn õhtul…mitte aga kaks trenni õhtul ja nende vahel veel mingi naljakas söömine…
Aga eks ootab targemate postitusi
Angel-liis
MemberAngel-liis
MemberNo ja siis, et sa leidsid sealt elukaaslase (mul on heameel selle üle), mõni aga leidis jällegi sealt kes teda vägistas esimesel kohtumisel. Esiteks teema algne küsija küsis arvamust sellekohta, kuidas suhtute rate.ee Seda oli ju teada, et on kahepoolseid arvamusi, minu arvamus on see, et see on lasteportaal. Kas näiteks Erki Nool, Jaak Mae või Indrek Pertelson käivad rates noori sportlasi otsimas – ei käi ju, see on täiesti vale koht selleks. Siin aga keegi poeb selle taha peitu, et oma edevust varjata. Nii “lahe” on ju ennast rahuldada, kui loed oma pildi alt – ooo, kui kihvt, super vinge, nii nämma mõnka põnka. Kasvage suureks. Kümmne aasta pärast mõtlete samuti nagu enamus siin täiskasvanuid.Hmm..kurb küll kui kellelgi nii läks jah ;S Ja ei saa ka päris nii öelda,et naise süü nii ja naa, et ära vägistati
🙄 ….aga praegusel ajal toimub igasugust kuritegevust ja igal pool…Ma ei jäta ühte või teise kohta sellepärast minemata,et seal kas keegi kunagi maha lasti vms.Ja kui kursis sa oled Erki Noole ja Jaak Mae eluga?
A ja ma leian,et iga inimene on natuke edev ja need kes väidavad,et pole…noo…ei usu
..pealegi kulturistid peavadki minumeelest natuke edevad olema, lavapeal tuleb see kindlasti pigem kasuks kui kahjuks
…. Aga arvamusi on sama palju kui inimesi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel-liis
MemberInimeste jaoks kellel pole väga palju aega,et väljas käia ja uusi tutvusi sobitada on sellelaadsed portaalid vägagi vajalikud ja huvitavad. Mõnele meeldib aga ennast niisama seal välja elada. Osad on kindlasti perverdid ka seal
,aga tutvub ka kenade inimestega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise tean rohkem kui ühte õnnelikku suhet,mis uskumatu kuid tõsi,saanud alguse just rate.ee portaalist, nii et võta sa näpust
Aga üldiselt on ta 14-17 aastaste pärusmaaks muutunud kus tydrukud ennast üksteisevõidu alasti koorivad või vanamutid oma nooremana elamata elu püüavad seal portaalis kompenseerida ,mitte nende nende eale vastavate ja sobilike piltidega
Aga arvamusi on mitmeid