Angel-liis
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Angel-liis
Member
….ok..teeme siis ühed naljakad rohelised mõlemad…kõige tobedam asi on kui inimene ajab omaarust nii tarka juttu suust välja, et ei saa arugi kui lolliks ta ennast tegelikult teiste ees teinud on. Ja mida rohkem nö. mõnitatakse, seda rohkem ta oma “tarkust” hakkab näitama. Targad inimesed räägivad harva, aga kui nad midagi ütlevad siis ikka on öeldud ka. Aga mõned mehed tundub, et räägivad lihtsalt rääkimise pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel-liis
MemberPada sõimab katelt-ühed mustad mõlemad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel-liis
Member@ Reval-Sport…ja õpin TLÜ..hetkel it-d
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel-liis
MemberkadeduseUSS
Angel-liis
Memberja nii seda valeinformatsiooni jagataksegi..võiks ikka järgi uurida asju enne kui suurele ilmale oma tarkust jagada
Angel-liis
MemberEi tea, kas kohvijoomine on hea mõte. Eriti suhkruga. Kohvis on omajagu kofeiini, mis rasvapõletusele küll hästi ei mõju.
hmm..mina olen kogu aeg vastupidist arvanud
Angel-liis
MemberMinul nüüd kombeks pärast trenni üks banaan süüa ja siis kolme tunni pärast söön tavalise söögi …õigem oleks vist küll tunni aja jooksul süüa see õige söök,aga mis teha
…teiseks puuviljad kiirendavad ka ainevahetust ja on üldse väga kasulikud..loomulikult, aga pole mõtet ka nendega liiale minna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …see on muidugi ainult minu arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel-liis
MemberMine arene ausõna
Angel-liis
Memberhmm..mingid segud äkki..tudengieined ja sellised asjad..kodujuustud..
Angel-liis
MemberSellise söömise juures hakka parem vaikselt silikonrindade peale mõtlema…aga see raha kogumine ei peaks väga palju aega võtma arvestades et sul kuus võibolla maksimum 500 krooni söögi peale kulub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …Mulle on kuskil jäänud kõrvu fakt, et kui keha rasva% läheb alla 13-14ne siis hakkavadki rinnad väiksemaks jääma….aga jah…vaat kõike head ei saa korraga 
Angel-liis
Member[Maks on terve ning järglasi ei plaani saada. Pole neid jõnglasi siia maailma nüüd niipalju ka vaja. Niigi upume 10 aasta pärast hiinlastesse.
hahahahahaa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ..vaatame mis juttu sa siis ajad kui suureks ükskord kasvad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel-liis
MemberEgo 0n jube asi…eriti kui ta liiga suureks paisub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel-liis
Memberma ka hull teejoodik
MemberMina kusjuures tavatoidu sisse lisaks ei pane üldse soola .
Angel-liis
MemberEga ta ära tapa küll jah, selles sul õigus. Aga kõik algabki väikestest asjades..ja ma leian, et milleks panna sinna soola kui saab ka ilma..praegusel ajal on muidugi soolal ja soolal ka vahe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ….aga nu ega ma pahapärast…niisama mainisin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused